مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا از عوارض مصرف همزمان ترامادول و شيره آگاهي داريد؟ ترامادول و شيره مواد اعتيارآوري هستند كه مصرف هركدام از آن‌ها به تنهايي عوارض زيادي به همراه دارد. اما برخي مصرف كننده‌ها به دلايل متعددي اقدام به مصرف همزمان اين دو ماده مي‌كنند كه در اين شرايط عوارض مصرف بسيار شديدتر و جدي‌تر مي‌شود. به همين دليل ضروري است كه راهي براي ترك و درمان آن پيدا كرد. قطع مصرف و ترك ناگهاني، عوارض و پيامدهاي بسيار جدي به همراه دارد پس توصيه مي‌شود كه براي ترك، از يك متخصص در زمينه اعتياد كمك بگيريد.

منبع: مصرف همزمان ترامادول و شيره چه پيامدهايي دارد؟

ترامادول

ترامادول يك داروي شبه مخدر است كه در فرمولاسيون‌هاي مختلف دارويي از جمله قرص، قرص محلول، كپسول، قطره و آمپول در دوزهاي متفاوت موجود است. اين دارو مانند مواد اعتيارآور ديگر معمولاً براي دردهاي حاد استفاده مي‌شود. ترامادول يك داروي خوراكي است كه براي كمك به تسكين دردهاي مداوم و شديد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مصرف همزمان ترامادول و مواد مخدر ديگر مانند ترياك، شيره، شيشه و… در مغز اثر منفي گذاشته و فعاليت‌هاي مغزي را متوقف مي‌كند.

شيره ترياك

علائم مصرف بيش از حد شيره زماني خود را نشان مي‌دهد كه مواد مخدر گيرنده‌هاي مغز را به طور كامل مسدود كرده و باعث كند شدن تنفس فرد شده و در نهايت متوقف شود. علائم جسماني اعتياد به شيره شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ، سردرد، كوچك شدن مردمك چشم، تب و لرز، خستگي و… مي‌باشد. مصرف شيره علاوه بر علائم جسماني، داراي علائم روحي و رواني نيز مي‌باشد. علائم رواني اعتياد شامل كمبود انگيزه، حالت افسردگي، از دست دادن تمركز يا علاقه، گيجي، نوسانات خلقي يا تغييرات شديد رفتاري، اضطراب، گفتار آهسته يا گنگ و… مي‌باشد. 

مصرف همزمان ترامادول و شيره

قرص ترامادول بعد از مصرف با مواد مخدر ديگر مانند شيره به سرعت و بعد از نيم ساعت به طور كامل جذب بدن مي‌شود. معمولا مصرف كنندگان ترامادول را با مواد مخدر ديگر تركيب مي‌كنند تا مقدار دوز مواد مصرفي خود را افزايش دهند. در صورت مصرف دارو با مواد مخدر ديگر، خطر ايجاد اعتياد بيشتر است. به عنوان يك داروي ضد افسردگي، مخلوط ترامادول با الكل يا مواد مخدر ديگر، مي‌تواند بسيار خطرناك باشد. مخلوط كردن اين مواد مي‌تواند منجر به افسردگي تنفسي شود. همچنين خطر تشنج يا مصرف بيش از حد را نيز افزايش مي‌دهد.

 

عوارض مصرف همزمان ترامادول و شيره

مصرف بيش از حد ترامادول با مواد مخدر ديگر مانند شيره مي‌تواند باعث فشار خون بالا، تشنج ، كما و افسردگي تنفسي شود. يكي از عوارض نادر ولي خطرناك مصرف ترامادول با شيره، تشنج است. از عوارض ديگر مصرف اين مواد مي‌توان به سرگيجه، سردرد، خواب آلودگي، تهوع و استفراغ، يبوست، تعريق و خشكي دهان، مصرف مكرر مواد، مشكلات در روابط ناشي از مصرف مواد مخدر و استفاده غيرقابل كنترل از مواد اشاره كرد. 

عوارض مصرف ترامادول با مواد مخدر ديگر

ترامادول يك مسكن مخدراست و مصرف آن با مواد ديگر دردوزهاي زياد مي‌تواند خطرناك باشد. افرادي كه خماري شديدي دارند ممكن است دوزهاي بيشتري از دارو را نيز مصرف كنند كه اين كار آن‌ها را در معرض خطر بيشتري از عوارض جانبي جدي مانند تشنج و افسردگي تنفسي قرار مي‌دهد. ترامادول به عنوان يك سيستم عصبي مركزي، عملكرد ريه و قلب را كند مي‌كند. كساني كه دوزهاي بسيار زيادي از ترامادول مصرف مي‌كنند ممكن است تنفس‌شان به طور كامل متوقف شود و يك دوز بيش از حد كشنده را تجربه كنند. علائم مصرف بيش از حد ترامادول و مخدرهاي ديگر مي‌تواند شامل بيهوشي، كما، تشنج، مشكل تنفسي، فشار خون غير طبيعي، ضربان قلب آهسته، ضعف عضلات و… باشد.

درمان اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره

علائم ترك اعتياد به ترامادول و مواد مخدر ديگر مانند شيره در بعضي موارد مي‌تواند شديد و بسيار خطرناك باشد. سم زدايي و درمان با كمك پزشكي، ايمن‌ترين راه براي غلبه بر اعتياد به اين مواد مخدر است. براي كمك به فرايند بهبود يافتن و ترك اعتياد بايد يك برنامه درماني متناسب با نيازهاي فرد معتاد وجود داشته باشد. بهترين راه براي ترك اعتياد فرد معتاد به ترامادول و شيره اين است كه  به مراكز معتبر ترك اعتياد مراجعه كرده يا تحت درمان يك پزشك متخصص قراربگيرد.

روش‌هاي ترك اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره

اختلالات استفاده از مواد اعتيارآور را مي‌توان در دو مرحله برطرف كرد: مرحله اوليه كوتاه مدت ( ترك و سم زدايي) و مرحله طولاني مدت. هدف از مرحله كوتاه مدت درمان اوليه، از بين بردن اعتياد بيمار به روشي ايمن و كنترل شده است. مرحله طولاني مدت نيز با هدف جلوگيري از بازگشت دوباره به سمت مواد اعتيادآور انجام مي‌شود.

در حال حاضر بوپرنورفين ، متادون و نالتركسون سه گزينه درماني هستند كه معمولاً براي مديريت اختلالات استفاده از مواد اعتيادآور مثل ترامادول مورد استفاده قرار مي‌گيرند.  مصرف كنندگان ترامادول ممكن است علائم ترك را هنگام قطع مصرف دارو تجربه كنند. ترك مصرف همزمان ترامادول و شيره مي‌تواند باعث تحريك پذيري، افسردگي و علائم شبيه آنفولانزا شود. براي شروع درمان حتما از كمك متخخصان براي ترك اعتياد استفاده كنيد.

 

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه مصرف همزمان ترامادول و شيره مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

عوارض مصرف همزمان ترامادول با شيره چيست؟

مصرف بيش از حد ترامادول با مواد مخدر ديگر مانند شيره مي‌تواند باعث فشار خون بالا، تشنج ، كما و افسردگي تنفسي شود.

ترك اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره امكان پذير است؟

بله با استفاده از روش‌‌هاي مختلف زير نظر پزشك متخصص، مي‌توان اعتياد به ترامادول و شيره را ترك كرد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/12  ] [ ۰۲ ] [ newmiind ] [ ]

آيا روش‌هاي ترك شيره را مي‌شناسيد؟ ترياك نوعي ماده مخدر اعتيادآور است كه مشتقات زيادي همچون شيره دارد. امروزه بسياري از افراد به اين ماده مخدر سنتي اعتياد دارند و با توجه به عوارض خطرناك شيره و تاثير بسيار زياد اعتياد بر زندگي افراد، بايد چاره‌اي براي درمان و ترك آن انديشيد. روش‌هاي متعددي براي ترك وجود دارد اما بسيار مهم است كه شما روشي را برگزينيد كه بيشترين احتمال موفقيت را داشته باشد. با آگاهي از انواع روش‌هاي ترك شيره مي‌توانيد بهترين روش را انتخاب كرده و گامي در جهت زندگي سالم خود برداريد.

منبع: ترك شيره

عوارض مصرف شيره

شيره نيز مانند ترياك عوارض زيادي دارد زيرا سوزاندن جوشانده ترياك، اثر آن را چند برابر كرده در نتيجه عوارض بيشتري به همراه دارد. بيشترين اثر شيره بر روي قلب مي‌باشد و باعث مشكلات قلبي و عروقي مي‌شود. افراد در اثر مصرف مكرر شيره و ترياك در معرض خطر افزايش مرگ و مير ناشي از اين شرايط هستند زيرا شيره در معده جذب ضعيفي دارد اما به خوبي در روده كوچك جذب مي‌شود. استفاده معمول از ترياك و مشتقات آن باعث بدتر شدن شرايط جسمي و روحي شده و عمر را كوتاه مي‌كند.

ترك اعتياد به شيره چند روز طول مي كشد ؟

ترك اعتياد به شيره به طول كلي بين 2 هفته تا 1 ماه زمان نياز دارد. البته اين زمان بسته به شرايط بيمار، ميزان مصرف و خيلي عوامل ديگر متغيير است. براي پشت سر گذاشتن دوره درمان توصيه مي كنيم حتما از يك متخصص ترك اعتياد به شيره مشاوره بگيريد و از اقدامات خودسرانه جدا خوددداري نماييد.

روش هاي ترك اعتياد به شيره

روش‌هاي زيادي براي ترك اعتياد به شيره وجود دارد و نوع روش درماني براي ترك اعتياد براساس نوع اعتياد و شدت آن تعيين مي‌شود. درمان اختلالات همزمان مانند اختلال افسردگي اساسي، اضطراب و ساير بيماري‌هاي روحي نيز ممكن است بخشي از درمان فرد باشد. كاهش يا ترك مواد مخدر مي‌تواند از بسياري جهات باعث بهبود زندگي فرد معتاد شود و سلامتي جسمي و روحي او را بهبود ببخشد. همچنين درمان اعتياد، آسيب دائمي به اندام‌هاي حياتي و احتمال مرگ را كاهش مي‌دهد.

1. ترك در خانه

ترك شيره در خانه به هيچ وجه توصيه نمي‌شود زيرا هر روش درماني بايد داراي برنامه و سيستم پشتيباني باشد تا مفيد واقع شود. سعي نكنيد به تنهايي مرحله ترك اعتياد در خانه را پيش ببريد. هر روش درماني را كه انتخاب كنيد، داشتن تأثيرات مثبت و سيستم پشتيباني جامع براي آن ضروري است. هر چقدر بتوانيد براي تشويق و راهنمايي به افراد بيشتري مراجعه كنيد ، شانس بهبودي فرد بيشتر است.

2. ترك شيره به شيوه سنتي

ترك شيره در روش سنتي، مصرف مواد به طور تدريجي كاهش پيدا مي‌كند و در آخر به صفر مي‌رسد. بسياري از افراد معتاد از اين روش به نتيجه رسيده‌اند اما به دليل عدم ترك وابستگي رواني، امكان بازگشت وجود دارد.

3. ترك شيره با بوپرنورفين

بوپرنورفين به طور كلي براي كمك به افراد معتاد به مواد مخدر و ترياك، براي مقابله با علائم ترك شيره دردناك مورد استفاده قرار مي‌گيرد. پزشكان ممكن است براي درمان اعتياد، بوپرنورفين را به عنوان داروي مستقل براي فرد تجويز كنند. اين دارو در طول سم زدايي از هروئين، هيدروكدون، فنتانيل، اكسي كدون و ساير مواد مخدر تجويز مي‌شود. بوپرنورفين مي‌تواند بسياري از تأثيرات هروئين يا مسكن را از بين ببرد بدون اينكه فرد را در معرض عوارض جانبي خطرناك قرار دهد. با اين حال استفاده بيش از حد آن مي‌تواند اعتياد بيشتري به وجود بياورد.

4. ترك به شيوه ناگهاني

هنگامي كه مصرف يك ماده مخدر به طور ناگهاني متوقف مي‌شود، هيچ نشانه‌اي از آن ماده مخدر در بدن باقي نمي‌ماند. ترك شيره به شيوه ناگهاني عوارض زيادي براي بدن به وجود مي‌آورد. بعد از ترك ناگهاني، اعصاب فرد دچارضعف شده و از نظررواني و جسمي ضربه ي بزرگي به او وارد مي‌شود. اين عوارض مي‌تواند حتي فرد را به مرگ برساند يا باعث آسيب زدن او به خودش شود. به همين دليل سم زدايي بايد با راهنمايي پزشك يا يك متخصص انجام شود.

5. ترك شيره به روش سم زدايي UROD

سم زدايي معمولاً اولين قدم پاكسازي بدن از داروها و مديريت علائم ترك شيره است و يك روش بسيار مدرن و موثر براي ترك اعتياد محسوب مي‌شود. سم زدايي يك عمل گران قيمت است كه معمولا در ICU انجام مي‌گردد و بدن تحت درمان دارويي قرار مي‌گيرد. دوزهاي بسيار بالاي مواد سم زدا، تحت بيهوشي عمومي يا آرام بخشي شديد به بيمار تزريق شده و به دنبال آن تزريق آهسته نالوكسان انجام مي‌شود.

6. ترك شيره با متادون

اين دارو معمولاً براي درمان اعتياد به مواد مخدر مانند شيره مورد استفاده قرار مي‌گيرد و باعث مي‌شود فرد با استفاده از آن اعتياد را ترك كند. متادون با اتصال به گيرنده‌هاي مواد مخدر در بدن، علائم ترك را تسكين مي‌دهد. همچنين براي درمان درد مزمن نيز استفاده مي‌شود. از آنجا كه فرآيند ترك مي‌تواند علائم نامطلوبي ايجاد كند، به مصرف كنندگان متادون توصيه مي‌شود زير نظر پزشك سم زدايي را انجام دهند.

7. ترك شيره در مراكز درمان اعتياد

نيازهاي هر فرد معتاد بسته به نوع درمان متفاوت است. درمان اعتياد بايد متناسب با شرايط و اعتياد فرد باشد. مكان‌هاي زيادي براي كمك به فرد معتاد وجود دارد؛ تمام افراد به سم زدايي تحت نظارت پزشكي يا مداوا در توانبخشي نياز ندارند و در شرايط اعتياد حاد تحت درمان مراكز ترك اعتياد به شيره قرار مي‌گيرند. مراقبت‌هاي لازم به عوامل مختلفي از جمله سن، سابقه مصرف مواد مخدر، شرايط پزشكي يا روانپزشكي بستگي دارد. علاوه بر پزشكان و روانشناسان، بسياري از مددكاران اجتماعي و مشاوران نيز خدمات ترك اعتياد را ارائه مي‌دهند

مواد غذايي مفيد براي ترك اعتياد به شيره

در طول دوره درمان به دليل اينكه فرد در حال سم زدايي بدني است. به شدت بدن اش با ضعف مواجه مي شود. به همين دليل داشتن يك برنامه غذايي مغذي و مفيد در دوره ترك اعتياد به بسيار حياتي و مهم است. اغلب بيماران تنها به مصرف قرص هاي مكمل و ويتامين ها در دوره سم زدايي توجه دارند و به رژيم غذايي توجهي ندارند. بايد بدانيد كه مصرف آنتي اكسيدان ها، سبزيجات، ميوه ها و ديگر مواد غذايي براي بدن در طول ترك اعتياد مفيد است. و كمك مي كند تا فرد راحت تر دوره ترك اعتياد را پشت سر بگذارد.

ترك اعتياد به شيره با ذهن نو

شما در هر كجاي كشور كه هستيد مي توانيد از خدمات نوين مركز ذهن نو به صورت حضوري و تلفني بهرمند شويد. ذهن نو با دارا بودن تيم تخصصي و مجرب شامل برترين اساتيد و متخصصان ترك اعتياد دانشگاه هاي برتر كشور پاسخگوي نياز هاي شما به صورت حضوري، تلفني و آنلاين است. همچنين مي توانيد در شبكه هاي اجتماعي مركز ذهن نو از جمله اينستاگرام همراه ما باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

روش هاي ترك اعتياد به شيره چيست؟

روش‌هاي ترك اعتياد در خانه، ترك به روش ناگهاني، ترك به روش سم زدايي، ترك با متادون و…. از روش‌هاي ترك اعتياد به شيره مي‌باشند كه بايد با توجه به شرايط فرد و نظر متخصص مورد استفاده قرار گيرند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

عوارض مصرف شيره چيست؟

شيره نيز مانند ترياك عوارض زيادي دارد كه بيشترين اثر آن بر روي قلب مي‌باشد و مشكلات جدي در اين زمينه به دنبال دارد.

روش ترك شيره با استفاده از سم زدايي به چه صورت است؟

سم زدايي معمولاً اولين قدم پاكسازي بدن از داروها و كاهش علائم ترك است كه بسيار موثر مي‌باشد و بايد زير نظر پزشك متخصص انجام گيرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك شيره

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/12/2  ] [ ۱۳ ] [ newmiind ] [ ]

آيا علائم و نشانه‌هاي اعتياد به شيره را مي‌شناسيد؟ شيره نوعي ماده مخدر است كه از ترياك به دست مي‌آيد. اين ماده در بدن به عنوان يك مسكن قوي عمل كرده و مي‌تواند درد را تسكين دهد. به دليل احساس سرخوشي بسيار زياد شيره، افراد بسياري به مصرف اين ماده روي‌ مي‌آورند. اما شيره تاثير بيشتري نسبت به ترياك دارد و عوارض آن نيز بسيار بيشتر و جدي‌تر است.

آگاهي از علائم و نشانه‌هاي اعتياد به شيره به شما كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر آن را در عزيزان خود تشخيص داده و براي ترك اقدام نماييد. با استفاده از كمك يك روانشناس در حوزه اعتياد مي‌توانيد بهترين برخورد را داشته باشيد و فرد معتاد را براي ترك تشويق نماييد. براي آشنايي با انواع مواد اعتياد آور و از كجا بفهميم يك نفر معتاد است كليك كنيد.

منبع: شيره | نشانه ها، علائم، عوارض اعتياد به شيره

شيره ترياك چيست ؟

شيره از مشتقات توليد شده از ترياك و گياه خشخاش است. مصرف اين مخدر علائمي همچون افزايش فشار خون، سرگيجه، تپش قلب و .. به همراه دارد. شيره نسبت به ترياك عوارض بسيار شديد تري دارد و تاثيرات منفي را بر روي جسم و روان فرد خواهد گذاشت. روش مختلفي براي مصرف اين ماده مخدر وجود دارد.

آيا مصرف شيره ترياك مفيد است ؟

خير. شيره ترياك ضرر هاي بسياري زيادي را براي فرد دارد. شيره ترياك آسيب هاي جدي را بر روي سلامتي فرد وارد مي كند. در صورتي بعد از مصرف شيره ترياك با علائم زير روبرو شديد هر چه سريع تر به پزشك مراجعه نماييد :

  • مشكلات تنفسي
  • كبودي صورت يا دست ها
  • خواب آلودگي شديد
  • عدم هوشياري فرد
  • احساس گرفتگي عضلات شكم يا پا
  • حالت تهوع
  • تشنج

عوامل خطر اعتياد به شيره

استفاده بيش از حد از مواد مخدر بسياري از مشكلات منفي را براي فرد ايجاد مي‌كند. استفاده طولاني مدت از شيره منجر به عدم توانايي مغز در توليد طبيعي اندورفين (كه مسكن طبيعي بدن است) مي‌شود. هنگامي كه بدن قادر به تنظيم و كنترل صحيح درد نباشد، مشكلات زيادي براي فرد به وجود مي‌آورد. در طي يك دوره طولاني مدت مصرف، فرد به مقدار بيشتري از شيره نياز خواهد داشت تا همان سطح بالايي را كه براي اولين بار تجربه كرده به دست آورد. مواد مخدر موجود در شيره خود را به گيرنده‌هاي مغز، نخاع و دستگاه گوارش متصل مي‌كند. متصل شدن مواد مخدر به اين گيرنده‌ها تاثيرات مخربي روي آن‌ها دارد.

علائم اعتياد به شيره

علائم مصرف بيش از حد شيره زماني خود را نشان مي‌دهد كه مواد مخدر گيرنده‌هاي مغز را به طور كامل مسدود كرده و باعث كند شدن تنفس فرد شده و در نهايت متوقف شود. علائم جسماني اعتياد به شيره شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ، سردرد، كوچك شدن مردمك چشم، تب و لرز، خستگي و… مي‌باشد. مصرف شيره علاوه بر علائم جسماني، داراي علائم روحي و رواني نيز مي‌باشد. علائم رواني اعتياد شامل كمبود انگيزه، حالت افسردگي، از دست دادن تمركز يا علاقه، گيجي، نوسانات خلقي يا تغييرات شديد رفتاري، اضطراب، گفتار آهسته يا گنگ و… مي‌باشد.

عوارض مصرف شيره در طولاني مدت

اعتياد به شيره مي‌تواند عوارض زيادي در تمام جنبه هاي زندگي فرد داشته باشد. از عوارض جسمي اعتياد به شيره مي‌توان به مشكلات اشتهايي، تعريق، دردهاي عضلاني، اضطراب، تهوع و استفراغ، ارزش دست و پا، بي خوابي، يبوست و اسهال، مشكلات گوارشي، كمبود آب بدن، تشنج، عفونت در قلب، آسيب دائمي ريه ، كبد و كليه و… اشاره كرد. عوارض رواني و اجتماعي اعتياد به شيره شامل مشكلات اجتماعي (از دست دادن حمايت خانواده و دوستان، انزوا)، مشكلات كاري، مشكلات مالي، افسردگي، پرخاشگري و… مي‌باشد.

ترك اعتياد به شيره ترياك

درمان اعتياد به شيره براي هر فرد متفاوت است. هدف اصلي درمان كمك به فرد در قطع مصرف مواد مخدر است. همچنين درمان مي‌تواند به فرد كمك كند تا از استفاده مجدد آن در آينده جلوگيري كند. با قطع مصرف مواد مخدر، بدن فرد واكنش زيادي مانند حالت تهوع و استفراغ، درد شكم و اضطراب و… نشان مي‌دهد. پزشك مي‌تواند داروهاي خاصي را براي كمك به تسكين علائم ترك فرد هنگام قطع مصرف مواد مخدر تجويز نمايد. ممكن است فرد معتاد در زمينه رواني نيز به كمك نياز داشته باشد.

درمان‌هاي رفتاري به فرد كمك مي‌كند تا ياد بگيرد چگونه افسردگي ترك اعتياد را مديريت نمايد. بعضي از درمان‌هاي رفتاري شامل مشاوره فردي، مشاوره گروهي يا خانوادگي و شناخت درماني است. با داشتن يك برنامه درماني مناسب و روند سم زدايي پزشكي، افراد معتاد مي‌توانند با موفقيت ترك كرده و زندگي سالمي را ادامه دهند. درمان پزشكي در يك محيط كنترل شده، احتمال موفقيت در اين فرايند را افزايش مي‌دهد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شيره ترياك مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

علائم اعتياد به شيره چيست؟

علائم جسماني اعتياد شيره شامل شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ و… مي‌باشد.

چگونه مي‌توان شيره را ترك كرد؟

با داشتن اراده بالا و كمك يك فرد متخصص مي‌توانيد فرايند سم‌زدايي را به راحتي انجام داده و پس از ترك نيز احتمال بازگشت را كاهش دهيد و زندگي سالم خود را در پيش بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: شيره | نشانه ها، علائم، عوارض اعتياد به شيره

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/12/2  ] [ ۱۳ ] [ newmiind ] [ ]

تست شيره چگونه انجام مي شود ؟ معمولا قبل از اينكه فردي بخواهد نقش مهمي را بر عهده بگيرد، سلامت او بايد مورد بررسي قرار بگيرد و يكي از معيارهاي سلامت، عدم وابستگي به اعتياد است. برخي افراد قبل از ازدواج يا استخدام، تصميم به ترك گرفته و موفق مي‌شوند كه بدون هيچ ترس و نگراني، تست‌هاي اعتياد خود را منفي تحويل بگيرند و مسير جديد زندگي خود را پيدا كنند.

اما برخي از افراد نيز به دليل لغزش‌هاي بد موقع، فشار خانواده و يا به وجود آمدن ضرورت‌هاي زماني، به دنبال منفي كردن تست اعتياد به شيره خود به هر نحوي هستند و متاسفانه آسيب‌هاي زيادي نيز در اين راه به آن‌ها وارد مي‌شود. تست شيره نيز با اهداف مختلف گرفته شده و متخصصان ترك اعتياد به شما در اين زمينه راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند.

منبع: تست اعتياد به شيره

تست شيره | اثر شيره چند روز در بدن باقي مي ماند؟

شيره از خانواده ترياك و با ماده موثر مورفين است كه خاصيت تسكين دهندگي داشته اما بسيار اعتياد آور است. براي تست اعتياد به شيره، تست مورفين انجام مي‌شود. تست مورفين شايع و انجام آن آسان است. بنابراين ساده‌ترين آزمايش و پايين‌ترين سطح آزمايشگاه‌ها نيز قابليت تشخيص مصرف شيره را دارند.

آزمايشگاه‌ها معمولا براي تست مورفين آزمايش ادرار مي‌گيرند كه در آن صورت، 2 تا 3 روز پس از ترك پاسخ منفي مي‌شود. در صورت گرفتن آزمايش خون، اين زمان به 8 روز مي‌رسد.

آزمايش از مو كه يكي از جديدترين و پيشرفته‌ترين راه‌هاي تست اعتياد به شيره است كه حتي تا 3 ماه پس از آخرين مصرف نيز جواب تست مثبت شود. البته در صورت شدت و مدت زياد مصرف، همه اين زمان‌ها قابليت افزايش دارند.

انواع آزمايش و تست اعتياد به شيره

از جمله تست ها و آزمايش هايي كه براي تست شيره انجام مي گيرد مي توان به تست ادرار، آزمايش خون، آزموايش مو اشاره كرد. البته روش هاي خانگي كه معمولا بر اساس تست ادرار نيز مي باشند براي تشخيص شيره در فرد مورد استفاده قرار مي گيرند. در ادامه به طور مختصر در مورد هر كدام از اين روش ها توضيح داده شده است :

كيت تست ادرار يا تست نواري

كيت تست ادرار يا نواري كه به صورت خانگي نيز مورد استفاده قرار مي گيرد. نحوه استفاده از اين كيت به صورت است كه چند قطره از ادرار فرد را بر روي يك نوار كه در كيت قرار دارند مي ريزند تا وجود مواد مخدر در بدن را مشخيص كند. تست اعتياد مي تواند تا 72 ساعت وجود مواد مخدر را در بدن مشخيص نماييد. توجه داشته باشيد كه اين تست بايد در اتاق صورت گيرد.

كيت و تست بزاقي تست اعتياد به شيره

اين كيت نيز همانند كيت تست ادرار است. با قرار دادن كيت در دهان فرد و واكنش بزاق او مي توان مصرف شيره توسط فرد را تشخيص داد. اين تست مي تواند مصرف مواد مخدر را تا چند روز گذشته شناسايي نماييد.

كيت سه كاره

اين كيت همانند كيت هاي ادرار و بزاق عمل مي كند و مي تواند وجود چند ماده مخدر در بدن فرد را مورد تشخيص قرار دهد.

آزمايش خون براي تست شيره

تجزيه و تحليل خون توسط آمايشگاه يكي از روش هاي تشخيص و تست اعتياد به شيره است. اين تست نسبت به كيت ها مي تواند زمان طولاني را مورد بررسي قرار دهد. دقت آزمايش خون نسبت به روش هاي خانگي بسيار بيشتر است.

آزمايش ادرار تست شيره

امكان مورد بررسي قرار دادن ادرار در آزمايشگاه وجود دارد. اين روش از روش خانگي دقيق تر است. بدن فرد بعد از مصرف مواد مخدر مورد تاثير قرار مي گيرد. كليه ها بعد از مصرف در حال دفع مواد مخدر هستند كه با استفاده از اين آزمايش ادرار مي توان مصرف را در فرد مورد بررسي قرار داد

آزمايش مو

آزمايش مو تست اعتياد به شيره مي تواند حتي بعد از گذشت سه ماه مصرف شيره را مشخيص كند. اين تست به طور كلي براي شرايط و موقعيت هاي حساس مورد استفاده قرار مي گيرد. در اين آزمايش نمونه نزديك به پوست سر ، زير بغل و بازو يا حتي موهاي ناحيه تناسلي مورد بررسي قرار مي گيرد.

چه عواملي در منفي شدن تست اعتياد به شيره موثر است؟

ساختار بدن هر فرد و كيفيت ماده مصرفي متفاوت است و دادن يك نسخه واحد به همه اشتباه است. پس متوجه باشيد كه مسكن‌هاي حاوي كدئين به دليل وجود ماده موثر مورفين، مي‌تواند آزمايش شما را مثبت كند. اما در ادامه برخي از اصلي‌ترين عواملي كه در منفي يا مثبت شدن تست اعتياد به شيره اثر گذارند را بيان مي‌كنيم:

ميزان تحرك و سوخت و ساز بدن

بدن انسان به طور خودكار قابليت سم زدايي دارد و از طريق عرق و ادرار، سم‌هاي موجود در بدن را دفع مي‌كند. طبيعتا كسي كه تحرك بيشتر و مصرف بيشتر مايعات داشته باشند، با سرعت بيشتري سم از بدن آن‌ها خارج مي‌شود.

سن

چون با افزايش سن، سوخت و ساز بدن نيز كاهش مي‌يابد، افراد مسن‌تر معمولا ديرتر ماده مخدر از بدن‌شان دفع مي شود.

سلامت جسماني

سلامت جسماني باعث مي‌شود كه بدن عملكرد مناسب‌تري داشته باشد. دفع سموم به عنوان يكي از ملاك‌هاي سلامت، در بدن‌هاي سالم سريع‌تر و بهتر انجام مي‌شود.

وزن و سايز بدن

مواد مخدر قابليت تركيب شدن در چربي را دارند و حجم بيشتر چربي، سموم بيشتري را در خود نگه مي‌دارند. علاوه بر آن، چربي زياد در بدن سرعت سوخت و ساز را پايين مي‌آورد و باعث مي‌شود كه ماده مخدر ديرتر دفع شود.

شدت و زمان مصرف

طبيعتا هرچه ميزان و مدت زمان مصرف شيره طولاني‌تر باشد، دفع آن از بدن دشوارتر خواهد بود.

راه هاي منفي شدن تست شيره

شيره، ترياك و هروئين از يك خانواده بوده و هم تست آن‌ها و هم راه‌هاي منفي شدن تست‌شان مانند همديگر است. طبيعتا تنها راه سالم و مطمئن منفي شدن تست اعتياد، تلاش براي خارج كردن آن از بدن است. بنابراين بايد از ساختار خود بدن براي منفي كردن تست اعتياد به شيره خود كمك بگيريد. راه‌هاي منفي كردن تست اعتياد به شيره:

  • افزايش ميزان ادرار بهترين راه دفع سم است. مصرف زياد مايعات دو مزيت دارد. هم باعث افزايش ادرار شده و سموم را از اين طريق از بدن خارج مي‌كند و هم باعث رقيق شدن ادرار مي‌شود كه موجب مشكوك شدن تست اعتياد با ادرار مي‌شود.
  • ورزش كردن كمك مي‌كند كه هم سوخت و ساز بدن افزايش پيدا كند و هم با تعريق، سموم را به حالت طبيعي از بدن دفع مي‌كند. احتمالا متوجه شده‌ايد كه پس از ترك شيره، عرق شما بوي تندتري دارد و دليل آن نيز دفع سم مخدر از بدن شماست. بنابراين نگران نباشيد و به ورزش خود ادامه دهيد.
  • قرص‌هايي كه به عنوان داروهاي نگهدارنده در ترك اعتياد شناخته مي‌شود مي‌تواند به منفي شدن تست كمك كند. متادون و B2 اصلي‌ترين داروهاي نگهدارنده هستند. البته فراموش نكنيد كه اين داروها نيز خود مخدر و اعتيادآور هستند و مصرف آن‌ها به هيچ وجه توصيه نمي‌شود.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه تست اعتياد به شيره و ترك اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد به شيره

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/12/1  ] [ ۱۴ ] [ newmiind ] [ ]

معمولا قبل از اينكه فردي بخواهد نقش مهمي را بر عهده بگيرد، سلامت او بايد مورد بررسي قرار بگيرد و يكي از معيارهاي سلامت، عدم وابستگي به اعتياد است. برخي افراد قبل از ازدواج يا استخدام، تصميم به ترك گرفته و موفق مي‌شوند كه بدون هيچ ترس و نگراني، تست‌هاي اعتياد خود را منفي تحويل بگيرند و مسير جديد زندگي خود را پيدا كنند. اما برخي از افراد نيز به دليل لغزش‌هاي بد موقع، فشار خانواده و يا به وجود آمدن ضرورت‌هاي زماني، به دنبال منفي كردن تست اعتياد خود به هر نحوي هستند و متاسفانه آسيب‌هاي زيادي نيز در اين راه به آن‌ها وارد مي‌شود. تست شيره نيز با اهداف مختلف گرفته شده و متخصصان ترك اعتياد به شما در اين زمينه راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع: تست اعتياد به شيره

تست شيره | اثر شيره چند روز در بدن باقي مي ماند؟

شيره از خانواده ترياك و با ماده موثر مورفين است كه خاصيت تسكين دهندگي داشته اما بسيار اعتياد آور است. براي تست اعتياد به شيره، تست مورفين انجام مي‌شود. تست مورفين شايع و انجام آن آسان است. بنابراين ساده‌ترين آزمايش و پايين‌ترين سطح آزمايشگاه‌ها نيز قابليت تشخيص مصرف شيره را دارند.

آزمايشگاه‌ها معمولا براي تست مورفين آزمايش ادرار مي‌گيرند كه در آن صورت، 2 تا 3 روز پس از ترك پاسخ منفي مي‌شود. در صورت گرفتن آزمايش خون، اين زمان به 8 روز مي‌رسد.

آزمايش از مو كه يكي از جديدترين و پيشرفته‌ترين راه‌هاي تست اعتياد است كه حتي تا 3 ماه پس از آخرين مصرف نيز جواب تست مثبت شود. البته در صورت شدت و مدت زياد مصرف، همه اين زمان‌ها قابليت افزايش دارند. براي آشنايي با نشانه هاي اعتياد به شيره كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : تست اعتياد

 

چه عواملي در منفي شدن تست اعتياد به شيره موثر است؟

ساختار بدن هر فرد و كيفيت ماده مصرفي متفاوت است و دادن يك نسخه واحد به همه اشتباه است. پس متوجه باشيد كه مسكن‌هاي حاوي كدئين به دليل وجود ماده موثر مورفين، مي‌تواند آزمايش شما را مثبت كند. اما در ادامه برخي از اصلي‌ترين عواملي كه در منفي يا مثبت شدن تست اعتياد اثر گذارند را بيان مي‌كنيم:

ميزان تحرك و سوخت و ساز بدن

بدن انسان به طور خودكار قابليت سم زدايي دارد و از طريق عرق و ادرار، سم‌هاي موجود در بدن را دفع مي‌كند. طبيعتا كسي كه تحرك بيشتر و مصرف بيشتر مايعات داشته باشند، با سرعت بيشتري سم از بدن آن‌ها خارج مي‌شود.

سن

چون با افزايش سن، سوخت و ساز بدن نيز كاهش مي‌يابد، افراد مسن‌تر معمولا ديرتر ماده مخدر از بدن‌شان دفع مي شود.

سلامت جسماني

سلامت جسماني باعث مي‌شود كه بدن عملكرد مناسب‌تري داشته باشد. دفع سموم به عنوان يكي از ملاك‌هاي سلامت، در بدن‌هاي سالم سريع‌تر و بهتر انجام مي‌شود.

وزن

مواد مخدر قابليت تركيب شدن در چربي را دارند و حجم بيشتر چربي، سموم بيشتري را در خود نگه مي‌دارند. علاوه بر آن، چربي زياد در بدن سرعت سوخت و ساز را پايين مي‌آورد و باعث مي‌شود كه ماده مخدر ديرتر دفع شود.

شدت و زمان مصرف

طبيعتا هرچه ميزان و مدت زمان مصرف شيره طولاني‌تر باشد، دفع آن از بدن دشوارتر خواهد بود.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه

 

راه هاي منفي شدن تست شيره

شيره، ترياك و هروئين از يك خانواده بوده و هم تست آن‌ها و هم راه‌هاي منفي شدن تست‌شان مانند همديگر است. طبيعتا تنها راه سالم و مطمئن منفي شدن تست اعتياد، تلاش براي خارج كردن آن از بدن است. بنابراين بايد از ساختار خود بدن براي منفي كردن تست اعتياد خود كمك بگيريد. راه‌هاي منفي كردن تست اعتياد به شيره:

  • افزايش ميزان ادرار بهترين راه دفع سم است. مصرف زياد مايعات دو مزيت دارد. هم باعث افزايش ادرار شده و سموم را از اين طريق از بدن خارج مي‌كند و هم باعث رقيق شدن ادرار مي‌شود كه موجب مشكوك شدن تست اعتياد با ادرار مي‌شود.
  • ورزش كردن كمك مي‌كند كه هم سوخت و ساز بدن افزايش پيدا كند و هم با تعريق، سموم را به حالت طبيعي از بدن دفع مي‌كند. احتمالا متوجه شده‌ايد كه پس از ترك شيره، عرق شما بوي تندتري دارد و دليل آن نيز دفع سم مخدر از بدن شماست. بنابراين نگران نباشيد و به ورزش خود ادامه دهيد.
  • قرص‌هايي كه به عنوان داروهاي نگهدارنده در ترك اعتياد شناخته مي‌شود مي‌تواند به منفي شدن تست كمك كند. متادون و B2 اصلي‌ترين داروهاي نگهدارنده هستند. البته فراموش نكنيد كه اين داروها نيز خود مخدر و اعتيادآور هستند و مصرف آن‌ها به هيچ وجه توصيه نمي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : بهترين روش ترك شيره

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد به شيره

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/5/29  ] [ ۰۵ ] [ newmiind ] [ ]

آيا از عوارض مصرف همزمان ترامادول و شيره آگاهي داريد؟ ترامادول و شيره مواد اعتيارآوري هستند كه مصرف هركدام از آن‌ها به تنهايي عوارض زيادي به همراه دارد. اما برخي مصرف كننده‌ها به دلايل متعددي اقدام به مصرف همزمان اين دو ماده مي‌كنند كه در اين شرايط عوارض مصرف بسيار شديدتر و جدي‌تر مي‌شود. به همين دليل ضروري است كه راهي براي ترك و درمان آن پيدا كرد. قطع مصرف و ترك ناگهاني، عوارض و پيامدهاي بسيار جدي به همراه دارد پس توصيه مي‌شود كه براي ترك، از يك متخصص در زمينه اعتياد كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

منبع : مصرف همزمان ترامادول و شيره چه پيامدهايي دارد

 

ترامادول

ترامادول يك داروي شبه مخدر است كه در فرمولاسيون‌هاي مختلف دارويي از جمله قرص، قرص محلول، كپسول، قطره و آمپول در دوزهاي متفاوت موجود است. اين دارو مانند مواد اعتيارآور ديگر معمولاً براي دردهاي حاد استفاده مي‌شود. ترامادول يك داروي خوراكي است كه براي كمك به تسكين دردهاي مداوم و شديد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مصرف همزمان ترامادول و مواد مخدر ديگر مانند ترياك، شيره، شيشه و… در مغز اثر منفي گذاشته و فعاليت‌هاي مغزي را متوقف مي‌كند. براي آشنايي با عوارض قرص ترامادول كليك كنيد. 

شيره ترياك

علائم مصرف بيش از حد شيره زماني خود را نشان مي‌دهد كه مواد مخدر گيرنده‌هاي مغز را به طور كامل مسدود كرده و باعث كند شدن تنفس فرد شده و در نهايت متوقف شود. علائم جسماني اعتياد به شيره شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ، سردرد، كوچك شدن مردمك چشم، تب و لرز، خستگي و… مي‌باشد. مصرف شيره علاوه بر علائم جسماني، داراي علائم روحي و رواني نيز مي‌باشد. علائم رواني اعتياد شامل كمبود انگيزه، حالت افسردگي، از دست دادن تمركز يا علاقه، گيجي، نوسانات خلقي يا تغييرات شديد رفتاري، اضطراب، گفتار آهسته يا گنگ و… مي‌باشد. براي آشنايي با تست اعتياد به شيره كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به شيره 
 

مصرف همزمان ترامادول و شيره

قرص ترامادول بعد از مصرف با مواد مخدر ديگر مانند شيره به سرعت و بعد از نيم ساعت به طور كامل جذب بدن مي‌شود. معمولا مصرف كنندگان ترامادول را با مواد مخدر ديگر تركيب مي‌كنند تا مقدار دوز مواد مصرفي خود را افزايش دهند. در صورت مصرف دارو با مواد مخدر ديگر، خطر ايجاد اعتياد بيشتر است. به عنوان يك داروي ضد افسردگي، مخلوط ترامادول با الكل يا مواد مخدر ديگر، مي‌تواند بسيار خطرناك باشد. مخلوط كردن اين مواد مي‌تواند منجر به افسردگي تنفسي شود. همچنين خطر تشنج يا مصرف بيش از حد را نيز افزايش مي‌دهد.

 

عوارض مصرف همزمان ترامادول و شيره

مصرف بيش از حد ترامادول با مواد مخدر ديگر مانند شيره مي‌تواند باعث فشار خون بالا، تشنج ، كما و افسردگي تنفسي شود. يكي از عوارض نادر ولي خطرناك مصرف ترامادول با شيره، تشنج است. از عوارض ديگر مصرف اين مواد مي‌توان به سرگيجه، سردرد، خواب آلودگي، تهوع و استفراغ، يبوست، تعريق و خشكي دهان، مصرف مكرر مواد، مشكلات در روابط ناشي از مصرف مواد مخدر و استفاده غيرقابل كنترل از مواد اشاره كرد. 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده

عوارض مصرف ترامادول با مواد مخدر ديگر

ترامادول يك مسكن مخدراست و مصرف آن با مواد ديگر دردوزهاي زياد مي‌تواند خطرناك باشد. افرادي كه خماري شديدي دارند ممكن است دوزهاي بيشتري از دارو را نيز مصرف كنند كه اين كار آن‌ها را در معرض خطر بيشتري از عوارض جانبي جدي مانند تشنج و افسردگي تنفسي قرار مي‌دهد. ترامادول به عنوان يك سيستم عصبي مركزي، عملكرد ريه و قلب را كند مي‌كند. كساني كه دوزهاي بسيار زيادي از ترامادول مصرف مي‌كنند ممكن است تنفس‌شان به طور كامل متوقف شود و يك دوز بيش از حد كشنده را تجربه كنند. علائم مصرف بيش از حد ترامادول و مخدرهاي ديگر مي‌تواند شامل بيهوشي، كما، تشنج، مشكل تنفسي، فشار خون غير طبيعي، ضربان قلب آهسته، ضعف عضلات و… باشد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به ترامادول

 

درمان اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره

علائم ترك اعتياد به ترامادول و مواد مخدر ديگر مانند شيره در بعضي موارد مي‌تواند شديد و بسيار خطرناك باشد. سم زدايي و درمان با كمك پزشكي، ايمن‌ترين راه براي غلبه بر اعتياد به اين مواد مخدر است. براي كمك به فرايند بهبود يافتن و ترك اعتياد بايد يك برنامه درماني متناسب با نيازهاي فرد معتاد وجود داشته باشد. بهترين راه براي ترك اعتياد فرد معتاد به ترامادول و شيره اين است كه  به مراكز معتبر ترك اعتياد مراجعه كرده يا تحت درمان يك پزشك متخصص قراربگيرد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به شيره

 

روش‌هاي ترك اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره

اختلالات استفاده از مواد اعتيارآور را مي‌توان در دو مرحله برطرف كرد: مرحله اوليه كوتاه مدت ( ترك و سم زدايي) و مرحله طولاني مدت. هدف از مرحله كوتاه مدت درمان اوليه، از بين بردن اعتياد بيمار به روشي ايمن و كنترل شده است. مرحله طولاني مدت نيز با هدف جلوگيري از بازگشت دوباره به سمت مواد اعتيادآور انجام مي‌شود.

در حال حاضر بوپرنورفين ، متادون و نالتركسون سه گزينه درماني هستند كه معمولاً براي مديريت اختلالات استفاده از مواد اعتيادآور مثل ترامادول مورد استفاده قرار مي‌گيرند.  مصرف كنندگان ترامادول ممكن است علائم ترك را هنگام قطع مصرف دارو تجربه كنند. ترك مصرف همزمان ترامادول و شيره مي‌تواند باعث تحريك پذيري، افسردگي و علائم شبيه آنفولانزا شود. براي شروع درمان حتما از كمك متخخصان براي ترك اعتياد استفاده كنيد.

 

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه مصرف همزمان ترامادول و شيره مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

عوارض مصرف همزمان ترامادول با شيره چيست؟

مصرف بيش از حد ترامادول با مواد مخدر ديگر مانند شيره مي‌تواند باعث فشار خون بالا، تشنج ، كما و افسردگي تنفسي شود.

ترك اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره امكان پذير است؟

بله با استفاده از روش‌‌هاي مختلف زير نظر پزشك متخصص، مي‌توان اعتياد به ترامادول و شيره را ترك كرد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/21  ] [ ۰۶ ] [ newmiind ] [ ]

آيا از عوارض مصرف همزمان ترامادول و شيره آگاهي داريد؟ ترامادول و شيره مواد اعتيارآوري هستند كه مصرف هركدام از آن‌ها به تنهايي عوارض زيادي به همراه دارد. اما برخي مصرف كننده‌ها به دلايل متعددي اقدام به مصرف همزمان اين دو ماده مي‌كنند كه در اين شرايط عوارض مصرف بسيار شديدتر و جدي‌تر مي‌شود. به همين دليل ضروري است كه راهي براي ترك و درمان آن پيدا كرد. قطع مصرف و ترك ناگهاني، عوارض و پيامدهاي بسيار جدي به همراه دارد پس توصيه مي‌شود كه براي ترك، از يك متخصص در زمينه اعتياد كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

منبع : مصرف همزمان ترامادول و شيره چه پيامدهايي دارد

 

ترامادول

ترامادول يك داروي شبه مخدر است كه در فرمولاسيون‌هاي مختلف دارويي از جمله قرص، قرص محلول، كپسول، قطره و آمپول در دوزهاي متفاوت موجود است. اين دارو مانند مواد اعتيارآور ديگر معمولاً براي دردهاي حاد استفاده مي‌شود. ترامادول يك داروي خوراكي است كه براي كمك به تسكين دردهاي مداوم و شديد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مصرف همزمان ترامادول و مواد مخدر ديگر مانند ترياك، شيره، شيشه و… در مغز اثر منفي گذاشته و فعاليت‌هاي مغزي را متوقف مي‌كند. براي آشنايي با عوارض قرص ترامادول كليك كنيد. 

بيشتر بخوانيد : تست ترامادول و نحوه منفي كردن آن 

شيره ترياك

علائم مصرف بيش از حد شيره زماني خود را نشان مي‌دهد كه مواد مخدر گيرنده‌هاي مغز را به طور كامل مسدود كرده و باعث كند شدن تنفس فرد شده و در نهايت متوقف شود. علائم جسماني اعتياد به شيره شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ، سردرد، كوچك شدن مردمك چشم، تب و لرز، خستگي و… مي‌باشد. مصرف شيره علاوه بر علائم جسماني، داراي علائم روحي و رواني نيز مي‌باشد. علائم رواني اعتياد شامل كمبود انگيزه، حالت افسردگي، از دست دادن تمركز يا علاقه، گيجي، نوسانات خلقي يا تغييرات شديد رفتاري، اضطراب، گفتار آهسته يا گنگ و… مي‌باشد. براي آشنايي با تست اعتياد به شيره كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : علائم اعتياد به شيره 

 

مصرف همزمان ترامادول و شيره

قرص ترامادول بعد از مصرف با مواد مخدر ديگر مانند شيره به سرعت و بعد از نيم ساعت به طور كامل جذب بدن مي‌شود. معمولا مصرف كنندگان ترامادول را با مواد مخدر ديگر تركيب مي‌كنند تا مقدار دوز مواد مصرفي خود را افزايش دهند. در صورت مصرف دارو با مواد مخدر ديگر، خطر ايجاد اعتياد بيشتر است. به عنوان يك داروي ضد افسردگي، مخلوط ترامادول با الكل يا مواد مخدر ديگر، مي‌تواند بسيار خطرناك باشد. مخلوط كردن اين مواد مي‌تواند منجر به افسردگي تنفسي شود. همچنين خطر تشنج يا مصرف بيش از حد را نيز افزايش مي‌دهد.

 

عوارض مصرف همزمان ترامادول و شيره

مصرف بيش از حد ترامادول با مواد مخدر ديگر مانند شيره مي‌تواند باعث فشار خون بالا، تشنج ، كما و افسردگي تنفسي شود. يكي از عوارض نادر ولي خطرناك مصرف ترامادول با شيره، تشنج است. از عوارض ديگر مصرف اين مواد مي‌توان به سرگيجه، سردرد، خواب آلودگي، تهوع و استفراغ، يبوست، تعريق و خشكي دهان، مصرف مكرر مواد، مشكلات در روابط ناشي از مصرف مواد مخدر و استفاده غيرقابل كنترل از مواد اشاره كرد. 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده

عوارض مصرف ترامادول با مواد مخدر ديگر

ترامادول يك مسكن مخدراست و مصرف آن با مواد ديگر دردوزهاي زياد مي‌تواند خطرناك باشد. افرادي كه خماري شديدي دارند ممكن است دوزهاي بيشتري از دارو را نيز مصرف كنند كه اين كار آن‌ها را در معرض خطر بيشتري از عوارض جانبي جدي مانند تشنج و افسردگي تنفسي قرار مي‌دهد. ترامادول به عنوان يك سيستم عصبي مركزي، عملكرد ريه و قلب را كند مي‌كند. كساني كه دوزهاي بسيار زيادي از ترامادول مصرف مي‌كنند ممكن است تنفس‌شان به طور كامل متوقف شود و يك دوز بيش از حد كشنده را تجربه كنند. علائم مصرف بيش از حد ترامادول و مخدرهاي ديگر مي‌تواند شامل بيهوشي، كما، تشنج، مشكل تنفسي، فشار خون غير طبيعي، ضربان قلب آهسته، ضعف عضلات و… باشد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به ترامادول

 

درمان اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره

علائم ترك اعتياد به ترامادول و مواد مخدر ديگر مانند شيره در بعضي موارد مي‌تواند شديد و بسيار خطرناك باشد. سم زدايي و درمان با كمك پزشكي، ايمن‌ترين راه براي غلبه بر اعتياد به اين مواد مخدر است. براي كمك به فرايند بهبود يافتن و ترك اعتياد بايد يك برنامه درماني متناسب با نيازهاي فرد معتاد وجود داشته باشد. بهترين راه براي ترك اعتياد فرد معتاد به ترامادول و شيره اين است كه  به مراكز معتبر ترك اعتياد مراجعه كرده يا تحت درمان يك پزشك متخصص قراربگيرد.

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد به شيره

 

روش‌هاي ترك اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره

اختلالات استفاده از مواد اعتيارآور را مي‌توان در دو مرحله برطرف كرد: مرحله اوليه كوتاه مدت ( ترك و سم زدايي) و مرحله طولاني مدت. هدف از مرحله كوتاه مدت درمان اوليه، از بين بردن اعتياد بيمار به روشي ايمن و كنترل شده است. مرحله طولاني مدت نيز با هدف جلوگيري از بازگشت دوباره به سمت مواد اعتيادآور انجام مي‌شود.

در حال حاضر بوپرنورفين ، متادون و نالتركسون سه گزينه درماني هستند كه معمولاً براي مديريت اختلالات استفاده از مواد اعتيادآور مثل ترامادول مورد استفاده قرار مي‌گيرند.  مصرف كنندگان ترامادول ممكن است علائم ترك را هنگام قطع مصرف دارو تجربه كنند. ترك مصرف همزمان ترامادول و شيره مي‌تواند باعث تحريك پذيري، افسردگي و علائم شبيه آنفولانزا شود. براي شروع درمان حتما از كمك متخخصان براي ترك اعتياد استفاده كنيد.

 

براي دريافت مشاوره تلفني ترك اعتياد در زمينه مصرف همزمان ترامادول و شيره مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول

عوارض مصرف همزمان ترامادول با شيره چيست؟

مصرف بيش از حد ترامادول با مواد مخدر ديگر مانند شيره مي‌تواند باعث فشار خون بالا، تشنج ، كما و افسردگي تنفسي شود.

ترك اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره امكان پذير است؟

بله با استفاده از روش‌‌هاي مختلف زير نظر پزشك متخصص، مي‌توان اعتياد به ترامادول و شيره را ترك كرد.

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

منبع : مصرف همزمان ترامادول و شيره چه پيامدهايي دارد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/20  ] [ ۰۶ ] [ newmiind ] [ ]

آيا علائم و نشانه‌هاي اعتياد به شيره را مي‌شناسيد؟ شيره نوعي ماده مخدر است كه از ترياك به دست مي‌آيد. اين ماده در بدن به عنوان يك مسكن قوي عمل كرده و مي‌تواند درد را تسكين دهد. به دليل احساس سرخوشي بسيار زياد شيره، افراد بسياري به مصرف اين ماده روي‌ مي‌آورند. اما شيره تاثير بيشتري نسبت به ترياك دارد و عوارض آن نيز بسيار بيشتر و جدي‌تر است. آگاهي از علائم و نشانه‌هاي اعتياد به شيره به شما كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر آن را در عزيزان خود تشخيص داده و براي ترك اقدام نماييد. با استفاده از كمك يك روانشناس در حوزه اعتياد مي‌توانيد بهترين برخورد را داشته باشيد و فرد معتاد را براي ترك تشويق نماييد. براي آشنايي با انواع مواد اعتياد آور و از كجا بفهميم يك نفر معتاد است كليك كنيد. 

بيشتر بخوانيد :  تست شيره 

 

منبع : شيره 

عوامل خطر اعتياد به شيره

استفاده بيش از حد از مواد مخدر بسياري از مشكلات منفي را براي فرد ايجاد مي‌كند. استفاده طولاني مدت از شيره منجر به عدم توانايي مغز در توليد طبيعي اندورفين (كه مسكن طبيعي بدن است) مي‌شود. هنگامي كه بدن قادر به تنظيم و كنترل صحيح درد نباشد، مشكلات زيادي براي فرد به وجود مي‌آورد. در طي يك دوره طولاني مدت مصرف، فرد به مقدار بيشتري از شيره نياز خواهد داشت تا همان سطح بالايي را كه براي اولين بار تجربه كرده به دست آورد. مواد مخدر موجود در شيره خود را به گيرنده‌هاي مغز، نخاع و دستگاه گوارش متصل مي‌كند. متصل شدن مواد مخدر به اين گيرنده‌ها تاثيرات مخربي روي آن‌ها دارد. 

علائم اعتياد به شيره

علائم مصرف بيش از حد شيره زماني خود را نشان مي‌دهد كه مواد مخدر گيرنده‌هاي مغز را به طور كامل مسدود كرده و باعث كند شدن تنفس فرد شده و در نهايت متوقف شود. علائم جسماني اعتياد به شيره شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ، سردرد، كوچك شدن مردمك چشم، تب و لرز، خستگي و… مي‌باشد. مصرف شيره علاوه بر علائم جسماني، داراي علائم روحي و رواني نيز مي‌باشد. علائم رواني اعتياد شامل كمبود انگيزه، حالت افسردگي، از دست دادن تمركز يا علاقه، گيجي، نوسانات خلقي يا تغييرات شديد رفتاري، اضطراب، گفتار آهسته يا گنگ و… مي‌باشد.

بيشتر بخوانيد :  اعتياد چيست

 

عوارض مصرف شيره در طولاني مدت

اعتياد به شيره مي‌تواند عوارض زيادي در تمام جنبه هاي زندگي فرد داشته باشد. از عوارض جسمي اعتياد به شيره مي‌توان به مشكلات اشتهايي، تعريق، دردهاي عضلاني، اضطراب، تهوع و استفراغ، ارزش دست و پا، بي خوابي، يبوست و اسهال، مشكلات گوارشي، كمبود آب بدن، تشنج، عفونت در قلب، آسيب دائمي ريه ، كبد و كليه و… اشاره كرد. عوارض رواني و اجتماعي اعتياد به شيره شامل مشكلات اجتماعي (از دست دادن حمايت خانواده و دوستان، انزوا)، مشكلات كاري، مشكلات مالي، افسردگي، پرخاشگري و… مي‌باشد.

بيشتر بخوانيد :  اعتياد به مواد مخدر  

 

ترك اعتياد به شيره ترياك

درمان اعتياد به شيره براي هر فرد متفاوت است. هدف اصلي درمان كمك به فرد در قطع مصرف مواد مخدر است. همچنين درمان مي‌تواند به فرد كمك كند تا از استفاده مجدد آن در آينده جلوگيري كند. با قطع مصرف مواد مخدر، بدن فرد واكنش زيادي مانند حالت تهوع و استفراغ، درد شكم و اضطراب و… نشان مي‌دهد. پزشك مي‌تواند داروهاي خاصي را براي كمك به تسكين علائم ترك فرد هنگام قطع مصرف مواد مخدر تجويز نمايد. ممكن است فرد معتاد در زمينه رواني نيز به كمك نياز داشته باشد. براي آشنايي با انواع روش هاي درمان ترك اعتياد به شيره كليك كنيد.

درمان‌هاي رفتاري به فرد كمك مي‌كند تا ياد بگيرد چگونه افسردگي ترك اعتياد را مديريت نمايد. بعضي از درمان‌هاي رفتاري شامل مشاوره فردي، مشاوره گروهي يا خانوادگي و شناخت درماني است. با داشتن يك برنامه درماني مناسب و روند سم زدايي پزشكي، افراد معتاد مي‌توانند با موفقيت ترك كرده و زندگي سالمي را ادامه دهند. درمان پزشكي در يك محيط كنترل شده، احتمال موفقيت در اين فرايند را افزايش مي‌دهد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه شيره ترياك مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

علائم اعتياد به شيره چيست؟

علائم جسماني اعتياد شيره شامل شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ و… مي‌باشد.

چگونه مي‌توان شيره را ترك كرد؟

با داشتن اراده بالا و كمك يك فرد متخصص مي‌توانيد فرايند سم‌زدايي را به راحتي انجام داده و پس از ترك نيز احتمال بازگشت را كاهش دهيد و زندگي سالم خود را در پيش بگيريد. 

 

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

 

 

 

منبع : شيره 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/11  ] [ ۰۶ ] [ newmiind ] [ ]

معمولا قبل از اينكه فردي بخواهد نقش مهمي را بر عهده بگيرد، سلامت او بايد مورد بررسي قرار بگيرد و يكي از معيارهاي سلامت، عدم وابستگي به اعتياد است. برخي افراد قبل از ازدواج يا استخدام، تصميم به ترك گرفته و موفق مي‌شوند كه بدون هيچ ترس و نگراني، تست‌هاي اعتياد خود را منفي تحويل بگيرند و مسير جديد زندگي خود را پيدا كنند. اما برخي از افراد نيز به دليل لغزش‌هاي بد موقع، فشار خانواده و يا به وجود آمدن ضرورت‌هاي زماني، به دنبال منفي كردن تست اعتياد خود به هر نحوي هستند و متاسفانه آسيب‌هاي زيادي نيز در اين راه به آن‌ها وارد مي‌شود. تست شيره نيز با اهداف مختلف گرفته شده و متخصصان ترك اعتياد به شما در اين زمينه راهنمايي لازم را ارائه مي‌دهند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

منبع : تست اعتياد به شيره

تست شيره | اثر شيره چند روز در بدن باقي مي ماند؟

شيره از خانواده ترياك و با ماده موثر مورفين است كه خاصيت تسكين دهندگي داشته اما بسيار اعتياد آور است. براي تست اعتياد به شيره، تست مورفين انجام مي‌شود. تست مورفين شايع و انجام آن آسان است. بنابراين ساده‌ترين آزمايش و پايين‌ترين سطح آزمايشگاه‌ها نيز قابليت تشخيص مصرف شيره را دارند.

آزمايشگاه‌ها معمولا براي تست مورفين آزمايش ادرار مي‌گيرند كه در آن صورت، 2 تا 3 روز پس از ترك پاسخ منفي مي‌شود. در صورت گرفتن آزمايش خون، اين زمان به 8 روز مي‌رسد.

آزمايش از مو كه يكي از جديدترين و پيشرفته‌ترين راه‌هاي تست اعتياد است كه حتي تا 3 ماه پس از آخرين مصرف نيز جواب تست مثبت شود. البته در صورت شدت و مدت زياد مصرف، همه اين زمان‌ها قابليت افزايش دارند. براي آشنايي با نشانه هاي اعتياد به شيره كليك كنيد.

 

 

 

چه عواملي در منفي شدن تست اعتياد به شيره موثر است؟

ساختار بدن هر فرد و كيفيت ماده مصرفي متفاوت است و دادن يك نسخه واحد به همه اشتباه است. پس متوجه باشيد كه مسكن‌هاي حاوي كدئين به دليل وجود ماده موثر مورفين، مي‌تواند آزمايش شما را مثبت كند. اما در ادامه برخي از اصلي‌ترين عواملي كه در منفي يا مثبت شدن تست اعتياد اثر گذارند را بيان مي‌كنيم:

ميزان تحرك و سوخت و ساز بدن

بدن انسان به طور خودكار قابليت سم زدايي دارد و از طريق عرق و ادرار، سم‌هاي موجود در بدن را دفع مي‌كند. طبيعتا كسي كه تحرك بيشتر و مصرف بيشتر مايعات داشته باشند، با سرعت بيشتري سم از بدن آن‌ها خارج مي‌شود.

سن

چون با افزايش سن، سوخت و ساز بدن نيز كاهش مي‌يابد، افراد مسن‌تر معمولا ديرتر ماده مخدر از بدن‌شان دفع مي شود.

سلامت جسماني

سلامت جسماني باعث مي‌شود كه بدن عملكرد مناسب‌تري داشته باشد. دفع سموم به عنوان يكي از ملاك‌هاي سلامت، در بدن‌هاي سالم سريع‌تر و بهتر انجام مي‌شود.

وزن

مواد مخدر قابليت تركيب شدن در چربي را دارند و حجم بيشتر چربي، سموم بيشتري را در خود نگه مي‌دارند. علاوه بر آن، چربي زياد در بدن سرعت سوخت و ساز را پايين مي‌آورد و باعث مي‌شود كه ماده مخدر ديرتر دفع شود.

شدت و زمان مصرف

طبيعتا هرچه ميزان و مدت زمان مصرف شيره طولاني‌تر باشد، دفع آن از بدن دشوارتر خواهد بود.

 

 

 

راه هاي منفي شدن تست شيره

شيره، ترياك و هروئين از يك خانواده بوده و هم تست آن‌ها و هم راه‌هاي منفي شدن تست‌شان مانند همديگر است. طبيعتا تنها راه سالم و مطمئن منفي شدن تست اعتياد، تلاش براي خارج كردن آن از بدن است. بنابراين بايد از ساختار خود بدن براي منفي كردن تست اعتياد خود كمك بگيريد. راه‌هاي منفي كردن تست اعتياد به شيره:

  • افزايش ميزان ادرار بهترين راه دفع سم است. مصرف زياد مايعات دو مزيت دارد. هم باعث افزايش ادرار شده و سموم را از اين طريق از بدن خارج مي‌كند و هم باعث رقيق شدن ادرار مي‌شود كه موجب مشكوك شدن تست اعتياد با ادرار مي‌شود.
  • ورزش كردن كمك مي‌كند كه هم سوخت و ساز بدن افزايش پيدا كند و هم با تعريق، سموم را به حالت طبيعي از بدن دفع مي‌كند. احتمالا متوجه شده‌ايد كه پس از ترك شيره، عرق شما بوي تندتري دارد و دليل آن نيز دفع سم مخدر از بدن شماست. بنابراين نگران نباشيد و به ورزش خود ادامه دهيد.
  • قرص‌هايي كه به عنوان داروهاي نگهدارنده در ترك اعتياد شناخته مي‌شود مي‌تواند به منفي شدن تست كمك كند. متادون و B2 اصلي‌ترين داروهاي نگهدارنده هستند. البته فراموش نكنيد كه اين داروها نيز خود مخدر و اعتيادآور هستند و مصرف آن‌ها به هيچ وجه توصيه نمي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

 

 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

   

منبع : تست اعتياد به شيره

 


:: بازديد از اين مطلب : 0

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/3/5  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]

آيا روش‌هاي ترك شيره را مي‌شناسيد؟ ترياك نوعي ماده مخدر اعتيادآور است كه مشتقات زيادي همچون شيره دارد. امروزه بسياري از افراد به اين ماده مخدر سنتي اعتياد دارند و با توجه به عوارض خطرناك شيره و تاثير بسيار زياد اعتياد بر زندگي افراد، بايد چاره‌اي براي درمان و ترك آن انديشيد. روش‌هاي متعددي براي ترك وجود دارد اما بسيار مهم است كه شما روشي را برگزينيد كه بيشترين احتمال موفقيت را داشته باشد. با آگاهي از انواع روش‌هاي ترك شيره مي‌توانيد بهترين روش را انتخاب كرده و گامي در جهت زندگي سالم خود برداريد. همچنين مشاوره ترك اعتياد نيز مي‌تواند در اين زمينه شما را ياري كند. 

منبع :

ترك شيره

ترك اعتياد به شيره

مدت زمان ترك شيره

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

عوارض مصرف شيره

شيره نيز مانند ترياك عوارض زيادي دارد زيرا سوزاندن جوشانده ترياك، اثر آن را چند برابر كرده در نتيجه عوارض بيشتري به همراه دارد. بيشترين اثر شيره  بر روي قلب مي‌باشد و باعث مشكلات قلبي و عروقي مي‌شود. افراد در اثر مصرف مكرر شيره و ترياك در معرض خطر افزايش مرگ و مير ناشي از اين شرايط هستند زيرا شيره در معده جذب ضعيفي دارد اما به خوبي در روده كوچك جذب مي‌شود. استفاده معمول از ترياك و مشتقات آن باعث بدتر شدن شرايط جسمي و روحي شده و عمر را كوتاه مي‌كند. جهت آشنايي بيشتر با عوارض اعتياد به شيره كليك كنيد.

 

روش هاي ترك اعتياد به شيره

روش‌هاي زيادي براي ترك اعتياد به شيره وجود دارد و نوع روش درماني براي ترك اعتياد براساس نوع اعتياد و شدت آن تعيين مي‌شود. درمان اختلالات همزمان مانند اختلال افسردگي اساسي، اضطراب و ساير بيماري‌هاي روحي نيز ممكن است بخشي از درمان فرد باشد. كاهش يا ترك مواد مخدر مي‌تواند از بسياري جهات باعث بهبود زندگي فرد معتاد شود و سلامتي جسمي و روحي او را بهبود ببخشد. همچنين درمان اعتياد، آسيب دائمي به اندام‌هاي حياتي و احتمال مرگ را كاهش مي‌دهد.

تماس با مشاور

1. ترك در خانه

ترك شيره در خانه به هيچ وجه توصيه نمي‌شود زيرا هر روش درماني بايد داراي برنامه و سيستم پشتيباني باشد تا مفيد واقع شود. سعي نكنيد به تنهايي مرحله ترك اعتياد در خانه را پيش ببريد. هر روش درماني را كه انتخاب كنيد، داشتن تأثيرات مثبت و سيستم پشتيباني جامع براي آن ضروري است. هر چقدر بتوانيد براي تشويق و راهنمايي به افراد بيشتري مراجعه كنيد ، شانس بهبودي فرد بيشتر است.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه | سريع ترين روش ترك اعتياد در خانه

 

2. ترك شيره به شيوه سنتي

در روش سنتي، مصرف مواد به طور تدريجي كاهش پيدا مي‌كند و در آخر به صفر مي‌رسد. بسياري از افراد معتاد از اين روش به نتيجه رسيده‌اند اما به دليل عدم ترك وابستگي رواني، امكان بازگشت وجود دارد. 

3. ترك شيره با بوپرنورفين

 بوپرنورفين به طور كلي براي كمك به افراد معتاد به مواد مخدر و ترياك، براي مقابله با علائم ترك دردناك مورد استفاده قرار مي‌گيرد. پزشكان ممكن است براي درمان اعتياد، بوپرنورفين را به عنوان داروي مستقل براي فرد تجويز كنند. اين دارو در طول سم زدايي از هروئين، هيدروكدون، فنتانيل، اكسي كدون و ساير مواد مخدر تجويز مي‌شود. بوپرنورفين مي‌تواند بسياري از تأثيرات هروئين يا مسكن را از بين ببرد بدون اينكه فرد را در معرض عوارض جانبي خطرناك قرار دهد. با اين حال استفاده بيش از حد آن مي‌تواند اعتياد بيشتري به وجود بياورد.

4. ترك به شيوه ناگهاني

هنگامي كه مصرف يك ماده مخدر به طور ناگهاني متوقف مي‌شود، هيچ نشانه‌اي از آن ماده مخدر در بدن باقي نمي‌ماند. ترك به شيوه ناگهاني عوارض زيادي براي بدن به وجود مي‌آورد. بعد از ترك ناگهاني، اعصاب فرد دچارضعف شده و از نظررواني و جسمي ضربه ي بزرگي به او وارد مي‌شود. اين عوارض مي‌تواند حتي فرد را به مرگ برساند يا باعث آسيب زدن او به خودش شود. به همين دليل سم زدايي بايد با راهنمايي پزشك يا يك متخصص انجام شود.

5. ترك شيره به روش سم زدايي UROD

سم زدايي معمولاً اولين قدم پاكسازي بدن از داروها و مديريت علائم ترك است و يك روش بسيار مدرن و موثر براي ترك اعتياد محسوب مي‌شود. سم زدايي يك عمل گران قيمت است كه معمولا در ICU انجام مي‌گردد و بدن تحت درمان دارويي قرار مي‌گيرد. دوزهاي بسيار بالاي مواد سم زدا، تحت بيهوشي عمومي يا آرام بخشي شديد به بيمار تزريق شده و به دنبال آن تزريق آهسته نالوكسان انجام مي‌شود.

6. ترك شيره با متادون

اين دارو معمولاً براي درمان اعتياد به مواد مخدر مانند شيره مورد استفاده قرار مي‌گيرد و باعث مي‌شود فرد با استفاده از آن اعتياد را ترك كند. متادون با اتصال به گيرنده‌هاي مواد مخدر در بدن، علائم ترك را تسكين مي‌دهد. همچنين براي درمان درد مزمن نيز استفاده مي‌شود. از آنجا كه فرآيند ترك مي‌تواند علائم نامطلوبي ايجاد كند، به مصرف كنندگان متادون توصيه مي‌شود زير نظر پزشك سم زدايي را انجام دهند.

7. ترك شيره در مراكز درمان اعتياد

نيازهاي هر فرد معتاد بسته به نوع درمان متفاوت است. درمان اعتياد بايد متناسب با شرايط و اعتياد فرد باشد. مكان‌هاي زيادي براي كمك به فرد معتاد وجود دارد؛ تمام افراد به سم زدايي تحت نظارت پزشكي يا مداوا در توانبخشي نياز ندارند و در شرايط اعتياد حاد تحت درمان مراكز ترك اعتياد قرار مي‌گيرند. مراقبت‌هاي لازم به عوامل مختلفي از جمله سن، سابقه مصرف مواد مخدر، شرايط پزشكي يا روانپزشكي بستگي دارد. علاوه بر پزشكان و روانشناسان، بسياري از مددكاران اجتماعي و مشاوران نيز خدمات ترك اعتياد را ارائه مي‌دهند.

 

بيشتر بخوانيد : درمان اعتياد به مواد مخدر | سريع ترين روش ترك مواد مخدر

 

سوالات متداول

_روش هاي ترك اعتياد به شيره چيست؟

روش‌هاي ترك اعتياد در خانه، ترك به روش ناگهاني، ترك به روش سم زدايي، ترك با متادون و…. از روش‌هاي ترك اعتياد به شيره مي‌باشند كه بايد با توجه به شرايط فرد و نظر متخصص مورد استفاده قرار گيرند. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

_عوارض مصرف شيره چيست؟

شيره نيز مانند ترياك عوارض زيادي دارد كه بيشترين اثر آن بر روي قلب مي‌باشد و مشكلات جدي در اين زمينه به دنبال دارد.

_روش ترك شيره با استفاده از سم زدايي به چه صورت است؟

سم زدايي معمولاً اولين قدم پاكسازي بدن از داروها و كاهش علائم ترك است كه بسيار موثر مي‌باشد و بايد زير نظر پزشك متخصص انجام گيرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه ترك شيره مي توانيد از طريق شماره _ با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : ترك شيره

امتیاز:
بازدید: 21
برچسب:
:
[ 1399/8/16  ] [ ۱۷ ] [ newmiind ] [ ]

آيا از عوارض مصرف همزمان ترامادول و شيره آگاهي داريد؟ ترامادول و شيره مواد اعتيارآوري هستند كه مصرف هركدام از آن‌ها به تنهايي عوارض زيادي به همراه دارد. اما برخي مصرف كننده‌ها به دلايل متعددي اقدام به مصرف همزمان اين دو ماده مي‌كنند كه در اين شرايط عوارض مصرف بسيار شديدتر و جدي‌تر مي‌شود. به همين دليل ضروري است كه راهي براي ترك و درمان آن پيدا كرد. قطع مصرف و ترك ناگهاني، عوارض و پيامدهاي بسيار جدي به همراه دارد پس توصيه مي‌شود كه براي ترك، از يك متخصص در زمينه اعتياد كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

مصرف همزمان ترامادول و شيره 

مصرف ترامادول و شيره

ترامادول و شيره 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

ترامادول

ترامادول يك داروي شبه مخدر است كه در فرمولاسيون‌هاي مختلف دارويي از جمله قرص، قرص محلول، كپسول، قطره و آمپول در دوزهاي متفاوت موجود است. اين دارو مانند مواد اعتيارآور ديگر معمولاً براي دردهاي حاد استفاده مي‌شود. ترامادول يك داروي خوراكي است كه براي كمك به تسكين دردهاي مداوم و شديد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. مصرف همزمان ترامادول و مواد مخدر ديگر مانند ترياك، شيره، شيشه و… در مغز اثر منفي گذاشته و فعاليت‌هاي مغزي را متوقف مي‌كند. براي آشنايي با عوارض قرص ترامادول كليك كنيد.

 

مصرف همزمان ترامادول و شيره

قرص ترامادول بعد از مصرف با مواد مخدر ديگر مانند شيره به سرعت و بعد از نيم ساعت به طور كامل جذب بدن مي‌شود. معمولا مصرف كنندگان ترامادول را با مواد مخدر ديگر تركيب مي‌كنند تا مقدار دوز مواد مصرفي خود را افزايش دهند. در صورت مصرف دارو با مواد مخدر ديگر، خطر ايجاد اعتياد بيشتر است. به عنوان يك داروي ضد افسردگي، مخلوط ترامادول با الكل يا مواد مخدر ديگر، مي‌تواند بسيار خطرناك باشد. مخلوط كردن اين مواد مي‌تواند منجر به افسردگي تنفسي شود. همچنين خطر تشنج يا مصرف بيش از حد را نيز افزايش مي‌دهد.

 

عوارض مصرف همزمان ترامادول و شيره

مصرف بيش از حد ترامادول با مواد مخدر ديگر مانند شيره مي‌تواند باعث فشار خون بالا، تشنج ، كما و افسردگي تنفسي شود. يكي از عوارض نادر ولي خطرناك مصرف ترامادول با شيره، تشنج است. از عوارض ديگر مصرف اين مواد مي‌توان به سرگيجه، سردرد، خواب آلودگي، تهوع و استفراغ، يبوست، تعريق و خشكي دهان، مصرف مكرر مواد، مشكلات در روابط ناشي از مصرف مواد مخدر و استفاده غيرقابل كنترل از مواد اشاره كرد. 

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده

 

عوارض مصرف ترامادول با مواد مخدر ديگر

ترامادول يك مسكن مخدراست و مصرف آن با مواد ديگر دردوزهاي زياد مي‌تواند خطرناك باشد. افرادي كه خماري شديدي دارند ممكن است دوزهاي بيشتري از دارو را نيز مصرف كنند كه اين كار آن‌ها را در معرض خطر بيشتري از عوارض جانبي جدي مانند تشنج و افسردگي تنفسي قرار مي‌دهد. ترامادول به عنوان يك سيستم عصبي مركزي، عملكرد ريه و قلب را كند مي‌كند. كساني كه دوزهاي بسيار زيادي از ترامادول مصرف مي‌كنند ممكن است تنفس‌شان به طور كامل متوقف شود و يك دوز بيش از حد كشنده را تجربه كنند. علائم مصرف بيش از حد ترامادول و مخدرهاي ديگر مي‌تواند شامل بيهوشي، كما، تشنج، مشكل تنفسي، فشار خون غير طبيعي، ضربان قلب آهسته، ضعف عضلات و… باشد.

 

درمان اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره

علائم ترك اعتياد به ترامادول و مواد مخدر ديگر مانند شيره در بعضي موارد مي‌تواند شديد و بسيار خطرناك باشد. سم زدايي و درمان با كمك پزشكي، ايمن‌ترين راه براي غلبه بر اعتياد به اين مواد مخدر است. براي كمك به فرايند بهبود يافتن و ترك اعتياد بايد يك برنامه درماني متناسب با نيازهاي فرد معتاد وجود داشته باشد. بهترين راه براي ترك اعتياد فرد معتاد به ترامادول و شيره اين است كه  به مراكز معتبر ترك اعتياد مراجعه كرده يا تحت درمان يك پزشك متخصص قراربگيرد.

روش‌هاي ترك اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره

اختلالات استفاده از مواد اعتيارآور را مي‌توان در دو مرحله برطرف كرد: مرحله اوليه كوتاه مدت ( ترك و سم زدايي) و مرحله طولاني مدت. هدف از مرحله كوتاه مدت درمان اوليه، از بين بردن اعتياد بيمار به روشي ايمن و كنترل شده است. مرحله طولاني مدت نيز با هدف جلوگيري از بازگشت دوباره به سمت مواد اعتيادآور انجام مي‌شود.

در حال حاضر بوپرنورفين ، متادون و نالتركسون سه گزينه درماني هستند كه معمولاً براي مديريت اختلالات استفاده از مواد اعتيادآور مثل ترامادول مورد استفاده قرار مي‌گيرند.  مصرف كنندگان ترامادول ممكن است علائم ترك را هنگام قطع مصرف دارو تجربه كنند. ترك مصرف همزمان ترامادول و شيره مي‌تواند باعث تحريك پذيري، افسردگي و علائم شبيه آنفولانزا شود. براي شروع درمان حتما از كمك متخخصان براي ترك اعتياد استفاده كنيد.

 

سوالات متداول

_عوارض مصرف همزمان ترامادول با شيره چيست؟

مصرف بيش از حد ترامادول با مواد مخدر ديگر مانند شيره مي‌تواند باعث فشار خون بالا، تشنج ، كما و افسردگي تنفسي شود.

_ترك اعتياد به مصرف همزمان ترامادول و شيره امكان پذير است؟

بله با استفاده از روش‌‌هاي مختلف زير نظر پزشك متخصص، مي‌توان اعتياد به ترامادول و شيره را ترك كرد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه مصرف همزمان ترامادول و شيره مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

 

 

منبع : مصرف همزمان ترامادول و شيره 

امتیاز:
بازدید: 16
برچسب:
:
[ 1399/8/6  ] [ ۱۰ ] [ newmiind ] [ ]

آيا علائم و نشانه‌هاي اعتياد به شيره را مي‌شناسيد؟ شيره نوعي ماده مخدر است كه از ترياك به دست مي‌آيد. اين ماده در بدن به عنوان يك مسكن قوي عمل كرده و مي‌تواند درد را تسكين دهد. به دليل احساس سرخوشي بسيار زياد شيره، افراد بسياري به مصرف اين ماده روي‌ مي‌آورند. اما شيره تاثير بيشتري نسبت به ترياك دارد و عوارض آن نيز بسيار بيشتر و جدي‌تر است. آگاهي از علائم و نشانه‌هاي اعتياد به شيره به شما كمك مي‌كند تا هرچه سريع‌تر آن را در عزيزان خود تشخيص داده و براي ترك اقدام نماييد. با استفاده از كمك يك روانشناس در حوزه اعتياد مي‌توانيد بهترين برخورد را داشته باشيد و فرد معتاد را براي ترك تشويق نماييد. 

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

اعتياد به شيره

آشنايي با علائم و نشانه هاي اعتياد به شيره

نشانه هاي اعتياد به شيره

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

عوامل خطر اعتياد به شيره

استفاده بيش از حد از مواد مخدر بسياري از مشكلات منفي را براي فرد ايجاد مي‌كند. استفاده طولاني مدت از شيره منجر به عدم توانايي مغز در توليد طبيعي اندورفين (كه مسكن طبيعي بدن است) مي‌شود. هنگامي كه بدن قادر به تنظيم و كنترل صحيح درد نباشد، مشكلات زيادي براي فرد به وجود مي‌آورد. در طي يك دوره طولاني مدت مصرف، فرد به مقدار بيشتري از شيره نياز خواهد داشت تا همان سطح بالايي را كه براي اولين بار تجربه كرده به دست آورد. مواد مخدر موجود در شيره خود را به گيرنده‌هاي مغز، نخاع و دستگاه گوارش متصل مي‌كند. متصل شدن مواد مخدر به اين گيرنده‌ها تاثيرات مخربي روي آن‌ها دارد. 

 

علائم اعتياد به شيره

علائم مصرف بيش از حد شيره زماني خود را نشان مي‌دهد كه مواد مخدر گيرنده‌هاي مغز را به طور كامل مسدود كرده و باعث كند شدن تنفس فرد شده و در نهايت متوقف شود. علائم جسماني اعتياد به شيره شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ، سردرد، كوچك شدن مردمك چشم، تب و لرز، خستگي و… مي‌باشد. مصرف شيره علاوه بر علائم جسماني، داراي علائم روحي و رواني نيز مي‌باشد. علائم رواني اعتياد شامل كمبود انگيزه، حالت افسردگي، از دست دادن تمركز يا علاقه، گيجي، نوسانات خلقي يا تغييرات شديد رفتاري، اضطراب، گفتار آهسته يا گنگ و… مي‌باشد.

بخوانيد : اعتياد چيست

عوارض مصرف شيره در طولاني مدت

اعتياد به شيره مي‌تواند عوارض زيادي در تمام جنبه هاي زندگي فرد داشته باشد. از عوارض جسمي اعتياد به شيره مي‌توان به مشكلات اشتهايي، تعريق، دردهاي عضلاني، اضطراب، تهوع و استفراغ، ارزش دست و پا، بي خوابي، يبوست و اسهال، مشكلات گوارشي، كمبود آب بدن، تشنج، عفونت در قلب، آسيب دائمي ريه ، كبد و كليه و… اشاره كرد. عوارض رواني و اجتماعي اعتياد به شيره شامل مشكلات اجتماعي (از دست دادن حمايت خانواده و دوستان، انزوا)، مشكلات كاري، مشكلات مالي، افسردگي، پرخاشگري و… مي‌باشد.

بخوانيد : انواع مواد اعتياد آور

ترك اعتياد به شيره ترياك

درمان اعتياد به شيره براي هر فرد متفاوت است. هدف اصلي درمان كمك به فرد در قطع مصرف مواد مخدر است. همچنين درمان مي‌تواند به فرد كمك كند تا از استفاده مجدد آن در آينده جلوگيري كند. با قطع مصرف مواد مخدر، بدن فرد واكنش زيادي مانند حالت تهوع و استفراغ، درد شكم و اضطراب و… نشان مي‌دهد. پزشك مي‌تواند داروهاي خاصي را براي كمك به تسكين علائم ترك فرد هنگام قطع مصرف مواد مخدر تجويز نمايد. ممكن است فرد معتاد در زمينه رواني نيز به كمك نياز داشته باشد. براي آشنايي با انواع روش هاي درمان ترك اعتياد به شيره كليك كنيد.

درمان‌هاي رفتاري به فرد كمك مي‌كند تا ياد بگيرد چگونه افسردگي ترك اعتياد را مديريت نمايد. بعضي از درمان‌هاي رفتاري شامل مشاوره فردي، مشاوره گروهي يا خانوادگي و شناخت درماني است. با داشتن يك برنامه درماني مناسب و روند سم زدايي پزشكي، افراد معتاد مي‌توانند با موفقيت ترك كرده و زندگي سالمي را ادامه دهند. درمان پزشكي در يك محيط كنترل شده، احتمال موفقيت در اين فرايند را افزايش مي‌دهد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سوالات متداول

_علائم اعتياد به شيره چيست؟

علائم جسماني اعتياد شيره شامل شامل كاهش وزن، اسهال، خارش پوست، درد مفاصل و عضلات، تهوع و استفراغ و… مي‌باشد.

_چگونه مي‌توان شيره را ترك كرد؟

با داشتن اراده بالا و كمك يك فرد متخصص مي‌توانيد فرايند سم‌زدايي را به راحتي انجام داده و پس از ترك نيز احتمال بازگشت را كاهش دهيد و زندگي سالم خود را در پيش بگيريد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه شيره ترياك مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس حاصل نماييد.

 

منبع : اعتياد به شيره

امتیاز:
بازدید: 27
برچسب:
:
[ 1399/7/21  ] [ ۱۵ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 3
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب