مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

بي خوابي كودكان يكي از مسائلي است كه امروزه به دليل افزايش استرس و يا عدم تخليه انرژي در طول روز افزايش يافته است. در واقع كودك در به خواب رفتن مشكل داشته و در طول شب نيز مدام از خواب بيدار مي‌شود. با اين حال از آنجايي كه خواب كافي يكي از اصول مهم رشد جسمي و رواني در كودكان مي‌باشد و كودكان در سنين رشد و تكامل هستند اين موضوع اهميت بيشتري مي‌يابد. در اين مقاله به تمامي موضوعات مربوط به بي خوابي كودكان، علت‌ها، پيامدهاي منفي آن و راهكارهاي درماني پرداخته مي‌شود. در همين راستا بهره بردن از مشاوره كودك به والدين كمك مي‌كند تا با دريافت اصول كلي بتوانند به افزايش كيفيت و كميت خواب كودك خود كمك كنند و در صورتي كه فرزندان از اختلالات خواب رنج مي‌برند درمان‌هاي لازم صورت گيرد.

منبع : بي خوابي كودكان

ويژگي‌هاي خواب مطلوب براي كودكان

اگرچه كودكان در سنين مختلف معمولا با كمي تفاوت در مدت زمان خواب روبه‌رو هستند وليكن معمولا تجربه خواب به مدت 7 تا 9 ساعت، معمول و رايج است. علاوه بر كميت خواب، توجه به كيفيت نيز حائز اهميت است، كودك بايد خواب عميق و همراه با آرامشي داشته باشد. اين امر زماني محقق مي‌شود كه خواب كودك پيوسته صورت مي‌گيرد و از خواب پريدن‌هاي غير معمول و همراه با عرق كردن و تپش قلب شديد خبري نيست. با اين حال گاهي كودكان با وجود خواب كافي به سختي در هنگام صبح از خواب بيدار مي‌شوند و يا در طول روز كسل هستند و دقت و تمركز لازم را ندارند. در اين شرايط نياز است كه با بررسي دقيق‌تر وضعيت فرزندتان و كمك گرفتن از متخصص كودك شرايط خواب مطلوب را براي او محقق سازيد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

علت‌هاي بي خوابي كودكان

اگر كودك دچار بي خوابي است و از مشكلات ناشي از آن رنج مي‌برد ممكن است بي خوابي وي ريشه در علت‌هاي زير داشته باشد.

استرس و ترس

كودكان ممكن است به دليل ترس از محرك‌هاي مختلفي كه براي او ترس آور تلقي شده‌اند، دچار نگراني و اضطراب شديد بشوند، اين استرس و اضطراب مانع از خوابيدن كودك مي‌شود چرا كه مي‌ترسد با بستن چشم‌هاي خود آن محرك ترس آور را ببيند. اين ترس اگرچه به علت‌هاي متفاوت شكل گرفته است اما يكي از دلايل رايج را مي‌توان در تماشاي فيلم‌ها و بازي‌هاي رايانه‌اي خشن و جنگي يافت. ترس از تاريكي هم مي‌تواند دليل ديگري باشد كه موجب مي‌شود كودك در هنگام خواب ترس شديدي را تجربه نمايد، او فكر مي‌كند هيولاها و موجودات وحشتناكي وجود دارند كه وقتي هوا تاريك است و او مي‌خواهد بخوابد به سراغش مي‌آيند.

خستگي بيش از حد

برخي كودكان در طول روز آنقدر بازي مي‌كنند و به فعاليت‌هاي مختلفي چون درس خواندن، بازي‌هاي رايانه‌اي و غيره مي‌پردازند كه از فرط خستگي شديد، حالت بيش فعالي پيدا كرده و نمي‌توانند در يك مكان ثابت قرار بگيرند و بخوابند.

انرژي زياد

در حالي كه خستگي شديد و بيش فعالي مي‌تواند يكي از علت‌هاي بي خوابي كودكان باشد؛ عدم خستگي هم مي‌تواند به عنوان دليل بي خوابي كودكان ذكر گردد. وقتي كودك بعد از زمان مدرسه تا عصر استراحت مي‌كند و چرت مي‌زند بسيار طبيعي است شب‌ها دچار بي‌خوابي شود. اگرچه خوابيدن در طول روز براي استراحت مغز كودك مناسب است اما خواب در طول روز بايد در مقايسه با خواب شب كمتر باشد و گرنه كودك دچار مشكلاتي در فعاليت‌هاي روز بعد مي‌شود.

احساس استقلال

كودكان به ويژه در سنين مدرسه احساس استقلال دارند و مي‌خواهند در مورد زمان خواب، خودشان تصميم گيري نمايند و زمان خواب خود را كنترل كنند. به همين دليل ممكن است بخواهند مدت زمان بيشتري بيدار بمانند و بر ساعت خواب كمتر اصرار ورزند. در اين مواقع بهتر است والدين نسبت به زمان خواب كودك خود، قاعده و قانوني را قرار دهند و در موارد ديگري چون انتخاب لباس، نوع بازي و غيره به كودك اجازه انتخاب و استقلال در گزينش بدهند.

مشكلات بي خوابي در كودكان

در صورتي كه خواب كودكان به اندازه كافي نباشد و به اصطلاح دچار بي خوابي باشند، تجربه پيامدها و مشكلات ناشي از بي خوابي دور از انتظار نخواهد بود. از جمله اين مشكلات مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • كسل بودن و حالت خستگي در طول شبانه روز
  • افت تحصيلي به دليل كاهش دقت و تمركز در يادگيري
  • حالت‌هاي عصبي و بد اخلاقي‌هاي مكرر
  • كاهش سطح انگيزه و علاقه مندي به فعاليت‌هاي مختلف
  • نشان دادن حالت‌هاي فراموشي (نسبت به قبل در به ياد آوردن مسئوليت‌هاي محوله دچار مشكل است و اغلب آن‌ها را فراموش مي‌كند).
  • حالت‌هاي هيجاني شديد و عدم كنترل احساسات خود
  • احساس استرس و نگراني‌هاي شديد
  • افزايش وزن و احتمال بروز چاقي مفرط
  • عدم رشد جسمي
  • كاهش سطحي ايمني بدن
  • مشكلات روانشناختي

راهكارهاي درماني براي برطرف كردن بي خوابي كودكان

  • مكان خواب ثابت: بهتر است كودك در مكان ثابتي بخوابد چرا كه تغيير در مكان خواب باعث دير به خواب رفتن مي‌شود.
  • تعيين زمان مشخص: والدين بايد زمان مشخصي را براي كودك قرار دهند تا در زمان معين شده به رختخواب بروند. بدين ترتيب آن‌ها ياد مي‌گيرند كه بايد در آن زمان به رختخواب رفته و بر تماشاي تلويزيون و بازي كردن اصرار نداشته باشند.
  • تغذيه مناسب: بهتر است كودك مواد غذايي كافئين دار را به مدت 4 ساعت قبل از خواب مصرف نكند. همچنين غذاهاي پر كالري به عنوان شام استفاده نشود.
  • توجه به دماي اتاق: هواي گرم يا سرد باعث مي‌شود كودك نتواند براحتي بخوابد. سعي كنيد دماي اتاق را به گونه‌اي تنظيم كنيد كه به خواب كودك كمك نماييد. 
  • الگوي فرزندتان باشيد: در صورتي كه به عنوان والدين خودتان دير به تخت خواب برويد و شب زنده داري داشته باشيد هرگز نمي‌توانيد فرزند خود را مجاب كنيد كه زود بخوابد. 
  • تحرك كافي: معمولا انرژي كودكان در طول روز به خوبي تخليه نمي‌شود. سعي كنيد در طول دوران مدرسه نيز به ورزش كردن فرزندتان اهميت بدهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

بي خوابي در كودكان چه پيامدهايي دارد؟

بي خوابي در كودكان اگر درمان نشود و در طولاني مدت ادامه داشته باشد مي‌تواند مشكلاتي مانند كاهش تمركز و يادگيري كودك، احساس بي حالي و كسل بودن در طول روز و گاهي حالت پرخاشگري را به همراه داشته باشد.

 

منبع : بي خوابي كودكان

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۱:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تفسير نقاشي كودك مسير ورود به دنياي كودكان به حساب مي‌آيد. نقاشي كشيدن يكي از سرگرمي‌هاي كودكان است كه آن را با لذت انجام مي‌دهند اما نقاشي‌هاي كودكان علاوه بر جنبه سرگرمي كه دارند، والدين را از احساسات دروني فرزندشان باخبر مي‌سازند. اغلب كودكان نمي‌توانند احساسات خود را با كلمات بيان كنند. به همين خاطر نقاشي راهي براي برقراري ارتباط بين كودك و والدين است و آثار هنري كودكان شخصيت آن‌ها را نمايان مي‌سازد. حتي خلاق‌ترين كودكان نيز مواردي را در تمام نقاشي‌هاي خود تكرار مي‌كنند و گاه از رنگ‌ها براي بروز عواطف خود بهره مي‌برند. به همين دليل با كمي دقت در نقاشي‌هاي آن‌ها مي‌توانيد به مسائل دروني و نگراني‌هايشان پي ببريد.

منبع :  تفسير نقاشي كودك

تفسير نقاشي كودك | مراحل نقاشي كشيدن كودك

پيش از تفسير كردن نقاشي‌هاي كودك خوب است با مراحل و نحوه‌ انجام اين كار توسط فرزندتان آگاه شويد. نقاشي كشيدن كودك سه مرحله دارد كه شامل خط خطي كردن، رسم نمايه‌هاي ابتدايي و در آخر نقاشي كردن مي‌شود. در ادامه به شرح اين سه مورد پرداخته‌ايم.

خط خطي كردن

اين اولين مرحله‌ نقاشي كردن كودكان است و در آن تصاوير، هيچ واقعيتي ندارند. تنها خطوط نامنظم بر روي كاغذ ديده مي‌شوند و به نظر مي‌رسد كودك چيز خاصي نكشيده اما گاهي با همين خطوط نامنظم چيزي را ترسيم مي‌كند كه به آن واقع گرايي اتفاقي مي‌‌گويند، يعني شما مي‌توانيد در بين خط خطي‌هاي انجام شده شكل‌هايي را ببينيد.

نمايه‌هاي ابتدايي

در مرحله دوم كودك چيزهايي را كه با چشم خود مي‌بيند بر روي كاغذ مي‌آورد. در اين مرحله چيزهاي ساده‌اي مانند صورت، انگشتان، ماشين‌، درخت و خانه را در نقاشي‌هاي خود مي‌كشد. جزئيات واقع بينانه معمولا در اين نقاشي‌ها ديده نمي‌شود و بسيار ابتدايي هستند. در اواخر اين مرحله كودك چيزهايي مانند گل در جلوي خانه را به نقاشي‌هايش مي‌افزايد كه نشان دهنده‌ عقايدش است.

تكميل نقاشي

كودك در اين مرحله جزئيات زيادي در نقاشي‌هاي خود مي‌كشد و حتي ممكن است از كلمات و علائم نيز استفاده كند. بسياري از كودكان از اشكال هوشمندانه مانند حرف V انگليسي براي كشيدن پرندگان استفاده مي‌كنند. كودكان در اين مرحله سعي مي‌كنند با توجه به توانايي‌هاي خود واقع بينانه نقاشي كنند و گاه تصاوير را از ديدگاه خاصي به نمايش مي‌گذارند. براي نقاشي‌هايشان داستان مخصوص دارند و گاها آن را برايتان بازگو مي‌كنند.

قوانين كلي در تفسير نقاشي كودك

اغلب كودكاني كه مستبد و پرتوقع هستند از رنگ‌هاي تيره‌تر در نقاشي‌هاي خود استفاده مي‌كنند. دخترها در نقاشي‌هاي خود رنگ‌هاي گرم را مي‌پسندند و پسران بيشتر از رنگ‌هاي خنك استفاده مي‌كنند. رنگ سبز در نقاشي كودك نشان دهنده‌ خلاقيت او، زرد به معناي خوشبختي و قرمز كه بسيار ميان كودكان پر طرفدار است هيجان آن‌ها را نشان مي‌دهد.

اغلب كودكاني كه نقاشي‌هايشان را از سمت چپ كاغذ شروع مي‌كنند، به گذشته و شخصيت پرورش‌دهنده‌ خود علاقه دارند و در مقابل كودكاني كه از سمت راست شروع مي‌كنند در مورد آينده و ارتباط با ديگران كنجكاو هستند. نقاشي‌هايي كه در پايين كاغذ كشيده مي‌شوند نشان دهنده‌ وجود احساس عدم امنيت و كمبود در كودك است و آن‌هايي كه در نقاشي كودك بزرگ كشيده مي‌شوند داراي برتري هستند و كوچكترها اهميت كمي دارند. براي درك بهتر رفتارهاي فرزندتان پيشنهاد مي‌كنيم مقاله روانشناسي كودك را نيز بخوانيد.

تفسير اجزاي مختلف نقاشي كودكان

1. هيولاها

كشيدن انواع هيولاها در نقاشي كودكان نشان دهنده‌ قدرت است. اگر كودك اين هيولا را در مركز كاغذ بكشد، به اين معنا است كه دلش مي‌خواهد قدرتمند باشد اما در بسياري از موارد مي‌تواند از وجود اضطراب شديد در كودك خبر دهد. عامل مهمي كه بايد در نظر گرفت اين است كه از كودك خواسته شده چه چيزي را به تصوير بكشد. اگر از او خواسته شده فردي را نقاشي كند و او هيولا كشيده، نشان از بيزاري و ترس كودك از آن فرد است. اما اگر به صورت داوطلبانه اين كار را انجام داده باشد تمايل براي قدرت دارد.

2. تفسير نقاشي كودك | خانه‌ها

خانه يكي از اولين چيزهايي است كه كودكان معمولا در نقاشي‌هاي خود مي‌كشند و ديدگاه‌هاي فراواني در ارتباط با منظور آن‌ها از كشيدن خانه و ساير چيزهايي كه در اطراف آن مانند خورشيد، رنگين كمان، گل و… وجود دارد، بيان شده‌است. برخي مي‌گويند خانه‌اي كه كودك مي‌كشد نظر او در مورد زندگي خودش در خانه‌شان را نشان مي‌دهد. كودكي كه احساسات منفي را در محيط خانوادش تجربه كرده باشد خانه‌‌ نقاشي‌اش را مانند يك زندان ترسيم مي‌كند. نوجواني كه هنوز خانه را به شكل دو بعدي مي‌كشد ممكن است به لحاظ عاطفي رشد نكرده باشد.

اگر خانه‌اي كه كودك مي‌كشد داراي پنجره‌هاي باز و نامرتب باشد، نشان مي‌دهد كه نياز به ديده شدن بيشتر توسط ديگران دارد. كودكاني كه يك پياده رو جلوي خانه مي‌كشند اغلب روابط بهتري با ديگران و همسالان خود دارند، در حالي كه اين مورد در نقاشي‌هاي كودكان گوشه‌گير ديده نمي‌شود. هر چه خانه‌اي كه كودك مي‌كشد جزئيات معمولي بيشتري داشته‌باشد، نشان مي‌دهد ديدگاه مثبتي به خانواده‌اش دارد.

3. خورشيد

كودكي كه يك خورشيد زرد خندان مي‌كشد، شاد است و از بودن خود رضايت دارد اما خورشيد هميشه اين معنا را ندارد. اغلب كودكان در مورد نقاشي‌هاي خود توضيح مي‌دهند مي‌توانيد از آن‌ها در مورد معنايي اجزاي نقاشيشان سؤال بپرسيد. خورشيد نصفه‌اي كه در بالا و گوشه‌ كاغذ كشيده شود نگران بودن كودك را منعكس مي‌كند و خورشيدي كه در آسمان ابري كشيده مي‌شود مي‌تواند نشان دهنده‌ افسردگي و احساس نااميدي در كودك باشد. برخي عقيده دارند خورشيد نمايانگر ديدگاه كودك نسبت به پدرش است. خورشيد كامل و درخشان نشان از رابطه‌ خوب پدر و فرزندش مي‌دهد. اگر كودك خورشيد را پشت كوه يا صورت قوسي در افق بكشد يعني ارتباط خوبي با پدر ندارد. همچنين اگر از پدرش ترس داشته باشد معمولا خورشيد را در نقاشي‌اش با رنگ قرمز يا سياه ترسيم مي‌كند.

4. تفسير نقاشي كودك | كشيدن درخت

در تفسير نقاشي درخت، سه قسمت ريشه، تنه و شاخ و برگ‌هاي آن مورد بررسي قرار مي‌گيرد. ريشه‌اي كه در خاك فرو رفته باشد نمايانگر ناخودآگاه و فشارها است. تنه مشخصات دائمي و شخصيت كودك را نشان مي‌دهد. شاخه‌ها و برگ‌ها هم چگونگي ارتباط او با دنياي بيرون را مشخص مي‌كند. در صورتي كه كودك شما در ميان اجزاي درخت به ريشه‌ آن بيشتر اهميت دهد، طبيعتي بدوي، عاشقانه و محافظه‌كار دارد. اغلب كودكان قبل از سنين مدرسه تنه‌ درخت را بلند مي‌كشند اما اين مورد بعد از سنين مدرسه ممكن است نشان از تمايل كودك براي بازگشت به دنياي قبل از مدرسه و يا فشارهاي عصبي باشد.

تنه‌ درختي كه كوتاه است جاه‌طلبي و بلندپرواز بودن كودك را نشان مي‌دهد. اگر تنه‌ درخت كج باشد مي‌توان به عدم ثبات در كودك پي برد. كودكان در خودفرورفته اغلب برگ‌هاي زياد و درهم و برهم براي درخت خود مي‌كشند و اين به اين معنا است كه آمادگي تغيير و تحول ندارند. در مقابل كودكاني كه مسائل را به راحتي مي‌فهمند و به ارتباط با ديگران تمايل دارند، اغلب برگ‌ها را مرتب و هر كدام را به سويي مي‌كشند.

5. تفسير آدمك در نقاشي كودك

كودكان با كشيدن شكل آدم پيش از هر چيز دركي كه از بدن خود و تمايلاتشان دارند را بيان مي‌كنند. اگر آدم كشيده شده در مجموع هماهنگ باشد مي‌توان گفت كودك با خودش سازگاري دارد اما در صورتي كه خيلي كوچك باشد و يا در گوشه‌اي از كاغذ كشيده شده باشد، مي‌تواند به معناي احساس بي‌ارزشي كودك نسبت به خود باشد.

احساساتي كه نقاشي‌هاي كودكان منعكس مي‌كنند

كودكان با نقاشي‌هاي خود احساسات و عواطف زيادي را بروز مي‌دهند و از هر كدام برداشت‌هاي مختلفي مي‌توان داشت اما قرار نيست هر جزء نقاشي آن‌ها به طور خاص منعكس كننده‌ يك عاطفه باشد مگر آن كه كودك خود آن را برايتان توضيح دهد. به طور كلي نكاتي وجود دارد كه روانشناسان و محققان بر اساس آن‌ها مي‌توانند احساسات كودك را شناسايي كنند.

براي مثال گاه كشيدن ابرها، پرنده‌هاي درحال پرواز، باران و چشم نكشيدن براي صورت‌ها مضطرب بودن كودك را نشان مي‌دهد. كودكي كه تصاوير كوچك، صورت‌هايي بدون بيني يا دهان، صورت‌هايي لاغر و دست‌هاي نزديك به بدن مي‌كشد، بسيار خجالتي است. دست‌ها و دندان‌هاي بزرگ، دست‌هاي دراز و چشم‌هاي بسته، عصبي بودن كودك را نشان مي‌دهند. در آخر كودكاني كه تصاوير غول‌آسا، اندام‌هايي بدون دست، صورت‌هاي كج و سرهاي باريك مي‌كشند بيم و ترس زيادي در خود دارند.

سخن آخر

قبل از هرگونه قضاوتي در مورد نقاشي كودك و تعبير و تفسير كردن آن بهتر است چندين نقاشي از او را مورد بررسي قرار دهيد تا متوجه شويد آيا يك پديده مدام تكرار مي‌شود يا خير. توجه داشته‌باشيد كه نقاشي كشيدن با حال و حوصله‌‌ كودك در آن لحظه و اتفاقي كه مدتي قبل برايش رخ داده ارتباط دارد. در تفسير نقاشي كودك خود به نقش آموزش و يادگيري‌هاي قبلي توسط او نيز توجه داشته‌باشيد.

اگر بدون درنظر گرفتن اين مورد دست به تفسير نقاشي بزنيد ممكن است با خطا و تشخيص غيرواقعي مواجه شويد. علاوه بر اين تفسير نقاشي كودك جنبه‌هاي مختلفي مانند رنگ، خطوط، ميزان فضاي به كار گرفته شده و محتواي نقاشي را در بر مي‌گيرد. بديهي است كه لازم است تمام اين جنبه‌ها مورد بررسي قرار بگيرند. توصيه مي‌كنيم براي تشخيص بهتر و تفسير دقيق‌تر از مشاور كودك و روانشناس متخصص در زمينه تفسير نقاشي كودك بهره‌مند شويد. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سؤالات متداول

تفسير گل در نقاشي كودكان چيست؟

كودكاني كه در نقاشي‌هاي خود زياد از گل استفاده مي‌كنند روحيه لطيف و حساسي دارند. گاهي نيز گل نمادي از مسائل جنسيتي است به خصوص گل‌هايي با رنگ‌هاي مختلف. اگر پنجره‌هاي خانه‌اي كه كودك در نقاشي خود كشيده با گل تزئين شود نشان‌دهنده‌ خوش بيني كودك است.

كشيدن رنگين كمان در نقاشي كودكان به چه معناست؟

رنگين كمان با رنگ‌هاي متفاوت ديدگاه مثبت كودك و نياز او به آغوش مادرانه را نشان مي‌دهد. رنگين كمان نشان‌دهنده‌ تمايل كودك براي برقراري ارتباط با ديگران نيز هست.

 

 

 

منبع :  تفسير نقاشي كودك

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۷:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلالات جنسي مردان به سلامت رواني و فيزيكي آن‌ها ارتباط دارد. توانايي جنسي از ديرباز نشاني از بلوغ و مردانگي تعريف مي‌شد. بنابراين به هر دليلي كه مردان نتوانند ازرابطه جنسي برقرار كنند و يا شريك جنسي خود را به ارگاسم برسند، معناي مردانگي (حداقل براي خود آن‌ها) دچار نقص خواهد شد. پس علاوه بر مشكلات زناشويي، خود اقايان از اين مساله شرمسار بوده و احساس ضعف خواهد كرد. به همين دليل درمان‌هاي متعددي براي رفع مشكلات جنسي‌مردان ارائه شده است. اما بايد توجه داشته باشيد كه همه اين درمان‌ها موثر نبوده و حتي گاهي موجب بدتر شدن شرايط خواهد شد. پس توصيه مي‌كنيم به هيچ عنوان بدون مشورت با متخصصان جنسي ازدارو يا درماني خودسرانه استفاده نكنيد. در ادامه به معرفي اختلالات جنسي مردان در سه دسته كلي پرداخته‌ايم. براي آشنايي با انواع اختلالات كژكاري جنسي كليك كنيد.

منبع : پيامد هاي اختلالات جنسي مردان

اختلالات جنسي مردان | مشكل در شروع و ادامه رابطه

رايج ترين اختلال جنسي در مردان مشكل در نعوظ است كه حدود بيست درصد مردان سراسر دنيا در هر رده سني را شامل مي‌شود. در اين اختلال ميل و انگيزه براي برقراري رابطه به اندازه كافي هست، اما توانايي رسيدن به حالت نعوظ وجود ندارد يا در حين نعوظ به اندازه كافي عضلات سفت نمي‌شود. در بعضي‌ها پيش از آن كه انزال اتفاق بيافتد آلت سفتي خود را ازدست داده و ديگر قادر به برقراري رابطه نيستند. احتمال بروز اين مساله با بالا رفتن سن بيشتر مي‌شود، به طور ميانگين ، حدود ده درصد با گذشت هر دهه از زندگي شدت اين اختلال افزايش ميابد يا به عبارتي توانايي جنسي تحليل پيدا مي‌كند. براي آشنايي بيشتر با اختلال نعوظ كليك كنيد.

براي برخي ديگر از مردان هيچ مشكل جسماني وجود ندارد و تنها به دليل مسائل روانشناختي قادر به شروع رابطه نيستند، گاه حتي به دليل همين مسائل رواني نمي‌توانند به نعوظ برسند و به اشتباه براي درمان مشكل نعوظ خود به دنبال درمان هستند. براي مثال ممكن است تا به حال چندين بار بعد از رابطه جنسي، همسرتان از شما ايراد گرفته و يا بر سر مسائلي با هم دعوا كرده باشيد، در واقع همزماني تنش با رابطه جنسي به شما ياد داده كه هميشه بعد از رابطه قرار است دعوا داشته باشيد (نظريه شرطي سازي پاولف) پس به طور ناخودآگاه از رابطه منزجر مي‌شوند (اما به طور خودآگاه تمايل به رابطه دارند).

عواملي كه موجب مشكل در شروع رابطه مي‌شوند

  1. قند خوان بالا
  2. فشار خون بالا
  3. كلسترول بالا
  4. كم بودن و كاهش جريان خون در آلت تناسلي
  5. مشكل در كاركرد اعصاب
  6. اختلال در هورمون‌ها
  7.  ديابت
  8. مشكلات قلبي و عروقي
  9. عوارض برخي از داروها
  10. استرس، اضطراب و افسردگي
  11. نداشتن اعتماد به نفس
  12. اضافه وزن و چاقي
  13. مصرف مشروبات الكلي و استعمال دخانيات
  14. آپنه انسدادي خواب
  15. سندروم پاي بي قرار
  16. اسكلرودرمي
  17. سرطان پروستات
  18.  سكته مغزي
  19.  آسيب نخاعي
  20.  آسيب به لگن
  21. بيماري صرع

اختلالات جنسي مردان | ناتواني در رسيدن به لذت جسمي يا رواني

دومين اختلال جنسي شايع در مردان زودانزالي است. اين مردان از رابطه جنسي خود رضايت ندارند چرا كه نمي‌توانند مدت زمان بيشتري عمل دخول را انجام دهند و دائم به دنبال راهي براي بالا بردن زمان رابطه هستند. گاه اين مساله تبديل به نوعي وسواس شده و با وجود نرمال بودن طول رابطه همچنان حس رضايت وجود ندارد (حتي اگر همسرشان رضايت داشته باشند، خودشان راضي نيستند). در مورد اين مردان متخصصان جنسي بايد به بررسي موارد زير بپردازند:

1- آيا مشكل جسماني وجود دارد؟

2- مدت رابطه چقدر است؟ انتظار زن و شوهر براي رسيدن به لذت چقدر است؟

3- در صورتي كه مشكل جسماني نبود چه عوامل روانشناختي موجب زودانزالي مي‌شود؟

ديرانزالي كه در مردان بسيار نادر است، باعث مي‌شود كه ارگاسم ديرتر به عمل بيايد يا شايد هم اصلا به ارگاسم نرسد. اين مساله باعث مشكلاتي مثل نارضايتي جنسي خانم و اقا مي‌شود.   دير انزالي در مردان بيشتر بدليل ديابت و چاقي بروز مي‌يابد.

دسته سوم مرداني هستند كه به دليل اسپاسم عضله يا التهاب پروستات و يا التهاب غده ي پروستات، انزالش ممكن است با درد همراه باشد، البته دليل ديگرش هم مي‌تواند اختلالات عصبي و استرس باشد. اين مردان نيز نمي‌توانند از ارگاسم لذت برده و به مرور دچار اختلالات جنسي ديگربراي مردان  نيز مي‌شوند. براي آشنايي با علل درد بيضه بعد از رابطه جنسي كليك كنيد.

در برخي از آقاياني كه به بيماري ديابت مبتلا هستند و يا داروهاي پروستات مصرف مي‌كنند، به دليل آسيب عصبي ممكن است هنگام انزال مايع مني از آن‌ها خارج نشود.

مرداني كه تمايلي به برقراري رابطه جنسي ندارند

بعضي از مردان به طور ذاتي ميل كمتري به برقراري رابطه جنسي دارند. اين موضوع مي‌توان ريشه در سبك تربيتي، باورهاي فردي، فيزولوژي بدن، تيپ شخصيتي و …. دارد. اين مردان با وجود اينكه همسري زيبا و دلربا دارند، شروع كننده رابطه نيستند و يا در رابطه گرم و صميمي رفتار نمي‌كنند. معمولا قبل ازدواج فردي محترم و با شخصيت تصور مي‌شوند، اما بعد از ازدواج هم تمايلي به انجام وظايف زناشويي ندارند. فقدان ميل جنسي مي‌تواند با يكنواخت شدن رابطه و بالا رفتن سن نيز پيش بيايد كه در مورد اين افراد راهكارهاي بهتري براي درمان وجود دارد. برخي ديگر از علل از بين رفتن ميل جنسي عبارتند از:

  • عوارض بعضي از داروها
  • مشكلات هورموني
  • استرس و اضطراب
  • كمبود تستوسترون
  • بيماري سيستميك
  • افسردگي و بيماري هاي رواني
  • خستگي و كار زياد
  • مصرف مشروبات الكلي و استعمال دخانيات
  • اضافه وزن و چاقي

 

 

كلام آخر

امروزه با پيشرفت تكنولوژي و دستيابي به دستگاه ها و تجهيزات پيشرفته و كسب علم هاي نوين، اغلب بيماري ها مانند مشكلات جنسي قابل درمان هستند و جاي نگراني براي آنها نيست . در صورت وجود هركدام از علائم ، بهتر است ابتدا به متخصصين مراجعه كرده و زير نظر و تحت مراقبت او دست به درمان و مصرف انواع داروها بزنيد. براي دريافت مشاوره جنسي كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

   

منبع : پيامد هاي اختلالات جنسي مردان

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۹:۲۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بحران نوجواني موضوعيست كه همه نوجوانان و والدين كم‌وبيش در مورد آن شنيده‌اند. اما واقعاً بحران نوجواني چيست؟ چه ويژگي‌هايي دارد و چطور بايد با آن روبه‌رو شويم؟ اين‌ها اصلي‌ترين پرسش‌هايي هستند كه راجع به اين موضوع براي والدين يا فرزندان آن‌ها پيش مي‌آيد. نوجواني دوره‌اي است كه كودك در حال تبديل‌شدن به يك بزرگ‌سال هست، پس با تغييرات بسياري درگير است كه شرايط روحي و رواني او را به هم مي‌ريزد. در اين شرايط نوع رفتار پدر و مادرها با نوجوان اهميت بسياري در عبور از اين بحران‌ها و سلامت روان فرزندشان دارد. به همين خاطر در اين مطلب راجع به بحران نوجواني و آنچه بايد از آن بدانيد صحبت خواهيم كرد.

منبع : بحران نوجواني را چطور كنترل كنيم

انواع بحران ها در نوجواني

نوجواني سني است كه از كودكي به سمت بزرگ‌سالي مي‌رويم. پس اگر هدف نوجواني اين باشد، بايد در تمام جنبه‌ها تغييرات جدي داشته باشيم و اين دقيقاً همان دليلي است كه باعث بحران‌هاي نوجواني مي‌شود. تغييرات سريع و ناگهاني نوجوان مزيد بر علت اين بحران‌ها هستند، در نتيجه فرصتي براي تفكر و يادگرفتن نحوه حل مسائل باقي نمي‌ماند. از مهم‌ترين بحران‌ها عبارتند از:

بحران هويت

مهم‌ترين بحراني كه نوجوان با آن درگير مي‌شود، پيدا كردن هويت مستقل است. نوجوان در اين سن تلاش مي‌كند تا به شخصيت خود شكل بدهد و باورهايي را براي خود ايجاد كند. اين موضوع باعث مي‌شود كه آن‌ها گاهي اوقات اعتقادات مختلف يا حتي متضادي براي خودشان انتخاب كنند، دوستانشان را تغيير دهند يا راجع به مسائل مختلف از پدر و مادرها سؤال كنند. حل بحران هويت به نوجوان كمك مي‌كند تا بتواند خود را به‌عنوان يك بزرگ‌سال و شخصيت باثبات در جامعه معرفي كند.

بحران جنسي

نوجواني اولين زماني است كه هركسي با نيازهاي جنسي و تمايل به سمت جنس مخالف آشنا مي‌شود. پس نوجوان هنوز آمادگي لازم براي مديريت نيازهاي جنسي را ندارد، گاهي اوقات اين نيازها براي او تبديل به يك بحران شده و توانايي كنار آمدن با آن را از بين مي‌برد. به همين خاطر بهتر است كه والدين وقتي متوجه تغييرات بلوغ در فرزندشان مي‌شوند راجع به اين مسائل با او صحبت كنند و راه‌هاي كنترل نياز جنسي را به نوجوان آموزش دهند.

روابط اجتماعي

گاهي اوقات برقراري ارتباط با ديگران و به‌خصوص والدين و بزرگ‌ترها براي نوجوان تبديل به يك دغدغه مي‌شود. آن‌ها در اين سن دوست دارند، ديگران به حريم خصوصي‌شان احترام بگذارند و همين‌طور بعضي از آزادي‌ها را به‌عنوان يك بزرگ‌سال براي وي در نظر بگيرند. اين موضوع گاهي اوقات باعث بروز مشكل در روابط آن‌ها با والدين يا معلمان مي‌شود و مي‌تواند تبديل به يك بحران و درگيري جدي شود.

بلوغ و تغييرات ظاهري

سني كه يك نوجوان دوره بلوغ را مي‌گذراند مي‌تواند در شرايط روحي او بسيار مهم باشد. بلوغ ديررس براي پسران باعث مي‌شود كه آن‌ها خودشان را ضعيف‌تر از همسالان بدانند (كه مشكلات روحي بسياري را براي نوجوان ايجاد مي‌كند). درعين‌حال بلوغ زودرس در دختران هم مي‌تواند بسيار سخت باشد زيرا آن‌ها احساس مي‌كنند كه نسبت به دوستانشان فرق كرده و اندامي زنانه پيدا كرده‌اند.

ويژگي‌هاي بحران نوجواني

با توجه به اينكه همه نوجوانان در يك سن مشخص وارد بحران نوجواني نمي‌شوند يك سؤال مهم اين است كه از كجا بفهمم فرزندم وارد بحران نوجواني شده است؟ در پاسخ بايد گفت بحران نوجواني به خاطر فشارهاي روحي كه براي نوجوان ايجاد مي‌كند باعث مي‌شود تا شما در رفتار آن‌ها متوجه تغييراتي شويد، ازجمله؛

  • نسبت به قبل پرخاشگر، مضطرب يا ساكت‌تر شده است.
  • افت تحصيلي يا مشكلات ديگري در مدرسه براي او ايجاد شده است
  • تغيير الگوي خواب و خوراك
  • احساس مي‌كنيد فرزندتان حساس يا زودرنج شده است
  • گاهي اوقات دردهاي جسماني مثل انواع آلرژي‌ها يا دردهاي عضلاني نشانه اضطراب‌هاي دوره نوجواني هستند.
  • راجع به موضوعاتي كه قبلاً با فرزندتان درباره آن‌ها مشكلي نداشته‌ايد دچار اختلاف مي‌شويد يا او از شما دليل مي‌خواهد.
  • تغيير گروه دوستان

 

 

چطور بحران نوجواني را پشت سر بگذاريم؟

اگر در دوره‌اي كه فرزندتان درگير بحران نوجواني شده، شما به بعضي مسائل توجه نداشته باشيد، زمينه بيماري‌هاي روحي و رواني فراهم مي‌شود و يا باعث شود نوجوان نتواند تكاليف رشدي كه در اين دوره دارد را به‌درستي انجام دهد؛ اين موضوع پيامدهاي منفي بسياري را در بزرگ‌سالي به دنبال خواهد داشت. به همين خاطر بايد والدين در اين دوره به بعضي نكات توجه داشته باشند.

1- اطلاعات خود را افزايش دهيد

تا جايي كه مي‌توانيد اطلاعات خود را راجع به نوجواني و تغييرات روحي و رواني مربوط به آن افزايش دهيد. اين كار باعث مي‌شود تا شما بهتر بتوانيد رفتار فرزندتان را پيش‌بيني كنيد و درنتيجه برخورد بهتري هم با او داشته باشيد.

2- رابطه‌تان با نوجوان را بهتر كنيد

نوجوان شما در حالي با بحران نوجواني درگير شده كه تجربه و توانايي لازم براي حل آن‌ها به‌تنهايي را ندارد. به همين خاطر بهتر است رابطه‌تان را با نوجوان در وضعيتي نگه داريد كه او احساس كند مي‌تواند در هر شرايطي روي كمك شما حساب كند و مشكلاتش را در ميان بگذارد. براي اشنايي با روش هاي تربيت نوجوان كليك كنيد.

3- سبك زندگي سالم

داشتن يك الگوي منظم و سالم از زندگي مي‌تواند توانايي‌تان را براي مبارزه با اضطراب‌ها افزايش دهد. درنتيجه در اين دوره به تغذيه، خواب و همين‌طور ورزش در فرزندتان بيشتر اهميت بدهيد.

4- فرزندتان را درك كنيد

تغييرات دوره نوجواني استرس بسياري را در فرزند شما ايجاد مي‌كند و آن‌ها گاهي اوقات پرخاشگر يا بدرفتار مي‌شوند. در اين شرايط بهتر است او را درك كنيد و از بحث كردن با نوجوان خودداري كنيد.

اهميت مشاوره براي حل بحران نوجواني

نوجواني دوره سني بسيار بحراني است كه اگر فرزندتان به‌خوبي از آن بگذرد تبديل به يك بزرگ‌سال موفق مي‌شود، ولي اگر مشكلاتي در اين دوره براي او پيش بيايد مي‌تواند زندگي آينده‌اش را تحت تأثير خود قرار دهد به همين خاطر شايد لازم باشد راجع به تربيت فرزند نوجوان خود و بالا بردن اطلاعاتتان در مورد اين دوره سني از يك مشاور متخصص كمك بگيريد. مشاورين در شرايطي كه نوجوان درگير مشكلات روحي مثل افسردگي شده و يا در ارتباط برقرار كردن با اعضاي خانواده و اطرافيان دچار مشكل شده نيز مي‌توانند به آن‌ها كمك كنند. براي دريافت مشاوره نوجوان كليك كنيد.

مشاوره براي پيدا كردن هويت مستقل و نظم دادن به افكار و اهداف مختلفي كه در نوجواني پيش مي‌آيند نيز ازجمله خدمات مشاوره براي بحران‌هاي دوره نوجواني است.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

تلاش براي پيدا كردن يك هويت مستقل مهم‌ترين بحراني است كه نوجوانان با آن درگير مي‌شوند.

سعي كنيد تا جاي ممكن اطلاعات خود را از اين دوره افزايش دهيد، فرزندتان را درك كنيد و با آن‌ها با آرامش برخورد كنيد. مي‌توانيد از يك مشاور نيز كمك بگيريد.

   

منبع : بحران نوجواني را چطور كنترل كنيم

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۵:۰۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

شربت ترياك كه به آن تنتور يا مخلوط افيون هم گفته مي‌شود يكي از انواع مواد مخدر است كه تقريباً تمامي مواد شيميايي ترياك، كدئين و مرفين را دارد و به همين خاطر بسيار اعتيادآور است. اما متأسفانه بعضي‌ها تصور مي‌كنند كه براي درمان اعتياد به ترياك مي‌توانند از آن استفاده كنند و اين كار باعث وابستگي آن‌ها به اين دارو مي‌شود. پس بهتر است براي استفاده از اين دارو يا حتي قطع مصرف آن حتما از متخصص كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع : شربت ترياك چيست

شربت ترياك چيست ؟

شربت‌ترياك نام يك نوع ماده مخدر است كه از ترياك، الكل و آب ساخته شده و به رنگ قرمز مايل به قهوه‌اي است. در گذشته متخصصين متوجه شدند كه مواد شيميايي ترياك در الكل بهتر از آب حل مي‌شوند و درنتيجه شربت‌ترياك را توليد كردند. اين ماده در روزهاي اول و مثل ساير مخدرها براي خاصيت ضد دردش مورداستفاده قرار مي‌گرفت، اما پس از مدتي مشخص شد كه درست مانند بقيه داروهاي خانواده ترياك يا حتي شايد بيشتر از آن‌ها باعث اعتياد مي‌شود و به همين خاطر استفاده از آن محدوديت زيادي يافت. براي آشنايي با نشانه هاي اعتياد به مواد مخدر كليك كنيد.

دلايل استفاده از شربت ترياك

خيلي از كساني كه شربت ترياك استفاده مي‌كنند به دنبال احساس لذت و آرامشي هستند كه با استفاده از آن برايشان ايجاد مي‌شود، اما پس از مدتي كه به اين ماده اعتياد پيدا مي‌كنند و براي فرار از عوارض جسماني منفي مثل بدن‌درد مجبورند كه استفاده از آن را ادامه بدهند. يكي ديگر از دلايل وابستگي به اين ماده استفاده خودسرانه از آن براي كاهش درد است. اگر استفاده از اين ماده براي كاهش درد زير نظر متخصص و به‌اندازه مشخصي نباشد، مي‌تواند باعث بروز مشكلات جسمي و رواني زيادي شود.

متأسفانه گاهي هم به‌اشتباه از شربت‌ترياك براي ترك اعتياد به ترياك استفاده مي‌شود. چون شربت‌ترياك تمامي ويژگي‌هاي ترياك را دارد و استفاده از آن در دوران ترك باعث مي‌شود تا بيمار درد و ناراحتي كمتري را احساس كند. اما با توجه به اينكه شربت ترياك به‌اندازه خود ترياك خاصيت اعتيادآوري دارد بيمار به اين ماده معتاد مي‌شود.

عوارض مصرف شربت ترياك

استفاده از اين ماده در بعضي‌ها باعث بروز نشانه‌هاي منفي مي‌شود. ازجمله؛

  • ناراحتي‌هاي گوارشي مثل حالت تهوع يا يبوست
  • خشكي دهان
  • سرگيجه
  • خارش بدن
  • بي‌ميلي به غذا
  • احساس خستگي

 

 

نشانه‌هاي اعتياد به شربت ترياك

اگر شما يا يكي از اطرافيانتان از شربت ترياك استفاده مي‌كنيد بهتر است با نشانه‌هاي اعتياد آن آشنا شويد و اگر اين علائم را در خود مي‌بينيد بلافاصله با يك متخصص در اين مورد صحبت كنيد

  • مقدار ثابتي از دارو هميشه نمي‌تواند باعث لذت شود و مجبوريد هرچند وقت يك‌بار ميزان استفاده‌تان را افزايش دهيد
  • عدم استفاده از شربت ترياك باعث بروز نشانه‌هاي منفي مثل بدن‌درد يا كلافگي مي‌شود
  • زمان و هزينه زيادي را براي پيدا كردن و استفاده از شربت ترياك مصرف مي‌كنيد
  • احساس مي‌كنيد رابطه شما با دوستان يا خانواده كمتر از قبل شده است
  • از رفتن به بسياري از جاها به اين خاطر كه نمي‌توانيد از اين ماده استفاده كنيد منصرف مي‌شويد

جوشاندن شربت ترياك

بعضي‌ها فكر مي‌كنند با جوشاندن شربت ترياك عوارض مضر آن كمتر مي‌شود. اما بايد بدانيد كه اين كار هيچ تأثيري روي مواد شيميايي اين ماده ندارد و تنها باعث مي‌شود آب و الكلي كه داخل شربت وجود داشته تبخير شود. اين كار حتي باعث غليظ‌تر شدن و رسوب كردن تركيبات مضر شربت ترياك در معده و روده مي‌شود.

مسموميت با شربت ترياك

استفاده بيش‌ازحد از شربت ترياك باعث بروز نشانه‌هاي مسموميت يا اوردوز با اين دارو مي‌شود. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها را در اطرافيان خود مي‌بينيد هرچه سريع‌تر بيمار را به يك مركز درماني برسانيد:

  • مشكلات تنفسي
  • احساس سرخوشي و داشتن انرژي بيش‌ازحد كه با خلق معمول فرد تفاوت دارد
  • افسردگي شديد
  • تغيير خلق
  • يبوست

 

 

درمان اعتياد به شربت ترياك

همان‌طور كه گفته شد شربت ترياك يكي از مخدرهاي به‌شدت اعتيادآور است و استفاده خودسرانه از آن مي‌تواند باعث وابستگي به اين ماده باشد. پس اگر نشانه‌هاي اعتياد به اين شربت را در خود يا اطرافيان احساس مي‌كنيد بهتر است براي درمان از يك متخصص كمك بگيريد. بسياري از معتادان فكر مي‌كنند كه به‌تنهايي مي‌توانند براي ترك اقدام كنند اما اين كار در بعضي از آن‌ها باعث مي‌شود كه دير يا زود مصرف مجدد را شروع كنند و اين مسئله موجب آسيب ديدن اعتمادبه‌نفس آن‌ها مي‌شود. به‌علاوه ترك اعتياد بدون نظارت متخصص ممكن است باعث آسيب‌هاي جسمي يا رواني بيشتري براي بيمار باشد. به‌طوركلي درمان اعتياد به شربت ترياك شامل دو بخش اساسي است:

سم‌زدايي يا ترك اعتياد جسماني

در اين مرحله به بيمار كمك مي‌كنند تا وابستگي جسمي خود را به شربت ترياك كنار بگذارد. اين كار با توجه به ميزان و مدت مصرف و همين‌طور شرايط جسماني بيمار مي‌تواند براي مدتي طول بكشد و همين‌طور گاهي اوقات نياز است كه در بيمارستان يا مراكز ترك اعتياد بستري شود. اما در بعضي مواقع هم تنها بايد روزانه شرايط خود را به متخصص اطلاع دهيد. پس از پايان مرحله سم‌زدايي بدن‎‌تان هيچ وابستگي به ماده مخدر نخواهد داشت.

جلسات بازپروري يا ترك اعتياد رواني

بسياري از معتادان و خانواده‌هاي آن‌ها به‌اشتباه فكر مي‌كنند كه پس از سم‌زدايي بيمار ديگر از اعتياد پاك شده اما اين يك باور اشتباه است. به خاطر همين باور اشتباه خيلي‌ها بارها ترك مي‌كنند و بازهم به سراغ استفاده از مواد مخدر مي‌روند، زيرا ميل رواني به استفاده از مخدر هنوز سر جاي خود باقي مانده است و دير يا زود مقاومتش در برابر اين تمايل را از دست مي‌دهد.

براي اينكه ميل به استفاده از مخدر يا وابستگي ذهني و رواني به اين ماده به‌طور كامل از بين برود، بايد جلسات بازپروري يا مشاوره با روانشناس ترك را هم در برنامه درماني خود قرار دهيد. روانشناسان به‌غيراز كمك به ترك وابستگي رواني در موارد زير هم كمك خواهند كرد:

  • درمان عوارض روحي و بيماري‌هايي مثل افسردگي يا بي‌قراري كه پس از ترك اتفاق مي‌افتد.
  • كمك براي پيدا كردن دلايل اصلي اعتياد و برطرف كردن آن‌ها
  • تلاش براي حل مشكلات خانوادگي كه به دليل اعتياد ايجاد شده است
  • كمك به بيمار براي پيدا كردن هدف و انگيزه در زندگي و تلاش براي رسيدن به آن‌ها

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سؤالات متداول

شربت ترياك يك نوع ماده مخدر است كه از مخلوط ترياك، آب و الكل ساخته مي‌شود و تقريباً تمامي خاصيت‌هاي شيميايي ترياك، مرفين و كدئين را دارد.

ناراحتي‌هاي گوارشي مثل حالت تهوع يا يبوست، خشكي دهان، سرگيجه، خارش بدن و بي‌ميلي به غذا از نشانه‌هاي استفاده از شربت ترياك هستند.

   

منبع : شربت ترياك چيست

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شربت ترياك چيست،
موضوع:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۰:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره خانواده يكي از انواع خدمات ارائه شده توسط روانشناسان و مشاوران است كه به حل گستره گوناگوني از مشكلات كمك مي‌كند. بروز اختلاف و تعارض در هر خانواده‌اي امري بديهي و اجتناب ناپذير است اما مسئله مهم نحوه رويايي و برخورد با آن مشكلات است. مشاوره خانواده كمك مي كند تا در چنين زمان هايي بهترين تصميم را بگيريم و به بهترين شكل از اختلافات خانوادگي را حل و از آن عبور نماييم. در اين مقاله به طور كامل به بررسي چيستي و چگونگي مشاوره خانواده مي پردازيم.

منبع : مشاوره خانواده

مشاوره خانواده چيست؟

مشاوره خانواده كه در روانشناسي تحت عنوان درمان سيستمي شناخته مي‌شود رويكردي است كه در آن درمانگر اعضاي خانواده را تشويق مي‌نمايد تا در طول جلسات با يكديگر حرف زده و ارتباط برقرار كردن به شيوه سالم را بياموزند. در جريان اين گفتگوها خانواده درمانگر به افراد كمك مي‌كند تا راه حل مشكلات خود را با ديد بازتري ببينند و بتوانند الگوهاي رفتاري جديد را به مرور تمرين نمايند. جهت دريافت مشاوره از برترين متخصصان مي توانيد به مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مراجعه نماييد.

 

اهميت مراجعه به مشاوره خانواده

خانواده يكي از مهم‌ترين منابع دريافت حمايت، عشق و امنيت است. با اين حال در بسياري از مواقع اعضاي خانواده به دلايل مختلف مي‌توانند تحت فشار قرار بگيرند. براي مثال درگيري با مشكلات مالي، عدم تفاهم بر سر تربيت فرزند يا ناتواني در برآورده كردن نيازهاي عاطفي از جمله موضوعاتي هستند كه مي‌توانند يك خانواده را درگير اختلاف و تعارض كنند. در اين شرايط مشاوره خانواده يكي از ابزارهايي است كه به شما كمك مي‌كند بتوانيد از اين مشكلات عبور كرده و روابط سالم‌تري را با يكديگر تجربه كنيد. البته همواره اين مسئله مهم را به خاطر بسپاريد كه درمانگر يا مشاور قرار نيست معجزه كرده و همه مشكلاتتان را حل كند بلكه در بسياري از مواقع به شما مي‌آموزد چگونه بتوانيد با شرايط خود سازگار شويد و به درستي با آن‌ها كنار بياييد.

انواع مسائلي كه در مشاوره خانواده مطرح مي‌شوند

مشاوره خانواده سبكي از خدمات روان درماني است كه بسيار انعطاف پذير بوده و مي‌تواند به گستره گوناگوني از مشكلات بپردازد. از جمله مهم‌ترين موضوعاتي كه در مشاوره خانواده مطرح مي‌شوند مي‌توان به موضوعات زير اشاره كرد.

1- تصميم‌گيري براي طلاق و جدايي

تصميم‌گيري براي طلاق هميشه كار آساني نيست به خصوص اگر پاي بچه‌ها وسط باشد. براي مثال كودكان كوچك‌تر كمتر مي‌توانند جدايي پدر و مادر خود را درك كنند و ممكن است از اين موضوع آسيب زيادي ببينند. در اين شرايط مشاوره خانواده به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد تصميم خود را به درستي بررسي كرده و در صورت رسيدن به گزينه طلاق، ساير اعضا يعني فرزندان را نيز براي اين رويداد آماده كنيد.

2- اختلافات و مشكلات مالي از مسائل مطرح شده در مشاوره خانواده

اختلاف بر سر موضوعات مالي يكي از مشكلاتي است كه براي بسياري از خانواده‌ها اتفاق مي‌افتد. براي مثال ممكن است زن و مرد بر سر مخارج خانواده با يكديگر تفاهم نداشته باشند و همين مسئله به مرور به اختلافات آن‌ها دامن بزند. مشاور خانواده با استفاده از رويكردهايي نظير رويكرد حل مسئله به شما كمك مي‌كند تا به گزينه‌هاي مشتركي براي رفع مشكلات خود دست يابيد و با تنش كمتري اين موضوعات را پشت سر بگذاريد.

3- بروز تغييراتي در ساختار خانواده

مسائلي نظير مرگ، جدايي يا بيمار شدن يكي از اعضاي خانواده مي‌تواند ساختار كلي را به هم ريخته و باعث شود زندگي افراد از حالت روتين خارج گردد. در اين شرايط اغلب مسئوليت‌ها جا به جا شده و ممكن است افراد تحت فشار بسيار زيادي قرار بگيرند. مشاور خانواده براي حل اين مشكل به اعضا كمك مي‌كند تا راهكارهاي مقابله‌اي مناسب در برابر مشكلات را تمرين نمايند و مجدداً تعادل زندگي را به حالت نرمال برگردانند.

4- درگيري با نوجوان

داشتن برخورد مناسب با نوجوان يكي از دغدغه‌هاي مشترك بسياري از خانواده‌هاست. چراكه در دوران نوجواني كودكان ديروز به يك باره از حالت اطاعت و تسليم خارج شده و دائماً تلاش مي‌كنند هويت مستقل خود را به رخ خانواده بكشند. آن‌ها ممكن است تلاش كنند سبك زندگي متفاوتي را در پيش بگيرند و همين كار آن‌ها باعث نگراني پدر و مادر شود. در اين شرايط احتمال دارد كنترل اوضاع از دست پدر و مادر خارج شده و همين باعث شود آن‌ها از راه‌حل‌هاي ناسالمي نظير محدود كردن، انتقادگري بيش از حد و بالعكس آزادي بخشي بي حد و حصر استفاده كنند. در جلسات مشاوره خانواده درمانگر تلاش مي‌كند تعامل‌هاي موجود بين والدين و فرزند نوجوان را مشاهده كرده و به آن‌ها كمك كنند تا الگوهاي غلط ميان خود را اصلاح نمايند.

5- حل مشكلات بين خواهر و برادرها

بروز اختلاف و تنش بين فرزندان يكي از مسائل طبيعي و اجتناب ناپذير در همه خانواده‌هاست. با اين حال برخي مواقع ممكن است اين اختلاف‌ها آن‌قدر جدي شده كه سلامت روان همه اعضا را تحت تأثير قرار دهد. اين مسئله به خصوص بين فرزندان نوجوان يا پس از به دنيا آمدن فرزند دوم بين بچه‌هاي كوچك‌تر بيشتر ديده مي‌شود. مشاوره خانواده در اين موقعيت‌ها مي‌تواند نگراني‌هاي موجود را كاوش كرده و به اصلاح روابط كمك بسياري نمايد.

6- كنار آمدن با مسئله آشيانه خالي

آشيانه خالي يكي از مسائلي است كه اغلب پدر و مادرها در سنين ميانسالي و با رفتن فرزندان از خانه آن را تجربه مي‌كنند. در واقع با ازدواج بچه‌ها يا رفتن براي ادامه تحصيل، زن و مرد احساس تنهايي و انزوا مي‌كنند و ممكن است نتوانند به سادگي با اين مسئله كنار بيايند. در اين شرايط حتي ممكن است اختلافات كهنه سر باز كنند و كيفيت زندگي مشترك را پايين بياورند. مراجعه به يك روانشناس به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد اين مرحله از زندگي خود را با تنش كمتري پشت سر بگذاريد و اين زمان را به فرصتي براي غني‌تر كردن ارتباطات زناشويي خود تبديل كنيد.

7- درگيري يكي از اعضا با مشكلات روانشناختي

درگير شدن يكي از اعضاي خانواده با مشكلاتي نظير اضطراب، افسردگي، اعتياد و… مي‌تواند ريشه در تعاملات ناسازگار خانوادگي داشته باشد. همچنين درمان اين مشكلات در صورت آموزش ديدن و درگير شدن ساير اعضاي خانواده با سهولت بيشتري انجام مي‌شود. در نتيجه در بسياري از مواقع هنگام بروز اين مشكلات درمانگر تلاش مي‌كند به جاي برگزاري جلسات با فرد اصلي كه درگير مشكلات روانشناختي شده؛ جلسات درماني را با حضور كل خانواده برگزار كند.

سؤالات متداول

مشاوران و روانشناساني كه در حوزه زوج و خانواده آموزش‌هاي حرفه‌اي ديده‌اند بهترين گزينه‌ها براي دريافت مشاوره خانواده هستند. البته توجه داشته باشيد كه مشاوران درمانگر اختلالات روان‌شناختي نيستند. در نتيجه اگر يكي از اعضاي خانواده‌تان با مشكلاتي نظير افسردگي، اضطراب و اعتياد درگير شده و مي‌خواهيد خانواده درماني را شروع كنيد لازم است حتماً از يك روانشناس باليني كمك بگيريد؛ اما براي ساير مشكلات مي‌توانيد نزد مشاوران نيز مراجعه نماييد. با دريافت مشاوره تلفني خانواده آسان و سريع مي‌توانيد با متخصصان ارتباط برقرار كنيد.

   

منبع : بهترين مركز مشاوره خانواده

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره خانواده،
موضوع:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۳:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مشاوره خانواده يكي از انواع خدمات ارائه شده توسط روانشناسان و مشاوران است كه به حل گستره گوناگوني از مشكلات كمك مي‌كند. بروز اختلاف و تعارض در هر خانواده‌اي امري بديهي و اجتناب ناپذير است اما مسئله مهم نحوه رويايي و برخورد با آن مشكلات است. مشاوره خانواده كمك مي كند تا در چنين زمان هايي بهترين تصميم را بگيريم و به بهترين شكل از اختلافات خانوادگي را حل و از آن عبور نماييم. در اين مقاله به طور كامل به بررسي چيستي و چگونگي مشاوره خانواده مي پردازيم.

منبع : مشاوره خانواده

مشاوره خانواده چيست؟

مشاوره خانواده كه در روانشناسي تحت عنوان درمان سيستمي شناخته مي‌شود رويكردي است كه در آن درمانگر اعضاي خانواده را تشويق مي‌نمايد تا در طول جلسات با يكديگر حرف زده و ارتباط برقرار كردن به شيوه سالم را بياموزند. در جريان اين گفتگوها خانواده درمانگر به افراد كمك مي‌كند تا راه حل مشكلات خود را با ديد بازتري ببينند و بتوانند الگوهاي رفتاري جديد را به مرور تمرين نمايند. جهت دريافت مشاوره از برترين متخصصان مي توانيد به مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو مراجعه نماييد.

 

اهميت مراجعه به مشاوره خانواده

خانواده يكي از مهم‌ترين منابع دريافت حمايت، عشق و امنيت است. با اين حال در بسياري از مواقع اعضاي خانواده به دلايل مختلف مي‌توانند تحت فشار قرار بگيرند. براي مثال درگيري با مشكلات مالي، عدم تفاهم بر سر تربيت فرزند يا ناتواني در برآورده كردن نيازهاي عاطفي از جمله موضوعاتي هستند كه مي‌توانند يك خانواده را درگير اختلاف و تعارض كنند. در اين شرايط مشاوره خانواده يكي از ابزارهايي است كه به شما كمك مي‌كند بتوانيد از اين مشكلات عبور كرده و روابط سالم‌تري را با يكديگر تجربه كنيد. البته همواره اين مسئله مهم را به خاطر بسپاريد كه درمانگر يا مشاور قرار نيست معجزه كرده و همه مشكلاتتان را حل كند بلكه در بسياري از مواقع به شما مي‌آموزد چگونه بتوانيد با شرايط خود سازگار شويد و به درستي با آن‌ها كنار بياييد.

انواع مسائلي كه در مشاوره خانواده مطرح مي‌شوند

مشاوره خانواده سبكي از خدمات روان درماني است كه بسيار انعطاف پذير بوده و مي‌تواند به گستره گوناگوني از مشكلات بپردازد. از جمله مهم‌ترين موضوعاتي كه در مشاوره خانواده مطرح مي‌شوند مي‌توان به موضوعات زير اشاره كرد.

1- تصميم‌گيري براي طلاق و جدايي

تصميم‌گيري براي طلاق هميشه كار آساني نيست به خصوص اگر پاي بچه‌ها وسط باشد. براي مثال كودكان كوچك‌تر كمتر مي‌توانند جدايي پدر و مادر خود را درك كنند و ممكن است از اين موضوع آسيب زيادي ببينند. در اين شرايط مشاوره خانواده به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد تصميم خود را به درستي بررسي كرده و در صورت رسيدن به گزينه طلاق، ساير اعضا يعني فرزندان را نيز براي اين رويداد آماده كنيد.

2- اختلافات و مشكلات مالي از مسائل مطرح شده در مشاوره خانواده

اختلاف بر سر موضوعات مالي يكي از مشكلاتي است كه براي بسياري از خانواده‌ها اتفاق مي‌افتد. براي مثال ممكن است زن و مرد بر سر مخارج خانواده با يكديگر تفاهم نداشته باشند و همين مسئله به مرور به اختلافات آن‌ها دامن بزند. مشاور خانواده با استفاده از رويكردهايي نظير رويكرد حل مسئله به شما كمك مي‌كند تا به گزينه‌هاي مشتركي براي رفع مشكلات خود دست يابيد و با تنش كمتري اين موضوعات را پشت سر بگذاريد.

3- بروز تغييراتي در ساختار خانواده

مسائلي نظير مرگ، جدايي يا بيمار شدن يكي از اعضاي خانواده مي‌تواند ساختار كلي را به هم ريخته و باعث شود زندگي افراد از حالت روتين خارج گردد. در اين شرايط اغلب مسئوليت‌ها جا به جا شده و ممكن است افراد تحت فشار بسيار زيادي قرار بگيرند. مشاور خانواده براي حل اين مشكل به اعضا كمك مي‌كند تا راهكارهاي مقابله‌اي مناسب در برابر مشكلات را تمرين نمايند و مجدداً تعادل زندگي را به حالت نرمال برگردانند.

4- درگيري با نوجوان

داشتن برخورد مناسب با نوجوان يكي از دغدغه‌هاي مشترك بسياري از خانواده‌هاست. چراكه در دوران نوجواني كودكان ديروز به يك باره از حالت اطاعت و تسليم خارج شده و دائماً تلاش مي‌كنند هويت مستقل خود را به رخ خانواده بكشند. آن‌ها ممكن است تلاش كنند سبك زندگي متفاوتي را در پيش بگيرند و همين كار آن‌ها باعث نگراني پدر و مادر شود. در اين شرايط احتمال دارد كنترل اوضاع از دست پدر و مادر خارج شده و همين باعث شود آن‌ها از راه‌حل‌هاي ناسالمي نظير محدود كردن، انتقادگري بيش از حد و بالعكس آزادي بخشي بي حد و حصر استفاده كنند. در جلسات مشاوره خانواده درمانگر تلاش مي‌كند تعامل‌هاي موجود بين والدين و فرزند نوجوان را مشاهده كرده و به آن‌ها كمك كنند تا الگوهاي غلط ميان خود را اصلاح نمايند.

5- حل مشكلات بين خواهر و برادرها

بروز اختلاف و تنش بين فرزندان يكي از مسائل طبيعي و اجتناب ناپذير در همه خانواده‌هاست. با اين حال برخي مواقع ممكن است اين اختلاف‌ها آن‌قدر جدي شده كه سلامت روان همه اعضا را تحت تأثير قرار دهد. اين مسئله به خصوص بين فرزندان نوجوان يا پس از به دنيا آمدن فرزند دوم بين بچه‌هاي كوچك‌تر بيشتر ديده مي‌شود. مشاوره خانواده در اين موقعيت‌ها مي‌تواند نگراني‌هاي موجود را كاوش كرده و به اصلاح روابط كمك بسياري نمايد.

6- كنار آمدن با مسئله آشيانه خالي

آشيانه خالي يكي از مسائلي است كه اغلب پدر و مادرها در سنين ميانسالي و با رفتن فرزندان از خانه آن را تجربه مي‌كنند. در واقع با ازدواج بچه‌ها يا رفتن براي ادامه تحصيل، زن و مرد احساس تنهايي و انزوا مي‌كنند و ممكن است نتوانند به سادگي با اين مسئله كنار بيايند. در اين شرايط حتي ممكن است اختلافات كهنه سر باز كنند و كيفيت زندگي مشترك را پايين بياورند. مراجعه به يك روانشناس به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد اين مرحله از زندگي خود را با تنش كمتري پشت سر بگذاريد و اين زمان را به فرصتي براي غني‌تر كردن ارتباطات زناشويي خود تبديل كنيد.

7- درگيري يكي از اعضا با مشكلات روانشناختي

درگير شدن يكي از اعضاي خانواده با مشكلاتي نظير اضطراب، افسردگي، اعتياد و… مي‌تواند ريشه در تعاملات ناسازگار خانوادگي داشته باشد. همچنين درمان اين مشكلات در صورت آموزش ديدن و درگير شدن ساير اعضاي خانواده با سهولت بيشتري انجام مي‌شود. در نتيجه در بسياري از مواقع هنگام بروز اين مشكلات درمانگر تلاش مي‌كند به جاي برگزاري جلسات با فرد اصلي كه درگير مشكلات روانشناختي شده؛ جلسات درماني را با حضور كل خانواده برگزار كند.

سؤالات متداول

مشاوران و روانشناساني كه در حوزه زوج و خانواده آموزش‌هاي حرفه‌اي ديده‌اند بهترين گزينه‌ها براي دريافت مشاوره خانواده هستند. البته توجه داشته باشيد كه مشاوران درمانگر اختلالات روان‌شناختي نيستند. در نتيجه اگر يكي از اعضاي خانواده‌تان با مشكلاتي نظير افسردگي، اضطراب و اعتياد درگير شده و مي‌خواهيد خانواده درماني را شروع كنيد لازم است حتماً از يك روانشناس باليني كمك بگيريد؛ اما براي ساير مشكلات مي‌توانيد نزد مشاوران نيز مراجعه نماييد. با دريافت مشاوره تلفني خانواده آسان و سريع مي‌توانيد با متخصصان ارتباط برقرار كنيد.

   

منبع : بهترين مركز مشاوره خانواده

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره خانواده،
موضوع:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۶:۳۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سبك هاي فرزندپروري به روش‌هاي تربيت و تعليمي والدين گفته مي‌شود كه بر نحوه تعاملات آن‌ها با فرزندانشان تاثير مي‌گذارد. روانشناسان بر اساس پژوهش‌هاي خود 4 نوع سبك فرزندپروري را شناسايي كرده‌اند كه شامل سبك مستبدانه، سهل گيرانه، طردگرا و مقتدرانه است. هر كدام از اين سبك‌ها مي تواند بر رشد رواني و جسماني فرزندان اثر بگذارد و در دراز مدت پيامدهاي مختلفي را در پي داشته باشد. ما در ادامه اين مقاله در مورد 4 سبك فرزندپروري و تاثيرات آن‌ها اطلاعات بيشتري ارائه كرده‌ايم. براي افزايش آگاهي خود در اين زمينه تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع : سبك فرزند پروري

معرفي انواع سبك هاي فرزند پروري

سبك هاي فرزندپروري الگوي كلي تعليم و تربيت هستند كه والدين براي پرورش فرزندان خود از آن ها استفاده مي كنند. روانشناسان با مشاهده و بررسي تعداد زيادي از خانواده‌ها 4 سبك رايج را شناسايي كرده‌اند كه فرزندپروري مستبدانه، سهل گيرانه، طردگرا و مقتدر را در بر مي‌گيرد. در ادامه به توضيح هريك از سبك‌ها پرداخته‌ايم.

1. سبك هاي فرزند پروري | سبك مستبدانه

والدين مستبد كساني هستند كه ارزش كمتري براي احساسات كودكان قائل‌اند. آ‌ها بيش از هرچيزي به قوانيني كه خود در خانع وضع كرده‌اند فكر مي‌كنند و بر اين باورند كه  در هر صورت كودكان بايد رعايت اين قوانين را در اولويت خود قرار دهند. اگر بخواهيم دقيق‌تر بگوييم تمركز والديني كه سبك فرزندپروري مستبدانه‌اي دارند بر اطاعت بي چون و چراي فرزندان است. به همين خاطر آن‌ها عادت دارند زماني كه فرزندشان از آن‌ها سوال مي‌پرسد كه چرا بايد اين كار را انجام دهم، مي‌گويند” چون من مي‌گويم و من تعيين مي‌كنم!”

فرزندان والدين مستبد

فرزندان والدين مستبد معمولا اطاعت كردن را خوب ياد مي‌گيرند اما عزت نفس بسيار پاييني را شكل مي‌دهند. چرا كه آن‌ها هرگز جرات ابراز وجود را نيافته‌اند و در نتيجه وقتي در موقعيتي قرار مي‌گيرند كه مي‌توانند انديشه هاي خود را بيان كنند، دچار سردرگمي و احساس ناتواني مي‌شوند. از جمله ديگر تاثيرات فرزندپروري مستبدانه مي‌توان به پرخاشگر شدن فرزندان و دروغگويي بيشتر در آن‌ها اشاره كرد.

چرا كه اين بچه‌ها همواره در خانه احساس خشم و ناكامي خود را سركوب مي‌كنند و در نتيجه بيشتر احتمال دارد كه در محيط بيرون رفتارهاي ناسازگارنه‌اي از خود نشان دهند. هم چنين از آنجايي كه والدين مستبد بيش از ديگران از مجازات و تنبيه استفاده مي‌كنند، در بسياري از موارد فرزندان آن‌ها براي رهايي از تنبيه به دروغگويي و پنهانكاري روي مي‌آورند.

2.سبك هاي فرزند پروري | سبك سهل گيرانه

والديني كه فرزندپروري سهل گيرانه دارند با وجود اينكه براي فرزندان قوانين وضع مي‌كنند اما به نحوه اجراي آن‌ها توجه چنداني ندارند. آن‌ها اغلب بر اين باورند كه هرچقدر كمتر در كارهاي فرزندانشان دخالت كنند، آن‌ها به شيوه بهتري مي‌توانند كارهاي خود را پيش ببرند. اگر شما والدين سهل گيري باشيد معمولا تنها زماني در كارهاي فرزندتان دخالت مي‌كنيد كه مشكلي جدي بروز كرده باشد. از جمله رفتارهاي اشتباهي كه والدين سهل گير اغلب آن را انجام مي‌دهند، نداشتن مقاومت كافي در اجراي قوانين است. به اين صورت كه اگر براي فرزندشان محدوديت خاصي قائل شوند، كودكان مي‌توانند با كمي گريه يا خواهش قوانين موجود را بشكنند و كارهايي كه خود مي‌خواهند را انجام دهند.

فرزندان والدين سهل‌گير

از آنجايي كه اين بچه ها به درستي قانونمندي را ياد نمي گيرند بيش تر احتمال دارد كه در آينده با مشكلات تحصيلي مواجه شوند. هم چنين نازپروردگي از جانب والدين و در اختيار گذاشتن هرچيزي كه كودك بهانه آن را مي گيرد مي تواند به بروز عوارضي نظير چاقي، تاب آوري پايين و بروز مشكلات ارتباطي بيشتر در تعامل با ديگران شود.

3. سبك هاي فرزند پروري | سبك طردگرايانه

سبك طردگرايانه به الگوي تربيتي والديني گفته مي‌شود كه معمولا درگيري چنداني با فعاليت‌هاي فرزندشان ندارند. براي مثال آن‌ها اغلب نمي‌پرسند كه كودك در مدرسه چه وضعيتي دارد، در مورد اينكه كجا مي‌رود يا چه دوستاني دارد پرس و جوي چنداني نمي‌كنند و به طور كل وقت زيادي را با فرزند خود نمي‌گذرانند. والدين با سبك تربيتي طردگرايانه حتي اهميت چنداني به وضع قوانين در خانه نمي‌دهند و همين مسئله باعث مي‌شود فرزندان آن‌ها از راهنمايي و توجه والدين خود تا حد زيادي بي بهره باشند.

فرزندان والدين طردكننده

اين مسئله در كودكان اين احساس را ايجاد مي‌كند كه براي والدينشان مهم نيستند و همواره از جانب آن‌ها طرد مي‌شوند. اين در حاليست كه غفلت پدر و مادر در بسياري از موارد عمدي نيست. چرا كه برخي از زوجين فكر مي‌كنند بچه‌ها خوشان بايد گليم خود را از آب بيرون بكشند و اين خودشان هستند كه بايد همه مسائل را رفع و رجوع كنند. اگر اين والدين به خاطر مشكلات فرزندان خود به يك روانشناس متخصص در حيطه خانواده درماني مراجعه كنند، مي‌توانند تا حد زيادي چرخه‌هاي معيوب رفتاري موجود در كانون خانواده خود را در هم بشكنند.

4. سبك هاي فرزند پروي | سبك مقتدرانه

سبك فرزندپروري مقتدرانه از نظر روانشناسان سالم‌ترين روش براي پرورش فرزندان است. در اين سبك شما براي تربيت كودكان خود قوانيني وضع مي‌نماييد اما تلاش مي‌كنيد به زباني كه براي كودك قابل فهم باشد اين قواعد را توضيح دهيد. هم چنين شما با وجود اينكه رابطه گرم، مهربانانه و دوستانه‌اي با فرزند خود داريد، سعي خواهيد كرد كه در عين حال قاطعيت خود را نيز حفظ كرده و به اين ترتيب به سادگي تسليم خواسته‌هاي كودك نمي‌شويد.

فرزندان والدين مقتدر

بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه والدين مقتدر اغلب فرزندان مسئوليت پذيري را تربيت مي‌كنند و بچه‌هاي آن‌ها از نظر احساسي با مشكلات كمتري رو به رو مي‌شوند. چراكه آن‌ها علاوه بر يادگيري قواعد زندگي از محبت والدين نيز برخوردار بوده‌اند و احساسات آن‌ها از جانب افراد مهم زندگي‌شان ناديده گرفته نشده است.

سخن آخر

بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه والدين به طور كامل همواره در نقش يكي از سبك هاي فرزندپروري گفته شده قرار نمي‌گيرند. در حقيقت ممكن است شما گاهي مقتدر و گاهي نيز مستبدانه رفتار كنيد. آنچه بيش از هرچيز اهميت دارد اين است كه بتوانيد بينش خود را از رفتارهايتان بالا ببريد و به اين آگاهي دست يابيد كه براي تربيت فرزند خود بيشتر از چه سبكي استفاده مي‌كنيد. مراجعه به يك روانشناس متخصص در حوزه خانواده به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد اطلاعات خود را در اين زمينه بالا ببريد و با انجام تمرين‌هايي كه درمانگر ارائه مي‌كند بيش از پيش در موضع والديني مقتدر قرار بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

– آيا براي اينكه كودك در آينده حسرت نخورد لازم است همه خواسته هاي او را برآورده كنيم؟

شما به عنوان والدين وظيفه داريد قوه واقع گرايي را در فرزندتان تقويت كنيد. در نتيجه همواره تهيه كردن همه چيزهايي كه فرزندتان مي‌خواهد، مي‌تواند كار درستي نباشد و باعث ناپروردگي او شود. در نتيجه بايد با در نظر گرفتن شرايط عمل كنيد. براي كسب راهنمايي‌هاي بيشتر توصيه مي‌كنيم از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

 

 

منبع : سبك فرزند پروري

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سبك فرزند پروري،
موضوع:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۲:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

درمان استرس در كودكان چگونه امكان پذير است؟ آيا نياز به دارو درماني وجود دارد؟ بسياري از افراد تصور مي‌كنند كه كودكان در طول زندگي استرسي را تجربه نمي‌كنند در صورتي كه اين تصور كاملاً اشتباه بوده و آنان نيز همچون بزرگسالان در صورت قرار گرفتن در شرايط مختلف و با تاثير پذيري از عوامل محيطي مي‌توانند استرس را تجربه كنند. ايجاد استرس در كودكان مي‌تواند عوامل متعددي داشته باشد كه لازم است اين علل شناسايي شده و درمان صورت پذيرد. همچنين نقش والدين در درمان استرس كودكان بسيار پر رنگ است و پدر و مادر مي‌توانند با چند راهكار ساده و بدون نياز به مصرف دارو استرس را در كودكان خود از بين ببرند. در ادامه به بررسي بيشتر اين راهكارهاي درماني خواهيم پرداخت پس همراه ما باشيد. 

منبع :  درمان استرس كودكان

چه عواملي باعث ايجاد استرس در كودك مي‌شود؟

بسياري از عوامل كه براي كودك استرس زا هستند، براي بزرگسالان از عوامل پيش پا افتاده بوده و به راحتي قابل مديريت مي‌باشند اما در واقع همين مشكلات و مسائل پيش پا افتاده، براي كودك بسيار آزاردهنده و غير قابل تحمل هستند. از رايج ترين عوامل استرس زا در كودكان مي‌توان به موارد زير اشاره نمود.

  • نگراني در مورد كسب نمره در مدرسه و انجام تكاليف
  • بيماري، تصادف، مرگ و…
  • افزايش حجم فعاليت‌هاي مدرسه
  • تحت فشار قرار گرفتن توسط همسالان و تحقير و مسخره شدن توسط آن‌ها
  • بي خانمان شدن، انتقال به مدرسه جديد و ايجاد مشكل و تنش در خانواده
  • عدم اعتماد به نفس كافي
  • ايجاد تغييرات جسمي در دوران بلوغ
  • ايجاد مشكلاتي نظير طلاق و از هم پاشيدگي خانواده
  • بروز مشكلات مالي
  • زندگي كردن در مكان و خانه بدون امنيت

نشانه‌هاي استرس در كودكان

والدين بايد در صورت مشاهده بسياري از علائم فيزيكي و احساسي، از وجود استرس در كودك خود مطلع شده و در جهت درمان استرس كودكان اقدام نمايند. اين علائم نشان دهنده زنگ خطري براي والدين و كودكان است چراكه استرس تاثيرات نامطلوب خود را همواره بر تمام جنبه‌هاي زندگي فرد مي‌گذارد. نشانه هاي استرس در كودكان موارد زير را دربر مي‌گيرد. براي تشخيص دقيق تر استرس در كودكان كليك كنيد.

نشانه‌هاي فيزيكي استرس در كودكان

  • كاهش ميل به غذا
  • سردرد
  • ايجاد دردهاي شكمي بدون دليل
  • بروز علائم فيزيكي بدون وجود مشكل خاصي
  • ايجاد اختلال در خواب

علائم رفتاري ناشي از استرس در كودكان

  • اضطراب و نگراني بدون دليل
  • ترس از تاريكي، تنهايي و يا هنگام مواجهه با افراد غريبه
  • عدم توانايي در استراحت كردن
  • وابسته شدن به والدين
  • گريه و عصبانيت مداوم
  • پرخاشگري و لجبازي شديد
  • رفتارهايي كه براي كودك نامناسب و بسيار بچگانه است
  • از دست دادن علاقه به شركت در فعاليت‌هاي گروهي به خصوص در مدرسه

درمان استرس در كودكان 

جهت درمان استرس كودكان و علائم ناشي از آن مي‌توان از موارد و توصيه‌هاي زير بهره برد. همچنين مشاوران ما در مركز مشاوره ذهن نو آماده ارائه توصيه‌هايي كاربردي براي درمان استرس در كودكان به صورت تلفني و حضوري هستند. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

درمان استرس كودكان | حرف زدن با كودك

در صورت بروز علائم استرس در كودك، در وهله اول سعي كنيد به آرامي و با محبت با كودك خود در مورد استرس صحبت كنيد و حس ناخوشايند او را برايش بازگو كنيد. به طور مثال مي‌توانيد بگوييد (عزيزم فكر مي‌كنم اتفاقي كه امروز در زمين بازي پيش آمده تو را ناراحت كرده). سعي كنيد به هيچ عنوان و در هيچ شرايطي كودك را متهم نكنيد كه چرا اين رفتارها را از خود بروز مي‌دهد. به طور مثال جملاتي همچون (حالا مگه چي شده خودتو كشتي)، يك نوع احساس عدم امنيت را در كودك به وجود مي‌آورد و او احساس مي‌كند كه هيچ كس او را درك نمي‌كند.

حرف‌هاي كودك را با علاقه و دقت گوش كنيد

سعي كنيد به طور واضح و روشن دليل ناراحتي را از كودك بپرسيد و با دقت به پاسخ‌هاي او توجه كنيد. توصيه مي‌شود از مواردي همچون نصيحت كردن، مقصر دانستن و يا قضاوت كردن كودك به شدت بپرهيزيد چرا كه اين موارد، كار را از آنچه كه هست بدتر مي‌كند. براي رفع مشكل به وجود آمده براي كودك به طور جدي تلاش كنيد. به احساسات و حرف‌هاي كودك توجه كنيد تا احساس كند كه برايش ارزش قائل هستيد.

درمان استرس كودكان | احساسات خود درباره استرس كودك را ابراز كنيد

سعي كنيد احساسات خود را با توجه به مشكل به وجود آمده براي كودك ابراز كنيد مثلاً بگوييد (ميدونم اين موضوع چقدر تو رو ناراحت كرده عزيزم). سعي كنيد به او حق بدهيد كه از مشكل به وجود آمده ناراحت باشد. در اين مورد مي‌توانيد به كودك بگوييد كه حركت دوستانت بي انصافي بوده كه تو را به بازي راه نداده‌اند و تو حق داري كه از دست آن‌ها ناراحت باشي. ابراز احساسات شما باعث مي‌شود كه كودك فكر كند به او توجه داريد و حمايت شما را نسبت به خود با تمام وجود درك مي‌كند. اين مورد، هنگامي كه كودك استرس را تجربه مي‌كند، مي‌تواند بسيار مفيد و كارساز باشد.

موقعيت‌هاي به وجود آورنده استرس را محدود سازيد

سعي كنيد كودك را از موقعيت‌هايي كه باعث ايجاد استرس در آن مي‌شود، دور نگه داريد. در بسياري از موارد شركت در كلاس‌هاي فوق برنامه و افزايش حجم فعاليت‌هاي بعد از مدرسه كودك را دچار استرس و اضطراب مي‌كند. بنابراين اگر تصور مي‌كنيد اين موارد بروز استرس را در كودك تشديد مي‌كند، شركت در اين فعاليت‌ها را محدود سازيد. در عوض مي‌توانيد با آموزش تمرين‌هاي ريلكسيشن و تنفس در كنار طبيعت گردي و بازي شرايط را براي كودك تغيير دهيد.

در هر شرايطي از كودك حمايت كنيد

در بسياري از موارد كودكان دوست ندارند از شرايط به وجود آمده با كسي صحبت كرده و مشكل خود را با ديگران در ميان بگذارند. در چنين شرايطي، سعي كنيد با نوع رفتار خود به كودك ثابت كنيد كه هميشه از او حمايت مي‌كنيد و هر موقع كه دلش خواست مي‌تواند مشكل خود را با شما در ميان بگذارد.

چه زماني براي درمان استرس كودكان به روانشناس مراجعه كنيم؟

در بسياري از موارد با اجراي تكنيك‌هاي فوق استرس كودك كم رنگ شده و به تدريج از بين مي‌رود اما در برخي از موارد نيز مراجعه به روانشناس لازم و ضروري است. در صورت مشاهده علائم زير در كودك حتما به روانشناس كودك مراجعه كنيد.

  • در صورتي كه كودك نمي‌تواند با اعضاي خانواده يا دوستانش ارتباط برقرار كند.
  • در شرايطي كه كودك نمي‌تواند خشم و عصبانيت خود را مديريت كند.
  • در شرايطي كه استرس كودك تاثيرات نامطلوبي بر عملكرد درسي او گذاشته است. 
  • اگر روز به روز به ميزان گوشه گيري و افسردگي كودك افزوده مي‌شود.
  • هنگامي كه استرس باعث شب ادراري و بي خوابي شبانه شود. 
  • در صورتي كه افكار منفي به سراغ كودك آيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

نشانه‌هاي استرس در كودكان چيست؟

استرس در كودكان مي‌تواند در جسم و روان آن‌ها تاثير بگذارد و به صورت اختلالات جسمي مانند سردرد، درد شكم، بي خوابي و يا اختلالات رواني مانند پرخاشگري، افسردگي، ترس از تاريكي، افت تحصيلي و… بروز نمايد.

آيا استرس در كودكان قابل درمان است؟

براي درمان استرس در كودكان والدين نقش مهمي دارند در وحله اول صميميت با كودك و برخورد مناسب با او اهميت دارد و در نهايت براي درمان قطعي استفاده از مشاوران متخصص در زمينه مشكلات كودكان ضروري است.

 

 

 

منبع :  درمان استرس كودكان

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۷:۴۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

حسادت فرزند اول به نوزاد تازه متولد شده يكي از چالش‌هاي مهمي است كه والدين در مسير تربيت كودكان خود با آن مواجه مي‌شوند. با اين حال حسادت فرزند اول مسئله‌اي غير قابل كنترل نيست. اگر شما بتوانيد علت ناراحتي فرزند خود را به خوبي درك كنيد و برخورد مناسبي با او داشته باشيد كج خلقي‌هاي فرزند اول با سهولت بيشتري مديريت خواهند شد. در واقع والدين نقش موثري در كاهش حسادت فرزندان خود خواهند داشت و رفتار نامناسب آن‌ها مي‌تواند شرايط را بدتر كند. ما در اين مقاله علل حسادت فرزند اول به فرزند دوم و راهكارهاي آن را از منظر روانشناسي كودك مورد بررسي قرار داده‌ايم پس با ما همراه باشيد.

منبع :  حسادت فرزند اول

 

 

 

علل حسادت فرزند اول

بسياري از پدر و مادرها نمي‌توانند درك كنند كه چرا فرزند اولشان با حسادت نسبت به برادر يا خواهر كوچكتر خود رفتار مي‌كند. آن‌ها ممكن است به خاطر بد رفتاري و لج بازي‌هاي فرزند اول او را دعوا كنند يا رفتارهاي سرزنش آميزي از خود نشان بدهند. اين در حالي است كه اگر شما بتوانيد علت حسادت فرزندتان را بفهميد مي‌توانيد با نشان دادن واكنش‌هاي بهتر اين احساس را در او از بين ببريد. ما در ادامه به مهم‌ترين دلايل حسادت فرزند اول نسبت به فرزند دوم اشاره كرده‌ايم.

1- تقسيم توجهات والدين

فرزندان اول چندين سال مركز توجهات والدين خود بوده‌اند. آن‌ها اين توجهات را به معناي ميزان عشق و محبت برداشت مي‌كنند. در نتيجه با آمدن فرزند جديد و تقسيم شدن توجهات آن‌ها احساس مي‌كنند ديگر دوست داشتني نيستند و والدينشان فرزند جديدي را جايگزينشان كرده‌اند. اين مسئله مي‌تواند باعث شود كه كودك نگراني و اضطراب زيادي را تجربه كند و نسبت به فرزند جديد حسادت بورزند.

2- مقايسه كردن شرايط كودك جديد

معمولا پدر و مادرها به مرور زمان تجربه بيشتري به دست مي‌آورند و مي‌توانند شرايط بهتري براي فرزندان بعدي فراهم كنند. همين مسئله مي‌تواند حسادت فرزندان قبلي را برانگيخته كرده و باعث شود كه آن‌ها دائما شرايط سابق خود را با شرايط فعلي فرزند جديد مقايسه كنند.

3- رفتارهاي فرزند جديد

كودكان همانند والدين نمي‌توانند صبر و حوصله داشته باشند. آن‌ها ممكن است از اينكه فرد ديگري وارد دنياي آن‌ها شده و برخي مواقع مزاحمت‌هايي براي او ايجاد مي‌كند احساس نارضايتي زيادي داشته باشند. براي مثال فرزندان كوچكتر معمولا به وسايل فرزندان بزرگتر دست مي‌زنند و بازي‌هاي خواهر يا برادر خود را به هم مي‌ريزند. در اين شرايط اگر كودك به درستي براي اين مسائل آماده نشده باشد مي‌تواند رفتارهاي نامناسبي از خود بروز دهد.

نحوه مقابله با حسادت فرزند اول | راهكارهايي براي والدين

همان طور كه گفته شد حسادت فرزند اول نسبت به فرزند دوم مسئله‌اي اجتناب ناپذير نيست. در واقع شما مي‌توانيد با استفاده از برخي راهكارها اين وضعيت را مديريت كرده و به تعديل احساسات منفي در فرزندتان كمك كنيد. ما در ادامه به چند توصيه مهم در اين زمينه اشاره كرده‌ايم.

1- به كودك در مورد نحوه رفتار با نوزاد آموزش دهيد

كودكان بايد در مورد نحوه برخورد با فرزند كوچكتر آموزش ببينند. قبل از اينكه فرزند جديد به دنيا بيايد در مورد ضعف‌ها و ناتواني‌هاي يك نوزاد با فرزندتان به زبان كودكانه صحبت كنيد. شما مي‌توانيد در جريان بازي و به كمك عروسك‌ها نحوه برخورد با نوزاد را با فرزندتان تمرين نماييد. اين كار باعث مي‌شود كه بعدها فرزند اول در ارتباط با خواهر يا برادر كوچكترش محتاطانه‌تر رفتار نمايد و در نتيجه از جانب شما نيز بيشتر حمايت شود. اين در حالي است كه عدم آموزش مي‌تواند رفتارهاي نامناسب بيشتري را در پي داشته باشد و در نتيجه شما نيز گاهي اوقات مجبور شويد فرزند اول خود را به خاطر اين رفتارها سرزنش يا دعوا كنيد. اين موضوع تا حد زيادي منجر به برافروختگي حسادت خواهد شد.

2- براي كاهش حسادت فرزند اول نظارت غير مستقيم داشته باشيد

وقتي فرزندتان نزديك خواهر يا برادر كوچكش مي‌شود دائما با كلماتي نظير “مراقب باش” يا “دست نزن” به او واكنش نشان ندهيد. اين مسئله با فراهم كردن تقويت منفي مي‌تواند باعث افزايش بدرفتاري‌هاي كودك شود. در نتيجه تلاش كنيد بدون اينكه چيزي بگوييد به آرامي رفتارهاي كودك را زير نظر بگيريد تا برخورد پرخاشگرانه‌اي از خود نشان ندهد. اگر رفتار نامناسبي از كودك سر زد بهتر است با استفاده از تكنيك حواس پرتي توجه فرزند اول را به موضوعي ديگر جلب كنيد.

3- با فرزند خود در مورد نيازهاي خواهر يا برادر كوچكتر صحبت كنيد

بسيار اهميت دارد كه به فرزندتان نشان دهيد توجه بيشتر به خواهر يا برادر كوچكتر به اين معنا نيست كه او را بيشتر دوست داريد. براي فرزند اول خود توضيح دهيد هر نوزاد پس از تولد چه نيازهايي دارد و بايد چه مراقبت‌هايي دريافت نمايد تا بزرگ شود. به كودك يادآوري كنيد كه وقتي او هم نوزاد بود همين كارها را براي او انجام داده‌ايد و همين باعث شده كه امروز او بزرگتر و قوي‌تر باشد.

4- به رفتارهاي مثبت فرزند اول بيشتر دقت كنيد

به جاي اينكه تمركز خود را به كارهايي كه كودك نبايد انجام دهد معطوف كنيد به رفتارهاي مثبت فرزند اول خود توجه نماييد. براي مثال هربار كودك با خواهر يا برادر خود به خوبي برخورد كرده يا به آرامي او را نوازش مي‌كند او را تشويق كنيد. گفتن كلمات ساده‌اي نظير “آفرين” يا “تو خيلي خواهر يا برادر خوبي هستي” به او كمك مي‌كند تا رفتارهاي سالم‌تري را در تعامل با فرزند كوچكتر در درون خود پرورش دهد.

5- با كودك در مورد نگراني‌هايش صحبت نماييد

براي اينكه بتوانيد احساسات منفي را در فرزند اول خود كمتر كنيد و رابطه مثبت‌تري ميان فرزندانتان ايجاد نماييد لازم است زمان‌هايي را براي گفت‌وگو با كودك بزرگتر اختصاص دهيد. بگذاريد كودك در مورد افكار، احساسات و نگراني‌هاي خود با شما صحبت كند. تلاش كنيد نشان دهيد كه درك متقابلي از حرف‌هاي فرزندتان داريد. در نتيجه هرگز او را به خاطر گفته‌هايش سرزنش و قضاوت نكنيد. در نظر داشته باشيد كه اين گفت‌وگو به خودي خود مي‌تواند بسياري از احساسات منفي در فرزندتان را كاهش دهد و به او كمك كند تا راحت‌تر با شرايط جديد سازگار شود.

6- براي كاهش حسادت فرزند اول از مقايسه كردن بپرهيزيد

يكي از رفتارهاي غلطي كه مي‌تواند تا حد زيادي منجر به بروز حسادت در فرزند اول شود مقايسه شدن با خواهر يا برادر كوچكتر توسط والدين و ساير افراد مهم زندگي است. در نتيجه تلاش كنيد اين موضوع را بپذيريد كه هر كودكي ويژگي‌ها و توانمندي‌هاي منحصر به فرد خود را دارد. در نتيجه عملكرد هركدام از فرزندانتان را بايد فقط با خودش مقايسه كنيد.

7- كودك كوچكتر را بهانه نكنيد

بسيار اهميت دارد كه اگر نمي‌توانيد خواسته‌هاي فرزند اول خود را برآورده كنيد خواهر يا برادر كوچك‌تر او را بهانه نكنيد. حتي اگر واقعا به خاطر نيازهاي فرزند كوچك‌تر نمي‌توانيد مطالبات فرزند اول را برآورده نماييد لازم است كه به شيوه ديگري اين موضوع را مطرح كنيد. اينكه دائما به فرزند اول بگوييد نمي‌توانيم بازي كنيم چون من بايد مراقب نوزاد باشم يا نمي‌توانيم به شهربازي برويم چون بايد مراقب خواهر يا برادرت باشم باعث مي‌شود فرزند اول احساس بدي نسبت به خواهر يا برادر كوچك‌تر خود پيدا كند و او را به عنوان مانعي بر سر خواسته‌هاي خودش ببيند. به همين خاطر لازم است بسيار مراقب كلمات و جملاتي كه به كار مي‌بريد باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

– فرزند اول من پس از به دنيا آمدن خواهرش دائما رفتارهاي بچگانه‌تري از خود نشان مي‌دهد و اصرار دارد همانند نوزاد با او رفتار كنيم؟

برگشت به دوران قبل‌تر كودكي يكي از رفتارهاي رايجي است كه فرزندان اول در واكنش به تولد نوزاد جديد از خود نشان مي‌دهند. لازم است كمي به فرزندتان زمان داده و از راهكارهاي گفته شد نيز كمك بگيريد. اگر احساس مي‌كنيد فرزندتان در سازگاري با شرايط جديد مشكلات زيادي دارد بهتر است از يك روانشناس كودك براي بررسي بهتر اوضاع كمك بگيريد.

 

 

 

منبع :  حسادت فرزند اول

 

 


:: بازديد از اين مطلب : 0


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۳۴:۵۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 8
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی