مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

منبع :  فراموشي عشق اول در مردان

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

شايد باورش سخت باشد اما فراموشي عشق اول در مردان بسيار سخت است. تجربه نخستين رابطه عاشقانه، آن هم وقتي كه بدون هيچ سياستي، خالصانه محبت خود را ابراز مي‌كنيم؛ براي هر دو جنس تجربه نابي است كه شايد هرگز مانند آن اتفاق نيفتد و يا در بسياري از مواقع فرد هرگز نخواهد توانست اين موضوع را فراموش كند. بااين‌حال بسياري از روانشناسان معتقدند كه فراموشي عشق اول در مردان سخت‌تر از زنان است و براي مدت طولاني‌تري آن‌ها را درگير خواهد كرد. اين موضوع شايد به اين خاطر باشد كه مردان معمولاً بيش از زنان به غرور خود اهميت مي‌دهند و به همين خاطر ترك شدن از جانب شخصي كه دوستش داشته‌اند مي‌تواند براي آن‌ها ضربه بزرگي باشد.

فراموش‌نشدن عشق اول باعث نگراني و ناراحتي افرادي مي‌شود كه در آينده با آن‌ها ارتباط برقرار مي‌كنيم و حتي مي‌تواند شانس داشتن يك رابطه مطلوب را براي هميشه از فرد بگيرد. به همين خاطر بهتر است در شرايطي كه شريك عاطفي خود را ازدست‌داده‌ايد و يا هنگامي‌كه احساس مي‌كنيد همسرتان نمي‌تواند از فكر گذشته خارج شود، براي كمك به حفظ ارتباطتان از يك روانشناس متخصص كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره رابطه دختر و پسر كليك كنيد.

نشانه‌هاي فراموش‌نشدن عشق اول در مردان

اگر شريك عاطفي‌تان هنوز نتوانسته عشق پيشين خود را فراموش كند، احتمالاً نشانه‌هايي را در رفتار وي مي‌بينيد كه به شما راجع به شرايط موجود هشدار مي‌دهند. درصورتي‌كه اين نشانه‌ها يا هر موضوع ناخوشايند و غيرعادي ديگري را در رفتار طرف مقابلتان مي‌بينيد بهتر است براي حل كردن آ« از يك روانشناس كمك بگيريد. بسياري از مواقع نمي‌دانيم در مواجهه با اين نشانه‌ها مي‌بايست چطور برخورد كرد، احساس حسادت، عصبانيت يا نااميدي از ايجاد يك رابطه عاطفي مي‌تواند شما را به سمت رفتارهاي منفي سوق دهد كه رابطه عاطفي‌تان را در شرايط نامناسب‌تري قرار دهد. به همين خاطر بسيار مهم است كه در اين شرايط از يك فرد باتجربه كمك بگيريد. ازجمله نشانه‌هاي فراموش‌نشدن عشق اول در مردان عبارتند از:

وجود يادبودها

نگه‌داشتن عكس، هديه يا هر موضوع ديگري كه مستقيم يا غيرمستقيم او را به عشق اول وصل مي‌كند مي‌تواند يكي از نشانه‌هاي فراموش‌نشدن شريك عاطفي سابق باشد. توجه داشته باشيد كه يادبودها صرفاً اشيا نيستند، ممكن است طرف مقابل شما گروه دوستي يا فعاليت‌هاي مردمي كه زماني با عشق سابقش در آن‌ها فعاليت داشته را نيز حفظ كرده باشد. در چنين شرايطي پيش از آنكه هر اقدام نامناسبي انجام دهيد، ابتدا با وي صحبت كرده و دليل رفتارش بپرسيد. سعي كنيد تا حد امكان از حساسيت بيش‌ازحد نسبت به مسائل معمول و يا پيش‌داوري خودداري كنيد. اين قبيل رفتارها صرفاً فضاي رابطه شما را متشنج خواهد كرد.

فراموشي عشق اول در مردان | اجتناب از صحبت كردن يا خشم

هنگامي‌كه شريك عاطفي‌تان نمي‌خواهد راجع به گذشته صحبت كند و يا با خشم و نفرت نسبت به عشق اول و خاطرات رابطه‌اش صحبت مي‌كند؛ احتمالاً به اين خاطر است كه مشكلات يا گره‌هايي از رابطه پيشين همچنان در ذهن فرد باقي مانده است. به خاطر داشته باشيد كه فراموش كردن و عبور از يك مسئله به اين معناست كه شما ديگر احساسي نسبت به آن نخواهيد داشت؛ اما اگر هرگونه احساس حتي منفي نسبت به يك موضوع همچنان باقي باشد، اين به معناي آن است كه در حل كردن شرايط پيش‌آمده براي خود ناتوان بوده‌ايد. بااين‌حال اين قبيل رفتارها صرفاً نشان‌دهنده وجود تعارض‌ها و ناراحتي‌هاي فراموش نشده است و نمي‌توان به‌طورقطع آن را دليلي بر علاقه‌مندي به عشق سابق دانست.

بي‌توجهي به رابطه جديد

بي‌توجهي به رابطه و تمامي تلاشي كه براي جلب‌توجه و محبت طرف مقابل انجام مي‌دهيد را شايد بتوان يكي از مهم‌ترين نشانه‌هاي فراموش‌نشدن عشق اول دانست. اين بي‌توجهي مي‌تواند خود را به‌صورت طولاني شدن قهر و اختلافات و پيش‌قدم نشدن وي براي آشتي نيز نشان دهد.

به‌عبارت‌ديگر هنگامي‌كه تمام يا بخش عظيمي از ذهن طرف مقابل شما با شريك عاطفي سابق پر شده باشد، طبيعتاً ظرفيت كمتري براي توجه به شما باقي خواهد ماند. در چنين شرايطي بهتر است در يك فضاي آرام با شريك عاطفي‌تان صحبت كنيد و او را در جريان احساس خود بگذاريد؛ همچنين مي‌توانيد راجع به اين موضوع از يك مشاور خانواده كمك گرفته و راهكارهايي را براي بهبود كيفيت ارتباط عاطفي‌تان آموزش ببينيد.

صحبت كردن از گذشته

آشكارترين نشانه درگيري عاطفي شريك‌تان اين است كه او راجع به گذشته و اتفاقات آن با شما صحبت مي‌كند. بيان خاطرات و تجربيات مشتركي كه با طرف مقابل خود داشته، درخواست از شما براي اينكه شبيه به شريك احساسي سابقش باشيد و يا ابراز تأسف و ناراحتي براي رابطه‌اي كه ازدست‌رفته ازجمله نشانه‌هاي اين موضوع هستند.

نگاه تحسين‌آميز به مشابهت‌ها

گاهي اوقات شريك عاطفي شما ويژگي‌هايي از عشق سابقش را در ديگران يا محيط تحسين مي‌كند. براي مثال اگر او به ورزش يا مطالعه علاقه داشته، طرف مقابلتان بيان مي‌كند كه به اين قبيل رفتارها علاقه دارد و يا لباس‌هايي مشابه لباس‌هاي شريك عاطفي سابقش را مي‌پسندد. اين موضوع نشان‌دهنده اين است كه وي در ذهنش هنوز هم علاقه خاصي به عشق سابقش دارد.

 

بيشتر بخوانيد : روانشناسي عشق | آشنايي با تغييرات فيزيكي و رواني عشق به صورت علمي

 

دلايل دشواري فراموش كردن عشق اول براي مردان

حال بايد به اين سؤال پاسخ دهيم كه چرا فراموش كردن عشق اول در مردان سخت‌تر از زنان است و چه مدت‌زماني براي اين فراموشي بايد سپري شود؟ به‌طوركلي مي‌توان گفت عشق اول براي همه ما موضوعي خاص خواهد بود، زيرا در اين رابطه بدون هيچ سياست و احتياطي خالصانه وارد رابطه مي‌شويم و درواقع اين شكست‌ها و ناكامي‌ها هستند كه هر بار ما را براي ورود به يك رابطه عاطفي محتاط‌تر و حتي شايد خودخواه‌تر مي‌كنند. به همين خاطر مي‌توان گفت اصلي‌ترين دليل براي دشواري فراموش كردن عشق اول در خودِ احساس و رابطه‌اي كه تجربه مي‌شود نهفته است. علاوه بر اين مردان معمولاً در روابط خود غرور بيشتري دارند و ترميم غرور و احساسات آسيب‌ديده در آن‌ها نسبت به زنان زمان بيشتري نياز دارد.

 از طرفي زنان معمولاً براي داشتن احساساتي نظير غم يا گريه كردن سرزنش نمي‌شوند و حتي از آن‌ها انتظار داريم در يك شكست عاطفي اين‌گونه رفتار كنند. اين درحاليست كه انتظارات فرهنگي معمولاً اين امكان را از مردان مي‌گيرد كه براي عشق ازدست‌رفته‌شان سوگواري كنند. اما در ارتباط بااينكه چه مدت‌زماني براي فراموش كردن عشق اول لازم است بايد گفت براي اين موضوع زمان مشخصي وجود ندارد و با توجه به مسائلي نظير طول مدت و عمق رابطه و همين‌طور نحوه جدايي مي‌تواند متفاوت باشد.

 پيامدهاي فراموش نكردن عشق اول در مردان

به‌طور طبيعي همه ما پس از پايان يك رابطه احساس غم را تجربه مي‌كنيم اما دير يا زود اين احساس پايان پيدا كرده و زندگي خود را از سر مي‌گيريم. بااين‌حال برخي افراد به هر دليلي نمي‌توانند از فكر يك رابطه تمام‌شده بيرون بيايند و اين موضوع مي‌تواند مشكلات بسياري را براي فرد ايجاد كند. شايد ساده‌ترين پيامد منفي اين موضوع ناراحتي و غمي باشد كه شما در لحظات زندگي تجربه مي‌كنيد و اين مي‌تواند شما را از داشتن يك زندگي مثبت دور كرده يا حتي در مقابل بيماري‌هايي نظير افسردگي آسيب‌پذير نمايد.

علاوه بر اين درگيري ذهني با عشق سابق فرصت داشتن يك رابطه جديد را از شما مي‌گيرد يا باعث دلخوري شريك احساسي‌تان شده و كيفيت رابطه شما را كاهش مي‌دهد. به همين خاطر بهتر است براي جلوگيري از اين مشكلات و ايجاد احساس روحي مثبت در خود از يك روانشناس در اين زمينه كمك بگيريد. اگر به هر دليلي احساس مي‌كنيد امكان مراجعه حضوري براي شما وجود ندارد مي‌توانيد با استفاده از خدمات مشاوره تلفني راهكارهايي را براي تغيير شرايط خود آموزش ببينيد.

نقش زنان در فراموشي عشق اول در مردان

اگر شما وارد رابطه عاطفي با مردي شده‌ايد كه همچنان درگير ارتباطات عاطفي گذشته خود است بهتر است به برخي نكات توجه داشته باشيد:

صبور باشيد

اگر مي‌خواهيد احساسات شريك عاطفي‌تان را تغيير داده و او را متوجه خود كنيد بايد بدانيد كه راهي سخت را در پيش‌گرفته‌ايد و براي عبور از اين شرايط مي‌بايست صبور باشيد. شما احتمالاً در بسياري از مواقع و به‌خصوص در ابتداي رابطه متوجه خواهيد شد كه طرف مقابل چندان‌كه بايد به شما توجه ندارد و يا در مقابل درخواست‌هايتان براي ديدار مخالفت مي‌كند. رفتار شما در اين شرايط مي‌بايست به‌گونه‌اي باشد كه طرف مقابل به‌تدريج متوجه اين موضوع شود كه شما همواره در كنار او حضور داريد و مي‌تواند به شما اعتماد كند. اما توجه داشته باشيد كه اين اعتماد چيزي نيست كه بتوانيد به‌سرعت آن را به دست آوريد و مي‌بايست زمان زيادي را به اين موضوع اختصاص دهيد.

بامحبت برخورد كنيد

يكي از مهم‌ترين راهكارهايي كه به كمك آن مي‌توانيد توجه طرف مقابل را به خود جلب كنيد اين است كه همواره بامحبت برخورد كنيد. محبت و حمايت شما مي‌تواند به‌تدريج باعث بيدار شدن احساسات طرف مقابل شود، اما به اين موضوع توجه داشته باشيد كه بيش از محبت كردن در كلام مي‌بايست رفتارتان محبت‌آميز و حمايتگر باشد. استفاده بيش‌ازحد از كلام محبت‌آميز گاهي طرف مقابل را بيش از قبل از شما دور مي‌كند. زيرا او احساس مي‌كند كه به‌اندازه شما به لحاظ احساسي درگير اين رابطه نيست و اين موضوع مي‌تواند براي وي فشار رواني را به همراه داشته باشد.

فضاي رابطه را آرام نگه داريد

همان‌طور كه گفته شد جلب‌توجه مرداني كه هنوز نتوانسته‌اند عشق اولشان را فراموش كنند كار سختي خواهد بود و شما احتمالاً گاهي اوقات از رفتارهاي طرف مقابلتان عصبي مي‌شويد. احساس تلخ مورد بي‌توجهي قرار گرفتن و يا خشم و نااميدي از اينكه علي‌رغم تلاش‌هايتان او به لحاظ عاطفي درگير شما نيست ازجمله مسائلي هستند كه مي‌تواند باعث بدرفتاري يا عصبانيت شما شود. بااين‌حال توجه داشته باشيد كه بهتر است در اين شرايط هيجانات خود را كنترل كنيد و تا جاي ممكن فضاي رابطه را متشنج نكنيد. زيرا ايجاد احساسات منفي مي‌تواند هر آنچه را در تلاش براي به دست آوردنش هستيد به‌طور ناگهاني تخريب كند.

مشورت بگيريد

بهتر است در اين شرايط از يك مشاور خانواده كمك بگيريد. مشاورين به دليل علم و تجربه‌اي كه در اين زمينه دارند و همين‌طور با توجه به اينكه بدون جانب‌داري از شما يا طرف مقابل صحبت مي‌كنند مي‌توانند راهكارهاي مناسبي را براي تغيير شرايط به شما آموزش دهند.

از رابطه خارج شويد

اگر احساس مي‌كنيد علي‌رغم تمام تلاش‌هايي كه براي بهبود ارتباط خود انجام داده‌ايد طرف مقابل همچنان به لحاظ ذهني و عاطفي درگير فردي ديگر است مي‌بايست براي ادامه ارتباطتان تصميمي جدي بگيريد. گاهي اوقات باقي ماندن در يك رابطه تنها باعث آسيب ديدن بيشتر شما و همين‌طور از دست دادن فرصت‌هاي مناسب براي داشتن يك رابطه عاطفي سالم خواهد شد. بااين‌حال معمولاً توصيه مي‌شود كه پيش از تصميم گرفتن براي پايان دادن به رابطه با يك روانشناس در اين زمينه صحبت كنيد و مطمئن شويد كه راهي براي بهبود شرايط وجود ندارد. علاوه بر اين روانشناسان مي‌توانند به شما براي پايان بخشيدن راحت‌تر به يك رابطه ناسالم كمك كنند تا كمتر دچار احساسات منفي شويد.

براي دريافت مشاوره در زمينه عشق و رابطه مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

سؤالات متداول

آيا فراموش كردن عشق اول در مردان سخت‌تر از زنان است؟

معمولاً به اين خاطر كه مردان نسبت به زنان غرور بيشتري دارند تجربه شكست عاطفي مي‌تواند آن‌ها را بيش از خانم‌ها دچار مشكل كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

منبع :  فراموشي عشق اول در مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۵:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

فوبياي حيوانات يا زوفوبيا يكي از انواع بسيار رايج ترس‌هاي فوبيك است كه مي‌تواند مشكلات بسياري را در جريان زندگي ايجاد كند. اين ترس‌ها مي‌توانند با دلايل مختلفي ازجمله حوادث ناگواري كه در كودكي رخ‌داده ايجاد شوند و متأسفانه تا زماني كه براي درمان آن‌ها اقدام نكنيد، در شما باقي خواهند ماند و حتي به‌مرورزمان شدت پيدا خواهند كرد. فوبياي حيوانات مي‌تواند در ارتباط با هر حيواني اتفاق بيفتد؛ اما اكثريت افراد از حيواناتي مانند سوسك يا ساير حشرات كه به‌نوعي احساس انزجار را در فرد ايجاد مي‌كنند؛ مي‌ترسند. اگر فوبياي حيوانات را در خود يا هريك از اطرافيانتان احساس مي‌كنيد بهتر است پيش از جدي‌تر شدن اين بيماري براي درمان آن از يك روانشناس متخصص كمك بگيريد.

 

 

 

منبع : فوبياي حيوانات

 

 

فوبيا و نشانه‌هاي آن

فوبيا در حالت كلي به معناي ترسي شديد و غيرمنطقي از يك موضوع خاص است. اصلي‌ترين نشانه فوبياها اين است كه ميان شدت ترس فرد و واقعيت بيروني تناسبي وجود ندارد. همچنين فرد خود به غيرمنطقي بودن ترسش باور دارد، اما نمي‌تواند جلوي آن را بگيرد. اين ترس‌ها مي‌تواند هر موضوعي مانند حيوانات، ارتفاع، رانندگي يا حتي فضاهاي بسته را شامل شود و به‌ مرور زمان گسترش بيابد.

گسترش فوبي‌ها به اين معناست كه به‌مرور زمان فرد با ديدن تصوير يا حتي شنيدن نام موضوعي كه از آن مي‌ترسد نيز دچار احساس اضطراب مي‌شود. پس اگر دچار يك نوع فوبي باشيد، احتمالا به تدريج به ساير مسائل مشابه يا مرتبط با موضوع ترس اصلي نيز حس ترس، اضطراب و يا حتي وسواس پيدا مي‌كنيد. براي مثال كساني كه دچار فوبياي حيوانات از نوع ترس از پرندگان هستند؛ به‌تدريج از پر و يا ساير مسائل مرتبط با پرنده‌ها نيز دچار وحشت مي‌شوند.

شدت ترس‌هاي فوبيك گاهي اوقات به قدري افزايش مي‌يابد كه فرد دچار حملات وحشت‌زدگي شده و نياز به دريافت مراقبت جدي خواهد داشت. به همين خاطر بهتر است در شرايطي كه شما يا هريك از اطرافيان‌تان با اين بيماري درگير شده براي درمان از يك روانشناس كمك بگيريد. اگر به هر دليلي امكان حضور در مراكز درماني براي شما وجود ندارد مي‌توانيد از خدمات مشاوره تلفني استفاده نماييد.

 

بيشتر بخوانيد : درمان اضطراب | تكنيك هاي درمان اضطراب شديد

 

فوبياي حيوانات و انواع آن

فوبياها به‌طوركلي يكي از شايع‌ترين انواع اختلالات رواني هستند و در ميان آن‌ها فوبياي حيوانات از رايج‌ترين ترس‌هايي است كه مي‌تواند در هر دوره‌اي از زندگي ايجاد شود. معمولاً فوبياي حيوانات به سه دسته تقسيم مي‌شود:

  • ترس از حيوانات ترسناك مانند مار
  • ترس از حيوانات خانگي و اهلي مثل سگ يا گربه
  • ترس از حيوانات چندش‌آور كه بيشتر حشراتي مانند سوسك يا مارمولك را شامل مي‌شود

فوبياي حيوانات مي‌تواند در ارتباط با هر يك از انواع حيوانات ايجاد شود. اين ترس‌ها گاهي مربوط به يك دسته از حيوانات است؛ براي مثال شايد فرد به‌طوركلي از سوسك‌ها بترسد و گاهي نيز مشخصاتي كاملاً جزئي پيدا مي‌كند. براي مثال فرد صرفاً از سوسك‌هايي مي‌ترسد كه رنگ يا ظاهر خاصي داشته باشند. براي آگاهي بيشتر در زمينه اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

انواع فوبياي حيوانات

كساني كه به دچار فوبي حيوانات هستند، ممكن است از يك يا چند حيوان اضطراب بگيرند؛ براي آشنايي با نشانه ها و درمان هر كدام از فوبي هاي زير بر روي آن كليك كنيد.

ترس از ماهي 

ترس از زنبور

دلايل به وجود آمدن فوبياي حيوانات

حوادث ناگوار

بروز حوادث ناگوار را مي‌توان يكي از اصلي‌ترين دلايلي كه باعث ايجاد فوبي حيوانات يا هرگونه ديگري از ترس‌هاي فوبيك دانست. درگيري يا حمله حيوان، مشاهده صحنه مرگ يا آسيب ديدن يك حيوان و حتي مشاهده اين قبيل تصاوير در فيلم‌ها يا مطالعه مطالبي در اين زمينه نيز مي‌تواند باعث بروز فوبياي حيوانات در شود. به همين خاطر در چنين شرايطي و به‌ويژه هنگامي‌كه كودك با اين صحنه‌ها مواجه شده بهتر است براي پيشگيري از بروز فوبيا با يك مشاور كودك مشورت نماييد.

يادگيري مشاهده‌اي

گاهي فوبي به خاطر ترس اطرافيان از حيوانات به وجود مي‌آيد. براي مثال نتايج يك پژوهش نشان مي‌دهد بچه ميمون‌ها صرفاً پس از مشاهده ترس مادرشان از مار، دچار اين ترس مي‌شوند. كودكان معمولاً براي يادگيري اين كه در ارتباط با هر موضوعي چگونه مي‌بايست رفتار كنند، بيش از هر چيز به رفتار والدين خود نگاه مي‌كنند و هنگامي‌كه پدر، مادر يا هر يك از اطرافيان نزديك آن‌ها دچار فوبي باشد، احتمال شكل‌گيري اين ترس در كودك نيز افزايش پيدا مي‌كند.

آمادگي‌هاي زيستي

به‌طوركلي بعضي‌هابه لحاظ ژنتيكي و زيستي آمادگي بيشتري براي درگيري با اضطراب و ابتلا به انواع بيماري‌هاي اضطرابي دارند. اين آمادگي‌هاي زيستي احتمال ابتلا به فوبي حيوانات يا هر نوع ديگري از بيماري‌هاي اضطرابي را در فرد بيشتر خواهد كرد.

پيامدهاي فوبياي حيوانات

بي‌توجهي به درمان فوبياي حيوانات مي‌تواند مشكلات بسياري را براي فرد و همين‌طور اطرافيان وي ايجاد نمايد. متأسفانه برخلاف تصور بسياري از افراد درگير با اين بيماري، فوبي‌ها به‌خودي‌خود برطرف نخواهند شد. اگرچه بسياري از افراد صرفاً با اجتناب از مواجه‌شدن با موضوع ترس‌شان سعي مي‌كنند خود را در معرض حملات اضطرابي و ترس‌ها قرار ندهند و حتي در بسياري از مواقع احساس مي‌كنند در اين كار موفق هم بوده‌اند، اما بسته به ميزان شدت فوبياي حيوانات، احتمال بروز پيامدهاي منفي افزايش پيدا مي‌كند كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به مسائل زير اشاره كرد:

محدود شدن فعاليت‌هاي فرد

بعضي از بيماران دچار فوبيا به دليل تلاشي كه براي مواجه نشدن با موضوع ترس‌شان دارند، دايره ارتباطات و بسياري از فعاليت‌هاي خود را محدود مي‌كنند. براي مثال آن‌ها ممكن است يك قرار دوستانه در يك پارك را به دليل ترس از مواجه‌شدن با حيواني كه از آن مي‌ترسند، رد كنند. اين موضوع مي‌تواند مشكلاتي را در روابط اجتماعي و همين‌طور امكان لذت بردن فرد از زندگي ايجاد نمايد.

تعميم يافتن ترس‌ها

در بسياري از مواقع ترس‌هاي فوبيك تعميم‌يافته و به‌تدريج اضطراب در مقابل هر آنچه كه مرتبط با موضوع ترس باشد، بروز مي‌يابد. اين ترس‌ها مي‌تواند به‌تدريج مشاهده فيلم و عكس يا حتي شنيدن نام حيوان را نيز شامل شود. همچنين گاهي اوقات ترس به‌تمامي حيوانات يا حتي اشيايي كه شباهتي با موضوع ترس دارند نيز تعميم پيدا خواهد كرد.

فوبياي حيوانات| راه‌هاي درمان ترس از  حيوانات

به خاطر داشته باشيد كه تشخيص و درمان ترس‌هاي فوبيك صرفاً بر عهده روانشناس خواهد بود. اگر نشانه‌هاي اين بيماري را در خود يا هر يك از اطرافيان‎‌تان مي‌بينيد پيش از اينكه براي اين نشانه‌ها تشخيص قطعي صادر كنيد بهتر است از يك روانشناس كمك بگيريد. درصورتي‌كه متخصص تشخيص فوبياي حيوانات را دهد، با توجه به شرايط موجود، سابقه بيماري و همين‌طور شدت اختلال از روش‌هاي مختلفي براي درمان استفاده مي‌كند كه ازجمله آن‌ها مي‌توان به موارد زير اشاره كرد. براي دريافت درمان فوبيا كليك كنيد.

حساسيت‌زدايي منظم

در اين روش بيمار با كمك درمانگر فهرستي از موقعيت‌هايي كه باعث ترس مراجع مي‌شوند، تنظيم خواهد كرد و اين فهرست را بر اساس ميزان ترسي كه در وي ايجاد مي‌كند از كمترين ترس به بيشترين ترس طبقه‌بندي مي‌كنند. براي مثال در بيماري كه دچار فوبياي مار است، شنيدن نام مار كمترين ميزان اضطراب و تماس مستقيم با مار بيشترين اضطراب را ايجاد نمايد. سپس درمانگر از طريق آموزش تكنيك‌هاي آرام‌سازي راهكارهايي را براي مبارزه با اضطراب به فرد آموزش مي‌دهد.

پس‌ازاينكه بيمار استفاده از تكنيك‌هاي آرام‌سازي را ياد گرفت؛ موقعيت‌هايي كه در فهرست مشخص‌شده‌اند از كمترين ميزان اضطراب به وي ارائه مي‌شود و او به مرور با استفاده از راهكارهايي كه ياد گرفته ترس خود را كنترل مي‌كند. پس از موفقيت بيمار در هر مرحله، مورد بعدي فهرست به وي ارائه خواهد شد.

غرقه سازي درماني سريع براي فوبياي حيوانات

در غرقه سازي برخلاف حساسيت‌زدايي منظم درمانجو به‌يك‌باره با موضوع ترس خود مواجه مي‌شود و اجازه فرار از موقعيت به وي داده نمي‌شود. اين شرايط باعث خواهد شد تا وي پس از مدتي متوجه اين موضوع شود كه آنچه از آن مي‌ترسيده چندان هم خطرناك نيست.

واقعيت مجازي

در شرايطي كه ايجاد مواجهه‌هاي حضوري و واقعي امكان‌پذير نباشد، روانشناسان از واقعيت مجازي استفاده مي‌كنند و با استفاده از اين تكنولوژي درمانجو را در شرايطي قرار مي‌دهند كه احساس كند با موضوع ترس خود مواجه شده است. طبق نتايج تحقيقات استفاده از واقعيت مجازي در درمان فوبياي حيوانات به‌اندازه مواجهه‌هاي حضوري و واقعي اثرگذار خواهد بود.

يادگيري مشاهده‌اي

يادگيري مشاهده‌اي يكي ديگر از روش‌هايي است كه در درمان فوبياي حيوانات مورداستفاده قرار مي‌گيرد. در اين شرايط فردي كه به لحاظ توانايي و شرايط تقريباً با بيمار يكسان باشد با موضوع ترس وي مواجه شده و از اين طريق بيمار متوجه خواهد شد كه ترس‌هايش چندان هم واقعي نيستند. به ميزاني كه همانندي ميان الگو و بيمار بيشتر باشد احتمال درمان و تمايل براي مواجهه مستقيم نيز افزايش پيدا خواهد كرد.

ميزان اثر داروها براي درمان فوبياي حيوانات

هيچ داروي خاصي براي درمان فوبي‌ها وجود ندارد. بااين‌حال در برخي شرايط كه مراجع مجبور به مواجهه با موضوع ترس هست، استفاده از داروهاي ضد اضطراب مي‌تواند تا حدودي نشانه‌هاي فوبيا را در وي كاهش دهد. بااين‌حال آثار دارو موقت بوده و داروها هرگز نمي‌توانند ترس را درمان كنند. علاوه بر اين روانشناسان معتقدند شرط اثربخشي درمان‌هايي مانند حساسيت‌زدايي منظم يا غرقه سازي اين است كه فرد ميزاني از اضطراب را تجربه كرده تا بتواند آن را مديريت كند. به همين خاطر معمولاً در درمان فوبيا از داروهاي ضد اضطراب استفاده نمي‌شود. براي شناخت بيشتر در زمينه داروهاي ضد اضطراب كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سؤالات متداول

بهترين درمان براي فوبياي حيوانات چيست؟

بهترين شيوه درمان با توجه به شدت بيماري، شرايط محيطي و ساير عوامل براي هر فرد متفاوت خواهد بود. بااين‌حال بهترين شيوه‌هاي درماني براي فوبي حيوانات روش‌هاي حساسيت‌زدايي منظم يا غرقه سازي هستند.

فوبياي حيوانات چه نشانه‌هايي دارد؟

بيماران درگير با اين فوبيا از يك حيوان به‌شدت مي‌ترسند. اين ترس‌ها با واقعيت بيروني هيچ تناسبي ندارد و فرد نيز از غيرمنطقي بودن آن‌ها آگاه است اما توانايي كنترل خود را ندارد. ترس‌هاي فوبيك علاوه بر مشاهده با موضوع ترس، در صورت شنيدن نام حيوان يا مشاهده تصوير وي نيز بروز پيدا مي‌كنند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

منبع : فوبياي حيوانات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فوبياي حيوانات،
موضوع:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۳:۱۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص دراگون يكي از انواع داروهايي است كه به جهت ترك اعتياد به مواد مخدر استفاده مي‌شود اما خود آن نيز اعتياد آور است و در صورت مصرف خودسرانه و نادرست باعث ايجاد وابستگي در فرد مي‌شود. ماده‌ي اصلي تشكليل دهنده اين قرص ميراگلين است كه اثرات شادي بخش و ضد اضطراب همچون ترياك دارد اما در آزمايش اعتياد مواد افيون كننده مثل ترياك مثبت در نمي‌آيد. اطلاع از ماهيت قرص دراگون و ترك اعتياد با آن به شما كمك مي‌كند تا براي استفاده از آن با آگاهي بيشتري تصميم بگيريد. در ادامه مطلب به بررسي كامل قرص دراگون مي‌پردازيم. 

 

 

منبع : قرص دراگون

 

 

قرص دراگون چيست؟

قرص دراگون از جمله موادي است كه به عنوان جايگزيني براي مواد مخدر و بيشتر براي ترك اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين قرص در درمان زودانزالي در مردان نيز ممكن است تجويز شود و خاصيت ضد اضطرابي دارد. اين قرص ساختاري شبيه به ترياك دارد و به همين دليل مي‌تواند باعث وابستگي جسمي و رواني شود. 

 

شكل دارويي قرص دراگون

دراگون در ايران به شكل قرص‌هاي 2.1 تا 2.2 گرمي موجود است و اكثرا در عطاري‌ها به فروش مي‌رسد. رنگ دراگون اصل، قهوه اي متمايل به نارنجي است اما در كشور ما نمي‌توان بر اساس رنگ ميزان قدرت آن را مشخص كرد. در خارج از ايران بيشتر به شكل پودر يا كپسول مي‌توان آن را يافت. هم دراگون معمولي و هم دراگون VIP هر دو ميراگنين دارند اما هرچقدر ميزان ميراگنين موجود در آن بالاتر باشد، خطر تشنج كردن و رفتن به كما بيشتر مي‌شود.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست | تعريف و آشنايي با ماهيت اعتياد 

 

ميزان خطر مصرف دراگون چقدر است؟

قرص‌هاي دراگون اگر به همراه ترامادول مصرف شوند خطر اوردوز و مرگ را تا حد زيادي تشديد مي‌كنند. داروهاي گياهي كه حاوي كراتوم مثل ميراگنين هستند اگر همراه با ترامادول مصرف شوند باعث اوردوز كردن فرد خواهند شد.
اگر تنها يكبار دراگون مصرف كرده باشيد و پس از آن دچار تشنج شده باشيد، خطر تشنج در دفعه دوم استفاده حتي اگر نصف قرص را مصرف كنيد نيز بالاتر مي‌رود. تشنج كردن در اثر مصرف دراگون تا حدود زيادي به وضعيت سلامت كبد و كليه شخص بستگي دارد.

 

پيامدها و عوارض مصرف قرص دراگون

دراگون از جمله داروهايي است كه علاوه بر ايجاد وابستگي رواني، باعث وابستگي جسماني هم مي‌شود. مصرف اين دارو باعث بروز مشكلات خواب همچون كم‌خوابي يا بي‌خوابي مي‌شود. اگر تصميم به ترك مصرف اين قرص گرفته‌ايد، بايد بدانيد كه لرزش بدن، بدن درد، بهم ريختن تعادل خلقي و تغييرات دماي بدن از جمله نشانه‌هاي آن هستند.

 

بيشتر بخوانيد : انواع مواد اعتياد آور | آشنايي با انواع ماده هاي اعتياد آور

 

تداخلات دارويي

مصرف قرص دراگون با برخي از مواد و داروها تداخل دارد و ممكن است عواقب جبران ناپذيري همچون اوردوز، تشنج و مرگ را به همراه داشته باشد. از تداخلات دارويي قرص دراگون مي‌توان به شبه مخدرها، الكل و قرص ترامادول اشاره كرد. در صورتي كه قصد ترك اين دارو را داريد، مقاله ترك اعتياد را مطالعه فرماييد.  

 

ترك اعتياد به دراگون

در صورتي كه دراگون خودسرانه و بدون نظر پزشك مصرف شود، موجب اعتياد خواهد شد. از طرفي براي ترك آن لازم است تا از خدمات مشاوره‌ استفاده كنيد و ترك رواني نيز صورت گيرد. در غير اين صورت احتمال بازگشت به مصرف همواره وجود دارد. مشاوره ترك اعتياد به شما كمك مي‌كند تا بهترين روش را براي درمان خود انتخاب كنيد. همچنين در صورت نياز از داروهايي استفاده مي‌كند كه كمترين ميزان وابستگي و خطر را براي شما داشته باشند. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

سوالات متداول

قرص دراگون چه پيامدهايي دارد؟

علاوه بر وابستگي جسمي و رواني به اين دارو، پيامدهايي همچون مشكلات خواب، درد و لرزش بدن و تغييرات خلقي نيز از ديگر عوارض مصرف آن هستند.

آيا ترك قرص دراگون امكان پذير است؟

بله با كمك گرفتن از يك فرد متخصص و روانشناس مي‌توان هم وابستگي جسمي و هم رواني را به خوبي درمان كرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 

منبع : قرص دراگون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص دراگون،
موضوع:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۳۱:۱۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

در تمامي انسان‌ها نياز به تغذيه و غذا خوردن امري طبيعي محسوب مي‌شود. بااين‌حال برخي افراد ممكن است دچار مشكلاتي در اين زمينه شوند و به اختلالات خوردن مبتلا گردند. در واقع اختلالات خوردن نوعي از اختلالات رواني محسوب مي‌شود كه فرد در آن مشكلات بسياري در رفتارهاي غذايي و افكار و احساسات مرتبط با آن دارد. همچنين فرد طيفي از بي‌اشتهايي و حساسيت افراطي به چاقي شدن تا علاقه به خوردن مواد غيرخوراكي را تجربه مي‌كند. اختلالات خوردن شامل طيف گسترده‌اي از جمله بي‌اشتهايي عصبي، پرخوري عصبي، اختلال نشخوار و…  مي‌باشند اما خوشبختانه روش‌هاي مختلفي براي درمان وجود دارد. توجه داشته باشيد از آن جايي كه سلامت جسمي و رواني فرد در خطر است، فرد مبتلا بايد زير نظر مشاور و پزشك متخصص قرار بگيرد.

 

منبع : اختلالات خوردن

 

 

 

اختلالات خوردن چيست؟

اختلالات خوردن آن دسته از بيماري‌هايي هستند كه در آن افراد تجربيات نابهنجاري را در رفتارهاي غذايي و افكار و احساسات مرتبط با آن تجربه مي‌كنند. اين دسته از اختلالات بسيار پيچيده هستند و ريشه در مسائل رواني، اجتماعي و فرهنگي دارند. اختلال در خوردن غذا مي‌تواند در هر مرحله از زندگي ايجاد شود اما به‌طورمعمول در سال‌هاي نوجواني يا بزرگ‌سالي ظاهر مي‌شود. اگرچه اين اختلالات قابل درمان هستند، اما در صورت عدم توجه به علائم و عواقب آن مي‌توانند مضر و كشنده باشند. اختلالات خوردن معمولاً با ساير شرايط مانند اختلالات اضطرابي، سوءمصرف مواد يا افسردگي همراه هستند. براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

انواع اختلالات خوردن

1. اختلال پيكا يا هرزه‌خواري

اين اصطلاح به افرادي اشاره دارد كه علاقه زيادي به خوردن مواد غيرغذايي دارند. بعضي از موادي كه افراد مبتلابه اختلال هرزه‌خواري براي خوردن آن تمايل نشان مي‌دهند، عبارت‌اند از گچ، خاك، سفال، كاغذ، پارچه، پلاستيك و… . حداقل سن تشخيص براي اين اختلال 2 سالگي است و با عوارضي مانند مسموميت با سرب، انگل‌هاي روده‌اي و كمبود روي و فقر آهن شديد همراه است.

2. اختلال نشخوار

همان‌طور كه از نام اين اختلال مشخص است اين افراد غذا را از معده به دهان مي‌آورند سپس دوباره غذا را مي‌جوند و قورت مي‌دهند. گاهي ممكن است فرد غذا را به بيرون تف كند. نكته‌اي كه بايد در نظر گرفته شود اين است كه بالا آوردن غذا از معده به دهان با تهوع، استفراغ و… همراه نيست. اين اختلال بيشتر در مردان تشخيص داده مي‌شود و در هر سني ممكن است رخ دهد.

3. اختلال اجتناب-محدوديت غذا

فرد مبتلابه اين اختلال از غذا خوردن اجتناب مي‌كند يا مقدار غذاي خود را به حدي محدود مي‌كند كه نيازهاي غذايي فرد برطرف نمي‌شود و درنتيجه اين كار، بسياري از وزن و انرژي خود را از دست مي‌دهد. اين اختلال به‌طورمعمول در سنين پايين رخ مي‌دهد اما ممكن است تا سن بزرگ‌سالي هم ادامه پيدا كند.

4. بي‌اشتهايي عصبي

يكي از شايع‌ترين اختلالات خوردن، بي‌اشتهايي عصبي يا آنوركسيا نروزا است. به‌طور خلاصه بي‌اشتهايي عصبي به گرسنگي دادن به خود و مقاومت كردن در برابر حفظ وزن عادي گفته مي‌شود. اين اختلال بيشتر در دختران و در سن نوجواني تشخيص داده مي‌شود. افراد مبتلابه اين اختلال از وضعيت بدن و وزن خود، حتي اگر كاملاً متناسب باشد، ناراضي هستند به همين دليل در مقابل خوردن مقاومت مي‌كنند. به‌طور ميانگين ميزان ابتلا به اين اختلال در زنان 10 برابر بيشتر از مردان است.

5. پرخوري عصبي

اختلال پرخوري عصبي اختلالي است كه فرد از افزايش وزن مي‌ترسد و در ارتباط بااندام و وضعيت بدن خود تصورات غيرواقعي دارد. آن‌ها اغلب فكر مي‌كنند كه بسيار چاق هستند و بايد بخشي از وزن خود را كاهش دهند.

ويژگي اصلي اختلال پرخوري عصبي اين است كه فرد به دليل ناتواني در حفظ مداوم رژيم لاغري، دوره‌هاي مرتب و فراوان پرخوري دارد و سريعاً بعد از دوره‌هاي پرخوري، رفتارهاي تصفيه كردن (مانند استفاده از ملين‌ها يا استفراغ كردن و…) يا غذا نخوردن و روزه گرفتن را شروع مي‌كند. به‌طوركلي ميزان ابتلا در اين اختلال در زنان نسبت به مردان بالاتر است. نكته‌اي كه در ارتباط با اختلال پرخوري عصبي وجود دارد اين است كه افراد مبتلابه اين اختلال داراي وزن طبيعي هستند.

6. افراط در خوردن يا بينج ايتينگ

فرد مبتلابه اين اختلال به‌طور فراوان و مرتب دوره‌هاي پرخوري و افراط در خوردن را شروع مي‌كند. تفاوت اين اختلال با اختلال پرخوري عصبي در اين است كه، افراد مبتلابه اختلال بينج ايتينگ رفتارهاي مرتبط با تصفيه كردن يا غذا نخوردن را تجربه نمي‌كنند و به‌طوركلي افرادي چاق هستند.

 

علت شناسي اختلالات خوردن

اختلالات خوردن، اختلالات پيچيده‌اي هستند كه تحت تأثير عوامل مختلفي قرار دارند. گرچه علت دقيق اختلالات خوردن ناشناخته است، اما به‌طوركلي اعتقاد بر اين است كه تركيبي از ناهنجاري‌هاي بيولوژيكي (عملكردهاي نامنظم هورمون‌هاي بدن، ژنتيك و كمبودهاي تغذيه‌اي)، عوامل رواني (تصوير منفي از وضعيت اندام و بدن و عزت‌نفس ضعيف) و عوامل محيطي (مشكلات خانوادگي، حرفه‌ها و مشاغلي كه باعث لاغر شدن و كاهش وزن مي‌شود، تأثير رسانه و فرهنگ يا فشار همسالان و آسيب‌هاي خانوادگي و كودكي مانند سوءاستفاده جنسي از كودك و رويدادهاي فاجعه‌آميز) در ايجاد اين بيماري‌ها نقش دارند.

 

علائم اختلالات خوردن

افرادي كه از اختلال خوردن رنج مي‌برند ممكن است علائم مختلفي را نشان دهند، برخي از اين علائم شامل موارد زير هستند.

  • رژيم‌هاي غذايي مزمن علي‌رغم اينكه فرد وزن مناسبي دارد
  • تغيير وزن
  • وسواس در مصرف كالري يا چربي‌ها
  • خوردن غذا به‌صورت آييني (مانند بريدن مواد غذايي به قطعات كوچك، خوردن غذا به‌تنهايي و يا مخفي كردن غذا)
  • افسردگي و بي‌حالي
  • اجتناب از موقعيت‌هاي اجتماعي، خانواده و دوستان
  • تغيير وضعيت بين دوره‌هاي پرخوري و رفتارهاي تصفيه كردن

 

بيشتر بخوانيد : درمان اضطراب | تكنيك هاي درمان اضطراب شديد

 

راه‌هاي درمان اختلالات خوردن

اختلالات خوردن، به‌وضوح ارتباط نزديك ‌بين سلامت هيجاني و جسماني را نشان مي‌دهد. اولين قدم در درمان بي‌اشتهايي عصبي، كمك به بيماران براي بازيابي وزن به سطح سالم و مطلوب است. آنچه براي بيماران مبتلابه پرخوري عصبي مزمن مهم است اين است كه چرخه رفتارهاي تصفيه‌كننده قطع شود.

همچنين براي بيماران مبتلابه اختلال بينج ايتينگ يا افراط در خوردن، كمك به قطع وقايع و جلوگيري از مشكلات آن­ها بسيار داراي اهميت است. بااين‌حال اگر خودتان تلاش كرده‌ايد و نتوانستيد براي مشكل خود راه‌حل پيدا كنيد توصيه مي‌شود از متخصصين بهداشت روان و پزشكان كمك بگيريد. شما همچنين مي توانيد اين درمان‌ها را توسط مجرب ترين روانشناسان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو دريافت نماييد.

1. مراقبت و نظارت پزشكي

بيشترين نگراني در درمان اختلالات خوردن، رسيدگي به مشكلات بهداشتي است كه ممكن است درنتيجه رفتارهاي بي‌نظم در خوردن غذا باشد. براي مثال استفاده دائم از ملين‌ها و يا استفراغ‌هاي عمدي در پراشتهايي عصبي، باعث به وجود آمدن مشكلات گوارشي و بيماري‌هاي دندان و لثه در فرد مي‌شود.

2. مديريت تغذيه

اين درمان شامل ترميم و تثبيت وزن، راهنمايي براي تغذيه طبيعي و يكپارچه‌سازي يك برنامه غذايي فردي است.

3. روان‌درماني

اشكال مختلف روان‌درماني مانند درمان‌هاي فردي، خانواده ‌درماني يا گروه‌ درماني مي‌تواند در رفع دلايل اساسي اختلالات خوردن مفيد باشد. روان‌ درماني بخشي اساسي از درمان است زيرا به افراد مبتلابه اختلالات خوردن كمك مي‌كند تا افكار، احساسات و رفتارهاي ايجاد كننده اين اختلالات را درك كنند. همچنين در صورتي كه امكان مراجعه حضوري به روانشناس براي دريافت درمان مناسب را نداريد مي‌توانيد از هرجاي كشور از خدمات مشاوره تلفني استفاده كنيد. 

4. داروها

بعضي از داروها ممكن است در رفع علائم خلقي يا اضطراب كه با اختلال در خوردن غذا يا كاهش رفتارهاي پرخوري و تصفيه همراه است، مفيد باشند. بايد در نظر داشت كه اختلال خوردن علاوه بر مشكلات رواني، مشكلات جسماني زيادي را به وجود مي‌آورد. درنتيجه براي درمان اين اختلال بهتر است هم از متخصصين سلامت روان و هم از مراقبت‌هاي پزشكي كمك دريافت كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سؤالات متداول

چه تفاوتي ميان پراشتهايي عصبي و افراط در خوردن وجود دارد؟

در بيماري پراشتهايي عصبي، فرد تمايل به كاهش وزن دارد اما به دليل ناتواني در تداوم رژيم لاغري، دوره‌هاي پرخوري و بعد از آن، ورزش‌هاي شديد يا روزه گرفتن و استفراغ عمدي براي جبران كالري مصرفي، انجام مي‌شود. اما در افراط در خوردن، فرد دوره‌هاي پرخوري دارد و تلاشي براي از بين بردن كالري دريافتي ندارد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 

منبع : اختلالات خوردن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلالات خوردن،
موضوع:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۲۹:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

ا اورژانسي مي‌شوند. موضوع براي كادر پزشكي زماني پيچيده‌تر مي‌شود كه با تغيير مشخصات فردي هيچ نوع سابقه پزشكي نيز يافت نكنند. هدف اصلي آن‌ها جلب توجه ديگران است. با اين حال اين اختلال با اهداف و اشكال مختلف ممكن است بروز پيدا كند. در ادامه به نشانه‌هاي تشخيصي، علل و درمان آن پرداخته‌ايم.

منبع : اختلال ساختگي

 

 

آشنايي با اختلال ساختگي و علائم آن

اختلال ساختگي به وضعيتي گفته مي‌شود كه در طي آن فرد تلاش مي‌كند علائم يك اختلال جسمي يا روان شناختي را تقليد كند و به اين ترتيب ديگران را فريب دهد. افرادي كه اختلال ساختگي را از خود بروز مي‎‌دهند تلاش زيادي در جهت مخفي نگه داشتن دروغ‌ها و تقليدهاي خود مي‌كنند؛ همين امر باعث مي‌شود كه حتي گاهي متخصصان نيز تحت تاثير آن‌ها قرار بگيرند. با اين حال پزشكان و روانشناساني كه اطلاعات كافي در مورد اختلال ساختگي دارند با در نظر گرفتن برخي علائم خاص مي‌توانند اين وضعيت را از اختلال‌هاي واقعي افتراق دهند.

علائم اختلال ساختگي

1- كساني كه به طور ساختگي علائم يك اختلال را تقليد مي‌كنند؛ اغلب اطلاعات پزشكي زيادي دارند و با اصطلاحات تخصصي آشنا هستند. در نتيحه دانش آن‌ها در مقايسه با عموم مردم بيش از حد به نظر مي‌رسد.

2- علائم اختلال آن‌ها اغلب مبهم يا متناقض است.

3- شرايط آن‌ها به دلايل نامشخص رو به وخامت مي‌گذارد.

4- مشكلات آن‌ها اغلب به درمان‌هاي رايج موجود جواب نمي‌دهد و علائمي از بهبودي نمايان نمي‌شود.

5- آن‌ها اغلب از پزشكان و متخصصان مختلفي درخواست كمك مي‌كنند و ممكن است در بسياري از موارد از نام‌هاي جعلي براي معرفي خود استفاده نمايند.

6- آن‌ها معمولا به پزشكان اجازه نمي‌دهند تا با خانواده و نزديكانشان صحبت كنند.

7- مبتلايان به اختلال ساختگي اشتياق زيادي براي انجام آزمايش‌هاي مكرر از خود نشان مي‌دهند.

8- آن‌ها شواهد متعددي از انجام عمل‌هاي جراحي يا اقدامات پزشكي گوناگون را نشان مي‌دهند.

9- اغلب هنگام بستري شدن ملاقات كننده چنداني ندارند.

10- بيش از ساير بيماران با پزشكان و مسئولين بيمارستان‌ها بحث و مشاجره مي‌كنند.

 

بيشتر بخوانيد : اختلالات اضطرابي | معرفي انواع و درمان اختلالات اضطرابي در DSM5

 

علل بروز اختلال ساختگي

متخصصان علت واحد و مشخصي را براي بروز اختلال ساختگي مطرح نكرده‌اند؛ زيرا آن‌ها بر اين باورند كه اين مشكل از تعامل عوامل روانشناختي گوناگون پديد مي‌آيد. از جمله فاكتورهايي كه در بروز اختلالات ساختگي تاثيرگذار هستند مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– تجربه هرگونه سوء استفاده جسمي، جنسي و رواني در گذشته

– تجربه بيماري هاي جدي در طول دوران كودكي

– از دست دادن يكي از عزيزان به واسطه مرگ يا جدايي

– اعتماد به نفس پايين يا نداشتن خودپنداره قوي

– دچار بودن به مشكلات و اختلالات شخصيتي

– دچار بودن به اختلال افسردگي اساسي

– تمايل به در تماس بودن با بيمارستان و مراكز پزشكي

تشخيص افتراقي اختلال ساختگي

افرادي كه دچار اختلال ساختگي هستند مشكل خود را در قالب رفتارهاي گوناگوني ابراز مي‌كنند كه موارد زير از جمله آن‌هاست.

1- اغراق در علائم موجود

اين افراد هنگامي كه به يك مشكل جسماني يا روانشناختي مبتلا مي‌شوند علائم خود را بيش از حد و به طور اغراق آميز بروز مي‌دهند. در حقيقت آن‌ها به دنبال اين هستند كه بيمارتر از آنچه كه هستند خود را نشان داده و وضعيت‌شان را وخيم‌تر گزارش كنند.

2- ادعاهاي دروغين در مورد داشتن سوابق پزشكي

افرادي كه به اختلال ساختگي مبتلا هستند به نزديكان، دوستان يا متخصصين پزشكي اطلاعات غلطي در مورد سوابق بيماري‌هاي خود ارائه مي‌دهند. براي مثال ممكن است ادعا كنند در گذشته به سرطان مبتلا بوده‌اند يا علائمي از بيماري‌هاي مختلف در آن‌ها وجود داشته است.

3- تقليد كردن علائم بيماري

اين افراد ممكن است علائمي از اختلالات پزشكي يا روان شناختي را به دروغ تقليد نمايند و به اين ترتيب ديگران را فريب دهند. براي مثال ممكن است بگويند درد زيادي مي‌كشند يا تظاهر به تشنج يا بيهوشي كنند. تظاهرهاي آن‌ها به گونه ايست كه مي‌تواند حتي پزشكان و متخصصان را نيز تحت تاثير قرار دهد.

4- آسيب زدن به خود

مبتلايان به اختلال ساختگي ممكن است، دست به اقداماتي در جهت آسيب رساندن به خود بزنند تا بيمار به نظر برسند. براي مثال ممكن است از غذاي مسموم استفاده كنند، خود را زخمي نمايند و يا بدون نسخه پزشك به مصرف داروهاي غيرضروري روي بياورند.

5- دستكاري كردن تجهيزات پزشكي

اين افراد ممكن است براي آنكه پزشكان تشخيص بيماري را براي آن‌ها مطرح كنند از ترفندهاي گوناگوني استفاده كرده و به اين ترتيب تجهيزات پزشكي را دستكاري نمايند. آلوده كردن نمونه ادرار يا خون از جمله اقدامات رايجي است كه اين افراد انجام مي‌دهند.

 

بيشتر بخوانيد : درمان اضطراب | تكنيك هاي درمان اضطراب شديد

 

درمان اختلال ساختگي

اگر فكر مي‌كنيد يكي از عزيزانتان به اختلال ساختگي مبتلاست و علائم بيماري او واقعي نيست؛ قبل از انگ زدن يا برچسب در مورد فريب كاري حتما بايد با يك متخصص در حيطه سلامت روان مشورت كنيد. متخصص با دريافت گزارش از جانب اطرافيان و انجام مصاحبه باليني مي‌تواند به تشخيص دقيقي در اين باره دست پيدا كند.

پس از مطرح شدن اختلال ساختگي درمانگر به كمك جلسات خانواده درماني كمك مي‌كند تا  اعضاي خانواده و نزديكان بتوانند بهترين واكنش را در برابر بيمار داشته باشند. همچنين با پيگيري جلسات روان درماني فردي و افزايش آگاهي در مورد علل بروز اين رفتارها فرد مي‌تواند به مرور زمان از سيكل معيوب تقليد بيماري رهايي پيدا كند و از روش‌هاي موثرتري براي جلب حمايت اطرافيان استفاده نمايد.

درمان اختلالات همراه

اختلال ساختگي مي‌تواند با مشكلات روانشناختي مثل افسردگي و اضطراب نيز همراه باشد، از اين رو گاه درمان‌هاي ارائه شده همان درمان افسردگي است. از ديگر اختلالات همبود رايج وسواس فكري است؛ عدم درمان هر كدام از اين مسائل موجب پيشروي و بدتر شدن وضعيت بيمار مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با بيماري وسواس كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

سوالات متداول

آيا ممكن است پزشك نيز نتواند ساختگي بودن اختلال را تشخيص دهد؟

بله، افرادي كه به طور ساختگي تظاهر به بيماري مي كنند از ترفندهاي مختلفي براي پنهان كردن فريب كاري هاي خود استفاده مي كنند كه اين موضوع مي تواند حتي پزشكان را نيز تحت تاثير قرار دهد. با اين حال متخصصيني كه با اختلال ساختگي و علائم آن آشنايي دارند در اكثر موارد مي توان آن را از شرايط واقعي افتراق دهند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

 

منبع : اختلال ساختگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال ساختگي،
موضوع:
[ ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۲۷:۰۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بهترين مراكز مشاوره ازدواج در شاهرود كدام اند؟ در اين مراكز چه خدماتي به زوجين ارائه مي شود؟ مشاوره ازدواج يكي از خدماتي است كه توسط روانشناسان حرفه‌اي در حيطه زوج و خانواده ارائه مي‌شود. در اين سبك از مشاوره، روانشناس به طرفين كمك مي‌كند تا به شناخت بيشتري در مورد خود و ديگري دست پيدا كنند و با بررسي ملاك هايي كه در مورد ازدواج دارند، واقع بينانه‌تر در مورد آينده خود تصميم بگيرند. ما در ادامه اين مقاله براي رفاه حال شما به معرفي بهترين مراكز مشاوره در شاهرود پرداخته ايم. همچنين مي‌توانيد براي دريافت مشاوره از هر جايي تنها با يك تماس از متخصصان در پايتخت به صورت تلفني و يا انلاين خدمات بگيريد، فقط كافي است براي دريافت مشاوره ازدواج كليك كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : انواع ازدواج | آشنايي با انواع اشكال ازدواج

 

منبع : مشاوره ازدواج در شاهرود

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۳:۱۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اختلال كنترل تكانه يكي از مسائل روانشناختي است كه با توجه به شدت و گستره آن اقدامات متفاوتي بايد اتخاذ شود. اگر نمي‌توانيد رفتار و هيجانات‌تان را متناسب با موقعيت‌هاي مختلف تنظيم نماييد و يا تمايلات دروني‌تان رفتارهاي شما را كنترل مي‌كنند، به احتمال زياد دچار اختلال كنترل تكانه هستيد. با يك بررسي همه جانبه توسط متخصص مي‌توان تشخيص داد كه در كدام زير دسته اين اختلال قرار مي‌گيريد. براي مثال كساني كه دچار اختلال اتش‌افروزي هستند ميل زيادي به آتش زدن اجسام و گاه مكان‌هاي مختلف دارند. از آن جايي كه اين اختلال شباهت بسياري با طيف وسواس دارد، توصيه مي‌كنيم براي شروع درمان مشاوره وسواس دريافت كنيد.

 

بيشتر بخوانيد : بيماري وسواس | علت و ريشه انواع وسواس فكري عملي چيست ؟

 

 

منبع : اختلال كنترل تكانه 

 

 

 

اختلال كنترل تكانه چيست؟

اختلال كنترل تكانه به وضعيت روان پزشكي خاصي گفته مي‌شود كه طي آن، افراد حس مي‌كنند در كنترل تكانه‌ها و اميال خود ناتوان هستند. اين مسئله باعث مي‌شود كه رفتارها يا واكنش‌هاي هيجاني نامناسبي از خود بروز دهند و در نتيجه مشكلات مختلفي را در جنبه‌هاي گوناگون زندگي تجربه نمايند.

با اين حال اين مشكل از طريق دريافت درمان‌هاي روانشناختي قابل درمان است. در نتيجه اگر فكر مي‌كنيد خودتان يا يكي از عزيزانتان به  اختلال كنترل تكانه مبتلا هستيد با مراجعه به يك متخصص در حوزه سلامت روان نظير روانشناس يا روان پزشك مي توانيد اوضاع را به راحتي تغيير دهيد. براي آشنايي با ساير اختلالات اضطرابي كليك كنيد.

اختلال كنترل تكانه و انواع آن

در راهنماي تشخيصي و آماري اختلالات روان پزشكي، متخصصان به طور رسمي 5 اختلال را به عنوان زير مجموعه اختلال كنترل تكانه معرفي كرده اند كه ما در ادامه به هريك از آن ها اشاره كرده ايم.

1- اختلال نافرماني مقابله اي (ODD)

اختلال نافرماني مقابله اي يكي از اختلالات رفتاري رايج در دوران كودكي است. بچه‌هايي كه به اين مشكل مبتلا هستند در كنترل رفتارها و هيجانات خود مشكلات زيادي دارند. آن‌ها اغلب در برابر هرگونه دستور يا قانوني مقاومت كرده و همواره به دنبال مخالفت با ديگران هستند. اختلال نافرماني مقابله اي اغلب ميان كودكان 5 تا 10 ساله ديده مي‌شود و در پسرها بيش از دختران شايع است.

2- اختلال انفجاري متناوب (IED)

اختلال انفجاري متناوب يكي ديگر از انواع اختلال‌هاي كنترل تكانه است كه بيش از هر زماني در اواخر دوران كودكي يا در طي دوران نوجواني بروز مي يابد. ابتلا به اين اختلال باعث مي‌شود كه افراد دوره‌هاي كوتاه ابراز خشم و پرخاشگري شديد را به طور متناوب از خود نشان دهند. مشخصه بارز اين اختلال اين است كه ميزان خشم ابراز شده با آنچه منجر به تحريك عصبانيت در فرد شده هماهنگي ندارد. به عبارت ديگر فرد واكنشي اغراق آميز به شرايط پيراموني نشان مي‌دهد و تحريك پذيري رواني بالايي پيدا مي‌كند.

3- اختلال سلوك (CD)

اختلال سلوك نوعي از اختلال كنترل تكانه است كه اغلب در طي كودكي يا نوجواني مشخص مي‌شود. افراد مبتلا به اين اختلال اغلب از همان بچگي تمايل زيادي به سركشي، نافرماني و خشونت دارند. بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه اختلال سلوك در پسران بيش از دختران شايع است و اغلب با اختلال هاي روان پزشكي ديگري نظير بيش فعالي، اختلالات خلقي و اختلالات رشدي همايند مي‌شود.

4- دزدي بيمارگون (Keleptomania)

دزدي بيمارگون به معناي تمايل به برداشتن وسايل ديگران است. افرادي كه دچار اين اختلال هستند نه به دليل فقر يا از سر ناچاري بلكه به دليل ناتواني در كنترل ميل دروني خود، وسايل ديگران را مي‌دزند و آن‌ها را نگه داشته و به دور مي‌‍اندازند. طبق بررسي‌ها اين اختلال مي‌تواند در هر دوره سني بروز پيدا كند و زنان نيز بيش از مردان در معرض دچار شدن به آن هستند. براي آشنايي با اختلال دزدي بيمار گون كليك كنيد.

5- اختلال آتش افروزي (Pyromania)

اختلال آتش افروزي يكي از انواع نادر اختلال‌هاي كنترل تكانه است كه در آن افراد توسط آتش و هرچيز مرتبط با آن جذب مي‌شوند. در حقيقت مبتلايان به اختلال آتش افروزي نمي‌توانند تمايل خود براي افروختن آتش را كنترل كنند و همين امر باعث مي‌شود كه دست به اقدامات خطرناكي در اين زمينه بزنند. طبق بررسي‌ها اين مشكل در مردان از شيوع بالاتري برخوردار است و معمولا در سنين نوجواني و بزرگسالي بروز مي‌يابد.

علل دچار شدن به اختلال كنترل تكانه چيست؟

حقيقتا متخصصان هنوز نتوانسته‌اند علت واحدي را براي بروز اختلال‌هاي كنترل تكانه پيدا كنند. با اين حال آن‌ها بر اين باورند كه عوامل ژنتيكي و محيطي مختلف مي‌توانند در بروز اين مشكلات تاثير داشته باشند و ريسك ابتلا به آن را افزايش دهند. براي مثال كودكاني كه والدينشان به اختلالات خلقي نظير افسردگي مبتلا هستند؛ بيش از ديگران در معرض ابتلا به نافرماني مقابله‌اي قرار دارند.

همچنين پرورش توسط والديني كه خود مبتلا به اختلالاتي نظير بيش فعالي، ضد اجتماعي و اسكيزوفرنيا هستند ريسك بروز اختلال سلوك را در فرزندان افزايش مي‌دهد. از جمله ديگر عواملي كه مي‌توانند در ابتلا به مشكلات كنترل تكانه تاثيرگذار باشند بايد به موارد زير اشاره كرد.

– پرورش يافتن در خانواده هايي كه از جايگاه اقتصادي- اجتماعي بالايي برخوردار نيستند.

– پرورش يافتن در محيط اجتماعي كه فرهنگ پرخاشگرانه را تبليغ مي‌كند.

– نبود قوانين واضح و محكم در محيط خانه يا مدرسه

– داشتن تجربياتي از هرگونه سوء استفاده يا ناديده گرفته شدن

– تعامل با دوستاني كه همواره اعمالي خلاف جهت قانون و اجتماع انجام مي دهند.

پدر و مادر چطور مانع گسترش اختلال كنترل تكانه شوند؟

والدين و مراقبان به روش‌هاي مختلفي مي توانند به كودكان و نوجوانان مبتلا به اختلال كنترل تكانه كمك كنند. از جمله مهم ترين اقدامات در اين زمينه بايد به موارد زير اشاره كرد.

– تقويت نكردن هرگونه رفتار كودك كه نشانگر عدم توانايي او در كنترل تكانه هاست.

– تشويق كودك يا نوجوان براي داشتن مشاركت فعال در اجتماع و پرورش روحيه همدلي

– پرهيز از تنبيه بدني

– نشان دادن ثبات در سبك تربيتي اتخاذ شده

 

بيشتر بخوانيد : درمان وسواس | بهترين و جديدترين راه هاي درمان وسواس فكري

 

راه هاي درمان كنترل تكانه

علاوه بر نكات ذكر شده اگر فرزند شما علائمي از هرگونه اختلال كنترل تكانه را نشان داد، بايد به يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان مراجعه كنيد. درمانگر با انجام ارزيابي‌هاي باليني ابتدا به تشخيص دقيق در مورد مشكل كودك مي‌رسد و با روش‌هايي نظير رويكرد شناختي رفتاري در جلسات مشاوره به او كمك مي‌كند تا بتواند هيجانات و تكانه‌هاي خود را به شيوه موثري تنظيم نمايد.

در برخي شرايط نظير زماني كه شدت اختلال كودك بسيار زياد باشد و يا چند مشكل روانپزشكي به طور همزمان بروز پيدا كند، ممكن است درمان‌هاي دارويي نيز ضرورت بيابد. در اين شرايط درمانگر شما را به يك روانپزشك ارجاع خواهد داد. تثبيت كننده‌هاي خلقي، داروهاي آنتي سايكوتيك و ضدافسردگي‌ها از جمله داروهاي مورد استفاده براي اين دست درمانجويان هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اضطراب و افسردگي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

آيا اختلال سلوك غير قابل درمان است؟

اختلال هاي كنترل تكانه همگي از طريق روان درماني يا دارو درماني قابل بهبود و كنترل هستند. با اين حال بي توجهي به آن ها در سنين كودكي مي تواند منجر به تشديد وضعيت فرد شده و در ادامه به اختلالات ديگري نظير اختلال شخصيت ضد اجتماعي بيانجامد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

منبع : اختلال كنترل تكانه 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اختلال كنترل تكانه،
موضوع:
[ ۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۱:۴۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

تربيت نوجوان به خاطر چالش‌هايي كه در دوران بلوغ اتفاق مي‌افتد، براي اكثر پدر و مادرها با دشواري‌هاي متعددي همراه است. فرزندان در سنين نوجواني ديگر مانند كودكي حرف شنوي ندارند و بيش از هر زماني بر استقلال راي خود تاكيد مي‌كنند. همين موضوع مي‌تواند زمينه بروز تنش ميان والدين و نوجوان را فراهم نمايد. براي اينكه بتوانيد در اين دوران بهترين شيوه برخورد را در پيش بگيريد بهتر است دانش خود را در زمينه روانشناسي نوجوان بالا ببريد و نكات آموزشي در اين زمينه را از طريق خواندن مقاله هاي مختلف و يا شركت در كارگاه هاي فرزندپروري فرا بگيريد. ما در ادامه اين مقاله به توضيحات بيشتري در مورد تربيت نوجوان از منظر روانشناسي اشاره كرده‌ايم. براي شركت در كارگاه هاي آموزشي كليك كنيد.

 

منبع : تربيت نوجوان

 

 

 

اهميت و لزوم آشنايي با روش هاي درست تربيت نوجوان

نوجواني يكي از مهم ترين مراحل رشدي در زندگي همه انسان هاست. چرا كه در اين دوره تلاش مي كنيد از كودكي عبور كرده و پا به دنياي بزرگسالي بگذاريد. در اين ميان نحوه برخورد و حمايت اطرافيان مي تواند تا حد بسياري تاثيرگذار باشد. براي مثال نوجواناني كه والدين مستبد يا كنترلگري دارند، معمولا در دستيابي به استقلال بزرگسالي با مشكلات بيشتري مواجه مي‌شوند و ممكن است فرايند گذار آن‌ها از كودكي به بزرگسالي بيش از سايرين طول بكشد.

برعكس سهل انگاري مفرط والدين و عدم نظارت بر فرزند نوجوان مي‌تواند باعث سردرگمي افراد شده و آسيب‌هاي رواني و اجتماعي مختلفي را به آن‌ها تحميل كند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه به عنوان پدر و مادر سبك تربيتي معتدل و مناسبي را در پيش بگيريد و بتوانيد تا حد امكان اين دوران را مديريت نماييد.

آشنايي با چند نكته روانشناسي درباره تربيت نوجوان

روانشناسان خانواده براي تربيت نوجوانان بر نكات مختلفي تاكيد مي‌كنند. ما در ادامه به مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم. با اين حال اگر دچار تعارض يا تنش با فرزند نوجوان‌تان هستيد، فراگيري اين نكات به تنهايي كافي نيست.  چرا كه در اين شرايط لازم است كه به يك روانشناس متخصص در حيطه كودك و نوجوان مراجعه نماييد.  براي آشنايي بيشتر درباره روانشناسي نوجوان كليك كنيد.

1- نظارت غير مستقيم داشته باشيد

در دوران نوجواني، فرزندتان نمي‌خواهد كه دائما آن‌ها را كنترل كنيد. آن‌ها معمولا در برابر هرگونه رفتاري كه نشان از دخالت يا كنترلگري داشته باشد، به شدت مقاومت مي‌كنند و مي‌خواهند به طور مستقل در مورد اعمال خود تصميم بگيرند. با اين حال نوجوانان هنوز به نظارت و مراقبت والدين خود نياز دارند. براي اينكه بتوانيد اين شرايط را به درستي مديريت نماييد، بايد سبك نظارت غيرمستقيم را در پيش بگيريد.

براي مثال اگر نگران گروه‌هاي دوستي فرزندتان هستيد، به جاي منع كردن نوجوان از بيرون رفتن با دوستانش يا بدگويي در مورد آن‌ها، دوستانش را به منزل دعوت كنيد يا با خانواده‌هايشان آشنا شويد. اين كار كمك مي‌كند كه فرزندتان احساس بهتري در ارتباط با شما داشته باشد و كمتر در برابر نكاتي كه گوشزد مي‌كنيد مقاومت نمايد.

2- به خاطر يك رفتار شخصيت نوجوان را زير سوال نبريد

نوجوانان در اين دوره سني به دنبال كشف هويت‌شان هستند و مي‌خواهند به عنوان يك بزرگسال خود را تعريف نمايند. در اين شرايط بهتر است راهي پيدا كنيد تا اون راحت‌تر خودش را بشناسد و اعتماد به نفس خوبي نيز پرورش دهد. در همين راستا اگر نوجوان دست به اعمال اشتباهي زد، هرگز كل شخصيت او را زير سوال نبريد و براي حل موضوع تنها به همان مساله مشكل ساز بپردازيد.

براي مثال گفتن جملاتي نظير اينكه ” تو آدم بي عرضه‌اي هستي” ، ” تو هيچ وقت نمي‌تواني كاري را به درستي انجام دهي”، “هيچ وقت به من كمك نمي‌كني”، “فقط با دوستات خوش مي‌گذروني”، “با اين كارات هيچي نميشي”، “اين همه خرجت كردم ولي آدم نميشي”، “هميشه با اين خنگ بازيات آبرومو ميبري”، ” لياقت نداري..”، “نمي فهمي من….” در برداشت نوجوان از خودش تاثير بسيار منفي مي‌گذارد و فرايند هويت يابي او را با اختلال مواجه مي‌كند. در نتيجه به جاي نتيجه گيري‌هاي كلي سعي كنيد بر آن رفتار به خصوص تمركز نماييد. به فرزندتان بگوييد به خاطر اين رفتار خاص از او ناراحت هستيد و توضيح دهيد كه چرا اين رفتار موجب رنجش شما شده است.

3- براي تربيت نوجوان به جاي تحكم استدلال كنيد

ديگر فرزند شما كودكي نيست كه به اوامر شما بدون چون و چرا گوش دهد، او در حال بلوغ و دستيابي به تفكر و تحليل هست، پس به جاي دستورات بدون توضيح، براي او علل و پيامدهايي مساله را شرح دهيد، بدين گونه او نيز روش تحليل و درك شما از مسائل را متوجه مي‌شود و ارتباط نزديك تري مي‌تواند با شما ايجاد نمايد. پس تلاش كنيد به جاي تحكم كردن ظرفيت استدلال خود را بالا ببريد. وقتي از نوجوان چيزي مي‌خواهيد به طور شفاف آن را براي او توضيح داده و فرصت اقناع شدن را در اختيارش قرار دهيد (او در حل يادگيري است).

4- محيط امن و آرامي را در خانه ايجاد كنيد

نوجوانان بيش از هر زمان ديگري تمايل دارند وقت خود را با افرادي غير از اعضاي خانواده بگذارنند. آن‌ها در اين دوران بيشتر بر گروه‌ دوستان تمركز كرده  و بخش مهمي از هويت خود را در ارتباط با آن‌ها تعريف مي‌كنند. در اين شرايط اگر محيط پر تنشي را در خانه تجربه كنند، بيشتر به دوستان گرايش پيدا مي‌كنند. در مواردي نيز براي آرام كردن خود به روش‌هاي هيجان مدار و پرخطري نظير مصرف سيگار يا الكل پناه ببرند. در نتيجه اگر مي‌خواهيد فرزندتان انتخاب‌هاي صحيحي در مورد دوستان خود داشته باشد، لازم است پيش از هرچيز بر محيط خانه تمركز كنيد و سعي كنيد تعارض و تنش را به حداقل برسانيد. اگر احساس مي‌كنيد در اين زمينه با مشكلات زيادي رو به رو هستيد بهتر است از يك روانشناس متخصص در زمينه كودك و خانواده كمك بگيريد.

بسياري از والديني كه به خاطر اعتياد نوجوان‌شان با ما تماس مي‌گيرند، گله از گروه دوستان و سعي در مقصر جلوه دادن آن‌ها دارند، با كمي بررسي و مشخص شدن جوانب مختلف ارتباطات و حتي علت انتخاب آن دوستان‌ والدين متوجه سهم خودشان در اعتياد فرزندشان مي‌شوند. همه آن‌ها از اين كه چرا زودتر به مشاور مراجعه نكردند ابراز پشيماني داشتند. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

5- به حريم شخصي فرزندتان احترام بگذاريد

براي نوجوان بسيار اهميت دارد كه براي ميل استقلال او ارزش قائل شويد. شما با رعايت حريم خصوصي به او در حفظ و پرورش اين تمايل كمك شاياني مي‌كنيد. براي مثال قبل از وارد شدن به اتاق او در بزنيد يا بدون اجازه وسايل او را وارسي نكنيد، اگر موبابل دارد، موبايل او را بدون اجازه وارسي نكنيد (هرچند خريدن موبايل براي نوجوان بايد در زمان مناسب انجام شود)، تلفن‌هايش را گوش ندهيد؛ چرا كه اين رفتارها بيشتر نوجوانان را به مخالفت و انجام رفتارهاي نابهنجار تحريك مي‌كند و منجر به بروز شكاف‌هاي جدي ميان شما خواهد شد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوجوانان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

سوالات متداول

فرزند من در دوره نوجواني بسيار حساس و پرخاشگر شده. آيا اين مسئله طبيعي است يا بايد براي رفع آن به روانشناس مراجعه كنم؟

تحريك پذيري و افزايش حساسيت رواني در دوران نوجواني امري طبيعي محسوب مي شود. اما در صورتي كه اين مشكل با شدت زيادي بروز پيدا كند و منجر به افت عملكرد نوجوان در حوزه هاي مختلف زندگي نظير تحصيل يا روابط خانوادگي شود لازم است براي بهبود آن از يك روانشناس كمك بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

منبع : تربيت نوجوان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تربيت نوجوان،
موضوع:
[ ۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۲۰:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا ازدواج با اسكيزوفرن مي‌تواند موفقيت آميز باشد؟ اسكيزوفرن اصطلاحي عاميانه است كه به افراد روان پريش و مبتلا به اختلال اسكيزوفرنيا گفته مي‌شود. از آنجايي كه مبتلايان به اسكيزوفرني دچار گسست از واقعيت هستند و علائمي نظير توهم و هذيان را تجربه مي‌كنند اغلب رفتارهايي از خود نشان مي‌دهند كه درك آن‌ها براي اطرافيان دشوار است. از همين رو ازدواج با اسكيزوفرن مي‌تواند با چالش‌هاي متعددي همراه باشد و بر بهداشت جسمي و رواني افراد تاثيرات نامطلوب بگذارد. ما در ادامه در مورد اين چالش‌ها و راهكارهاي مقابله با آن توضيحات بيشتري ارائه كرده‌ايم. با توجه به ويژگي‌هاي رفتاري افراد اسكيزوفرن لازم است كه قبل از ازدواج با اين افراد حتما از مشاوره قبل از ازدواج بهره ببريد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره قبل از ازدواج كليك كنيد.

 

 

 

منبع :  ازدواج با اسكيزوفرن

 

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ازدواج با اسكيزوفرن،
موضوع:
[ ۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۴:۳۱ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

دستگاه تناسلي مردان به صورت غضروفي شكل است و ساختار و اجزاي مختلفي دارد. اين اندام نقش اساسي در توليد مثل و آميزش جنسي ايفا مي‌كند. آشنايي با بخش‌هاي مختلف دستگاه تناسلي مردان كمك مي‌كند تا با نقش‌هاي هر قسمت آشنا شويم و اين مسئله مي‌تواند در زندگي زناشويي و فردي تاثيرات مثبتي داشته باشد. در واقع با افزايش شناخت زوجين مي‌توان لذت جنسي بيشتري را در روابط تجربه كرد. دستگاه جنسي مردان از چند بخش اصلي به نام‌هاي كلاهك، بدنه، بيضه و كيسه بيضه تشكيل شده است. هر يك از اين بخش‌ها وظايف و كاركرد خاص خودشان را دارند كه در ادامه بيشتر با اين اندام‌ها آشنا خواهيد شد. 

 

بيشتر بخوانيد : شناخت بدن همسر چه ضرورتي دارد؟

 

 

منبع :  دستگاه تناسلي مردان

 

 

ساختار دستگاه تناسلي مردان

دستگاه تناسلي مردان برخلاف دستگاه تناسلي زنان از پيچيدگي كمتري برخوردار است و بيشتر اندام‌ها در بيرون از بدن مرد قرار دارند. مهم‌ترين وظيفه اندام تناسلي مردان توليد، نگهداري و انتقال اسپرم براي توليد مثل و برقراري رابطه جنسي است. اندام تناسلي مردان داراي بخش‌هاي بيروني و دروني هستند كه در ادامه هر يك از اين بخش‌ها توضيح داده مي‌شود. مشاوره جنسي به شما جهت دريافت آموزش هاي جنسي لازم راهنمايي لازم را ارائه مي دهند.

اجزاي بيروني دستگاه تناسلي مردان

كلاهك آلت تناسلي

قسمت مخروطي شكل آلت تناسلي، حشفه يا به عبارتي كلاهك آلت تناسلي نام دارد. اين بخش بيروني ترين قسمت آلت تناسلي را تشكيل مي‌دهد. پوست حشفه يا غلفه كه به صورت لايه‌اي از پوست نرم است در اين قسمت وجود داد. اين پوست همان ناحيه‌اي است كه در هنگام ختنه برداشته مي‌شود. از ديگر بخش‌هايي كه در اين قسمت وجود دارد مي‌توان به دهانه مجاري ادراري يا مجراي خروج مني اشاره كرد. بيشترين ميزان پايانه‌هاي عصبي آلت تناسلي در اين ناحيه قرار دارد كه نشان دهنده بيشترين ميزان حساسيت به تماس، فشار، دما و تحريك جنسي مي‌باشد.

بدنه اصلي

همانطور كه از نام اين قسمت مشخص است بدنه يا تنه آلت تناسلي را تشكيل مي‌دهد. اين قسمت از بافت اسفنجي و استوانه‌اي شكل تشكيل شده است. اين بافت‌ها داراي شمار زيادي از رگ‌هاي خوني كوچك هستند كه در زمان تحريك جنسي از خون انباشته مي‌شوند كه منجر به نعوظ مي‌‌گردد. اين قسمت از اندام تناسلي نسبت به فشار، تماس و دما حساس است اما ميزان اين حساسيت از قسمت كلاهك آلت تناسلي كمتر مي‌باشد.

كيسه بيضه

در زير آلت تناسلي پوستي به طور كيسه مانند وجود دارد و بيضه‌ها، عصب‌ها و رگ‌هاي خوني در آن جاي گرفته‌اند. عضلاتي در كيسه بيضه وجود دارد كه امكان انقباض و انبساط و تنظيم دماي كيسه بيضه را فراهم مي‌كنند.

 

بيشتر بخوانيد : نقاط تحريك پذير آقايان | آشنايي با نقاط حساس بدن مردان

 

اجزاي داخلي دستگاه تناسلي مردان

بيضه

بيضه‌ها اندامي بيضي شكل هستند كه وظيفه توليد اسپرم و هورمون تستوسترون بر عهده آن‌هاست. به طور عادي و در صورت نبود ناهنجاري‌هاي ژنتيكي تمام مردان با اندام تناسلي كامل متولد مي‌شوند اما عملكرد بيضه‌ها يعني توانايي توليد اسپرم تا زمان بلوغ به تعويق مي‌افتد. توليد اسپرم از طريق لوله‌هاي مني ساز كه به صورت توده‌هاي مارپيچي شكل است انجام مي‌شود.

اپيديديم

اپيديديم لوله‌اي باريك و طولاني است كه در پشت بيضه‌ها قرار داشته و وظيفه خروج و انتقال اسپرم را از بيضه برعهده دارد. انقباضات انجام شده توسط اپيديديم اسپرم را به طرف مجراي منفي هدايت مي‌كند. همچنين بلوغ اسپرم يا توانايي لقاح به وسيله اپيديديم انجام مي‌شود كه به طور ميانگين حدودا 18 ساعت اين فرايند طول مي‌كشد.

مجراي مني

مجراي مني لوله‌اي است كه از اپيديديم به سمت حفره لگن و پشت مثانه ختم مي‌شود و وظيفه منتقل كردن اسپرم را به پيشابراه دارد.

دستگاه تناسلي مردان | پيشابراه

وظيفه خروج ادرار يا مني از مثانه به بيرون بدن توسط پيشابراه انجام مي‌شود. نكته‌اي كه هست اين است كه تنها يك مجرا براي خروج ادرار و خروج مني وجود دارد و امكان تخليه همزمان ادرار و مني نيست به عنوان مثال جريان ادرار در هنگام ارضا و تخليه مني قطع مي‌شود تا ارضا و خروج مني انجام گيرد.

كيسه‌هاي مني

كيسه‌هاي مني اندام‌هايي كيسه مانند مي‌باشند كه سرشار از قند فروكتوز هستند. بيشترين حجم مايع انزال يعني حدود 60 درصد را كيسه‌هاي مني تشكيل مي‌دهند. ماده‌ ديگري كه در اين قسمت توليد مي‌شود و براي توليد مثل و نگهداري مايع مني در دهانه رحم زن مفيد است، ماده‌اي است كه منجر به چسبناك شدن يا ژله‌اي شدن مني بعد از انزال مي‌شود.

دستگاه تناسلي مردان | غده پروستات

غده پروستات در زير مثانه و در مقابل مقعد قرار دارد. غده پروستات مايعي به مايع انزال اضافه مي‌كند كه آنتي ژن خاص پروستات يا PSA نام دارد كه به تغذيه اسپرم كمك مي‌كند. هرچه غده پروستات بزرگتر باشد ميزان PSA هم بيشتر مي‌شود. اما بزرگ شدن بيش از حد غده پروستات كه معمولا نشان دهنده سرطان است ميزان PSA را كاهش مي‌دهد.

غدد پيازي

غدد پيازي يا كوپرنيز به طور كلي دو عملكرد مختلف را انجام مي‌دهند. ترشحات ناشي از اين غدد مي‌تواند دستگاه تناسلي را روان كند و با توليد و ترشح پادتن‌هايي بر باروري تاثير بگذارد. اين تاثير گذاري مي‌تواند ضد اسپرم باشد و از بارور كردن تخمك جلوگيري كند.

براي دريافت مشاوره در زمينه مسائل جنسي مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره جنسي تلفني از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

 

 

 

سوالات متداول

آيا اندازه دستگاه تناسلي مردان براي رابطه جنسي اهميت دارد؟

به طور كلي يك باور اشتباه وجود دارد كه اندازه آلت تناسلي بزرگ منجر به لذت جنسي بيشتر مي‌شود. درحاليكه كه ميزان لذت جنسي به پايانه‌هاي عصبي آلت تناسلي مردانه و اندام جنسي زنانه مربوط است كه ارتباطي به سايز آلت تناسلي ندارد. براي دريافت اطلاعات صحيح در ارتباط با اندام‌هاي جنسي مرد و يا رابطه جنسي پيشنهاد مي‌كنيم كه به يك روانشناس متخصص در زمينه مسائل جنسي مراجعه كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

منبع :  دستگاه تناسلي مردان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دستگاه تناسلي مردان،
موضوع:
[ ۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۲:۵۴ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 4
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی