مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا از خدمات مركز مشاوره تلفني اراك اطلاع داريد؟ ايجاد شرايط ناگوار در زندگي و قرار گرفتن در وضعيت‌هاي روحي و رواني نامطلوب مانند از دست دادن عزيزان، افسردگي، فوبيا، جدايي و… مساله‌ايست كه براي بسياري از افراد پيش خواهد آمد. در چنين شرايطي فرد نياز دارد كه از طريق مشاوره و كمك گرفتن از افراد متخصص، ناراحتي ناشي از مشكل به وجود آمده را تسكين داده و از طرفي ديگر راه‌حلي كارساز و مفيد براي مشكل خود دريافت كند. در طي چند سال اخير دريافت مشاوره از طريق تلفن و به صورت غيرحضوري بسيار رايج شده و به دليل كاهش هزينه‌ها و همچنين مزيت غيرحضوري بودن، توانسته طرفداران زيادي را به سوي خود جلب كند. مشاوره تلفني اراك نيز از جمله مشاوره‌هاي تلفني است كه در طي چند سال اخير توانسته با فعاليت‌هاي نتيجه‌بخش و مشاوره‌هاي بسيار مفيد خود، گره از مشكلات بسياري از مردم باز كند.

منبع : مشاوره تلفني اراك

 

مزاياي دريافت مشاوره به صورت تلفني

دريافت مشاوره به صورت تلفني، مزيت‌ها و فوايد بي شماري دارد كه در ادامه به چند نمونه از مهم‌ترين مزاياي مشاوره تلفني اراك اشاره خواهد شد:

1. راحت بودن

شما با استفاده از مشاوره تلفني، ديگرنيازي به حضور در محل و روبه رو شدن با مواردي همچون ترافيك، آلودگي هوا، ازدحام و… را نداريد. در واقع تنها با يك تماس مي‌توانيد از مشاوره‌هاي افراد آموزش ديده و مجرب مركز مشاوره تلفني خرم‌آباد بهره‌مند شويد.

2. مشاوره تلفني اراك | هزينه كمتري دارد

دريافت مشاوره تلفني، چه از لحاظ ويزيت يا حق مشاوره و چه از لحاظ صرف وقت و انرژي، نسبت به مشاوره حضوري از نظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه‌تر مي‌باشد. همچنين با توجه به شرايط كنوني و شيوع ويروس مرگبار كرونا واهميت فاصله گذاري اجتماعي، مشاوره تلفني بهترين گزينه جهت دريافت مشاوره مي‌باشد.

3. دسترسي مناسب از لحاظ مكان جغرافيايي

مشاوره تلفني براي افرادي كه بنا بر دلايل مختلف مانند مهاجرت و يا دور بودن از مكان مركز مشاوره و عدم دسترسي به آن، نمي‌توانند با روانشناس خود ملاقات حضوري داشته باشند، گزينه بسيار خوبي محسوب مي‌شود.

تماس با مشاور

4. مشاوره تلفني اراك | عدم محدوديت زمان

مشاورين مركز مشاوره تلفني اراك، هميشه و در هر لحظه فعال هستند و در اين زمينه محدوديتي وجود ندارد. به طور كلي مي‌توان گفت كه مشاوره تلفني در بسياري از موارد نسبت به مشاوره حضوري برتري دارد. مشاوره‌هاي حضوري، معمولا قبل از ملاقات با فرد، نوبت و ساعت مشخصي را جهت دريافت مشاوره تعيين مي‌كنند. در واقع بسياري از مسائل به گونه‌اي هستند كه فرد ممكن است در هر ساعتي از شبانه روز نياز به دريافت مشاوره داشته باشد و عدم بررسي مشكل مورد نظر شايد حوادث و پيامدهاي ناگواري را به همراه داشته باشد. بنابراين مشاوره تلفني در اين زمينه ارجعيت دارد.

5. دريافت مشاوره به صورت ناشناس

همچنين براي دريافت مشاوره تلفني اراك، نيازي به گرفتن نوبت قبلي نيست و فقط با برقراري ارتباط تلفني مي توان به مشاور مربوطه وصل شد. بسياري از افراد بنا بر دلايل مختلف علاقه‌اي به حضور در محل مشاوره ندارند يا دوست دارند به صورت ناشناس، اين مشاوره‌ها را دريافت نمايند كه مشاوره تلفني از بهترين گزينه‌ها براي اين گونه از افراد مي‌باشد.

روش دريافت مشاوره تلفني

مركز مشاوره تلفني اراك، جهت ارتباط مراجعين به روانشناسان شرايط خاصي تعيين نكرده است و شما مي‌توانيد از طريق ارتباط تلفني، از خدمات و مشاوره‌هاي آنان بهره‌مند شويد. روش دريافت مشاوره تلفني نيز به اين صورت است كه افراد پس از شماره گيري تلفن مركز مشاوره، به منشي وصل شده و سپس منشي مربوطه با پرسيدن سوالات مرتبط با مشكل شما، نوع مشاوره را تعيين كرده و ثبت مي‌نمايد.

پس از طي اين مراحل شما به سرعت با روانشناس و مشاور مربوطه وصل شده و مي‌توانيد مشكل خود را مطرح كرده و از مشاوره‌ها و راه حل‌هاي آنان بهره‌مند شويد. بنابراين دريافت مشاوره تلفني اراك، هيچ پيچيدگي خاصي ندارد و شما به همين راحتي مي‌توانيد از تجربه‌ها و مشورت‌هاي يك فرد با تجربه و آموزش ديده بهره‌مند شويد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

زمينه‌هاي مشاوره‌اي مركز مشاوره تلفني اراك

مركز مشاوره تلفني اراك، با بهره گيري از افراد باتجربه و مجرب كه در زمينه‌هاي مختلف مشاوره‌ اي اعم از طلاق، ازدواج، اعتياد و… داراي تحصيلات عاليه هستند، توانسته در شهر شهركرد محبوبيت و موفقيت بسيار بالايي كسب كند. در ادامه به چند نمونه از اين مشاوره‌ها مي‌پردازيم.

1. مشاوره خانواده

مشاوره‌هاي خانوادگي جهت بهبود شرايط و وضعيت زندگي ارائه مي‌گردد كه اين مشاوره‌ها شامل مواردي همچون طلاق، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره زوجين، تغيير جنسيت و… مي‌باشد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره خانواده و مشاوره تلفني خانواده كليك كنيد. 

2. مشاوره تلفني اراك | مشاوره تحصيلي

اين نوع مشاوره مخصوص دانشجويان و دانش آموزان بوده و در اين زمينه مشاوره‎هاي مفيدي به اين قشر از جامعه ارائه مي‌دهد. مشاوره تحصيلي به دانش آموزان كمك مي‌كند در انتخاب رشته تحصيلي دبيرستان، بهترين تصميم را گرفته و در زمينه انتخاب رشته دانشگاهي خود نيز دچار ترديد نشوند. همچنين مشاوران تحصيلي به افراد محصل كمك ميكنند كه مسائل و مشكلات مربوط به تحصيل و همچنين محيط دانشگاه را به راحتي حل نمايند. براي آگاهي بيشتر در زمينه مشاوره تحصيلي و مشاوره تلفني تحصيلي كليك كنيد. 

3. مشاوره روان شناختي

به جرات مي‌توان گفت كه مشاوره روان شناختي مركز مشاوره تلفني اراك، از جمله موفق‌ترين و نتيجه بخش‌ترين مشاوره‌هاي تلفني شناخته مي‌شود. چرا كه در اين مركز افرادي بسيار دلسوز و مهربان مشغول به فعاليت بوده و مشاوره روان شناختي را به بهترين نحو انجام مي‌دهند. مشاوره‌هاي روانشناختي در زمينه‌هاي گوناگون و با اهداف متعددي انجام مي‌شود كه رسيدگي به وضعيت روحي و رواني از مهم‌ترين آن‌ها مي‌باشد.

4. مشاوره تلفني اراك | مشاوره تلفني طلاق

در صورتي كه در زندگي مشترك خود، به مشكل مواجه شديد و احساس كرديد نياز به همدلي و مشاوره‌هاي يك فرد متخصص داريد، مركز مشاوره تلفني خرم‌آباد آماده ارائه خدمات در هر ساعت از شبانه روز به شما عزيزان مي‌باشد. مشاوران اين مركز تصميم طلاق شما را بررسي كرده و در صورت لزوم راهكارهاي مناسبي را ارائه مي‌دهند. همچنين مركز مشاوره تلفني اراك در زمينه آسيب‌هاي پس از طلاق نيز توانسته راه حل‌هاي مفيدي به مراجعه كنندگان پيشنهاد دهد. در بسياري از موارد مشاهده شده افرادي كه در مرز جدايي و طلاق بودند، توانستند با دريافت راهكارهاي مناسب از طريق مشاوره تلفني اراك و پياده سازي آن در زندگي، به شرايط عادي برگشته و با شريك زندگي خود صلح و سازش برقرار كنند. براي اطلاع بيشتر از مشاوره طلاق كليك كنيد. 

5. مشاوره در زمينه‌هاي ديگر

مشاوره تلفني اراك علاوه بر موارد ذكر شده در حيطه هر آنچه كه شما فكرش را بكنيد و هر نوع مشكلي كه ممكن است براي فرد يا خانواده پيش بيايد بهترين و تخصصي‌ترين خدمات را ارائه مي‌دهد. ساير زمينه‌هاي خدمات مشاوره عبارتند از:

مشاوره ترك اعتياد و مشاوره ترك اعتياد تلفني
مشاوره ازدواج و مشاوره تلفني ازدواج
مشاوره خيانت همسر تلفني
مشاوره كودك و مشاوره تلفني كودك
مشاوره جنسي و مشاوره تلفني جنسي
مشاوره تلفني با موبايل
مشاوره شغلي و مشاوره شغلي تلفني
مشاوره آنلاين
و…

سوالات متداول

_آيا مشاوره تلفني اراك نياز به تعيين وقت قبلي دارد؟

خير در هر ساعت از شبانه روز مي‌توانيد با شماره تلفن‌هاي مشخص شده تماس بگيريد و در هر زمينه‌اي كه نياز به مشاوره داريد، با متخصصين حيطه مربوطه ارتباط برقرار نماييد.

براي مشاوره در زمينه هاي مختلف از اراك مي توانيد با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع : مشاوره تلفني اراك

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره تلفني اراك،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۵۸:۱۲ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

اهميت باكرگي زنان در ازدواج در فرهنگ و جامعه ما بسيار زياد است به طوري كه حتي يك معيار اساسي براي ازدواج از طرف خانواده پسر محسوب مي‌شود. باور فرهنگي اين تفكر را القا مي‌كند كه زنان بايد پاكدامن باشند و تجارب جنسي را تنها با همسر خود تجربه كنند. اين باور فشار رواني بسيار زيادي را برا زنان به وجود مي‌آورد به طوري كه حتي برخي از خانم‌ها بعد ازدواج نيز نمي‌توانند رابطه جنسي با كيفيتي را تجربه كنند. اما واقعا بكارت زنان تا اين حد اهميت دارد؟ آيا تضميني وجود دارد كه يك زن باكره فرد سالمي باشد؟ در ادامه مقاله به بررسي اهميت باكرگي زنان در ازدواج و پاسخ اين سوال‌ها مي‌پردازيم.

منبع : اهميت باكرگي زنان در ازدواج

 

اهميت باكرگي در زنان

باكرگي وضعيتي است كه زن هنوز رابطه جنسي كامل را تجربه نكرده و پرده بكارت او سالم باشد.  باكرگي زنان در زمان ازدواج نشان دهنده آن است كه قبل از ازدواج هيچ رابطه جنسي‌اي نداشته است. باور عموم مردم در جامعه ما بر اين است كه يك خانم در صورت باكره بودن و داشتن پرده بكارت، فرد سالمي است و لياقت يك زندگي مشترك خوب را دارد. 

در بسياري از مواد ديده مي‌شود كه باكرگي زن يك مبنا براي قضاوت كردن او درباره جنبه‌هاي مختلف زندگي‌اش است. اين مبنا نشان مي‌دهد آيا اين خانم براي زندگي مشترك و ازدواج مناسب است يا خير. برخي از خانم‌ها با وجود آنكه در گذشته رابطه جنسي را تجربه كرده‌اند آن را از شريك زندگي خود مخفي مي‌كنند. شروع زندگي بدون صداقت يك نكته منفي محسوب مي‌شود. براي اين منظور توصيه مي‌شود كه از يك روانشناس كمك بگيريد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره قبل ازدواج كليك كنيد. 

اهميت باكرگي زنان در ازدواج و مسائل فرهنگي

ميزان اهميت باكرگي خانم‌ها هنگام ازدواج مسئله‌ايست كه به فرهنگ‌هاي مختلف بر مي‌گردد. در بسياري از كشورهاي دنيا داشتن رابطه جنسي قبل از ازدواج هيچ اهميتي ندارد. به گونه‌اي كه براي فهميدن اينكه آيا همسرشان قبلا رابطه جنسي داشته يا نه، هيچ تحقيقي نمي‌كنند و در واقع به آن اهميت نمي‌دهند.  در كشور ما يكي از مسائل بسيار مهم در زمينه ازدواج، داشتن پرده بكارت است به طوري كه باكره بودن براي زن نوعي ارزشمندي محسوب مي‌شود. اينكه  تجارب جنسي زن مختص همسرش باشد يك امر مثبت برشمرده مي‌شود. اين موضوع اخيرا در بين جوانان كمي كمرنگ شده است.

 

بيشتر بخوانيد : دوستي هاي قبل از ازدواج چه فوائد و آسيب هايي دارد؟

 

تماس با مشاور

اهميت باكرگي زنان در ازدواج و باورهاي فرهنگي

در كشور ما مردان از برداشتن بكارت خانم‌ها احساس قدرت و مالكيت به دست مي‌آورند. آنان باور دارند كه همسرشان زني پاكدامن است و به دنبال لذت جويي جنسي نبوده است. او بدن خود را مانند يك گوهر نگه داشته تا به همسر خود هديه دهد. اينكه همسر خوب همسر‌ي است كه به لذايذ جنسي‌اش اهميت نداده، باوري ريشه دار در فرهنگ كهن ايران است.

طي ساليان دراز اين باور كه روابط جنسي بايد مرد محور باشد و لذت آن‌ها ارجحيت دارد بوجود آمده است. خود زنان در انتقال اين باور و فرهنگ به فرزندان خود دخيل بوده‌اند. در نتيجه اين باور، زنان بايد براي ارضاي نياز مردان باكره مانده و خود را تقديم همسرشان كنند.

باكرگي زنان و اشتباهات رايج

معناي باكره بودن اين است كه زن پيش از ازدواج رابطه جنسي نداشته باشد. اما بسياري از دختران و زنان روابط جنسي را به شكل‌هاي مختلف تجربه مي كنند. اين دختران دخول انجام نمي‌دهند كه باكرگي آن‌ها باقي بماند. پس اينكه زن پرده بكارت دارد دليل بر اينكه تا زمان ازدواج مواجهه جنسي نداشته، نمي‌شود.

دومين باور غلطي كه درباره پرده بكارت وجود دارد آن است كه مردم فكر مي‌كنند اگر زن تا زمان ازدواج باكرگي خود را حفظ كرده باشد، براي ازدواج مناسب است. در واقع لذت جويي جنسي براي زنان را نوعي گناه مي‌دانند و زن را مقصر مي‌شمارند. در حالي كه اين حساسيت براي مردان و روابط جنسي پيش از ازدواجشان اصلا وجود ندارد. ميل جنسي براي زنان همانند مردان از زمان نوجواني به وجود مي‌آيد.

زنان همانند مردان مي‌توانند شرايط يك زندگي خوب را داشته باشند و قبل از ازدواج هم نياز جنسي خود را برطرف كرده باشند. اينكه زن ساليان طولاني نياز جنسي‌اش را سركوب كرده، دليل نمي‌شود كه مناسب ازدواج باشد. همچنين اگر زنان رابطه جنسي خارج از چارچوب داشته باشند خود را مقصر مي‌دانند و سرزنش مي‌كنند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه رابطه قبل ازدواج كليك كنيد.

مضرات اهميت دادن به اهميت باكرگي زنان در ازدواج

برخي فرهنگ‌ها چنين القا مي‌كنند كه داشتن ميل جنسي براي زنان جايز نيست و همواره اين اعتقادات را به فرزندان خود نيز انتقال مي‌دهند. اين تفكر مشكلاتي در پي دارد كه در ادامه به بررسي آن‌ها مي‌پردازيم. اين فشار اجتماعي و فرهنگي كه بر روي زنان است، باعث مي‌شود كه خود را هميشه از لذت جنسي محروم كنند، رابطه جنسي را حتي با همسرشان امري گناه‌آلود بدانند و نيازهاي خود را سركوب نمايند.

1. بي ميل شدن زنان به رابطه جنسي

اين تفكرات باعث مي‌شود كه زنان در ناخودآگاه چنين فكر كنند كه فقط براي نياز جنسي مردان بايد تن به رابطه دهند. اين تفكرات پيامدهاي منفي را در پي دارد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به بي‌ميل شدن زنان به رابطه جنسي و احساس سرخوردگي در آن‌ها اشاره كرد.  بسياري از گژكاري‌ها جنسي كه در روابط ازدواج بوجود مي‌آيد ريشه در آموزش‌هاي فرهنگي غلطي دارد كه از كودكي در وي شكل گرفته است. همين كژكاري‌ها موجب بروز مشكلات مختلف در زندگي زناشويي مي‌شود.

2. باكرگي زنان و احساس گناه

فردي از كودكي بر اساس آموزش‌هاي فرهنگي اينطور ياد مي‌گيرد كه رابطه جنسي امري اشتباه است و نياز جنسي را بايد سركوب كرد. اين افراد از كودكي ياد مي‌گيرند كه از نياز جنسي خود احساس شرمساري داشته باشند. در نتيجه هنگامي كه اميال جنسي‌شان بروز پيدا مي‌كند، احساس گناه شديدي را تجربه مي‌كنند. از طرفي ديگر سركوب كردن ميل جنسي به انرژي رواني بالايي نياز دارد. ممكن است افرادي كه رابطه جنسي را تجربه كرده‌اند نيز مدام حس گناه داشته باشند و اين احساس به اختلالات رواني در آن‌ها منجر شود.

3. اهميت باكرگي زنان در ازدواج | ارضاي ميل جنسي با روش غلط

بسياري از دختران براي حفظ پرده بكارت خود به نوع اشتباهي از رابطه روي مي‌آورند. به عنوان مثال آن‌ها براي از بين نرفتن دخترانگي و باكرگي خود به رابطه مقعدي تن مي‌دهند. در صورتي كه اگر در رابطه مقعدي نكات مهم رعايت نشود، موجب آسيب ديدن بدن مي‌شود. معايب اين نوع رابطه بسيار زياد است و اين تنها يكي از پيامدهاي سركوب نياز جنسي و برطرف كردن آن با شيوه غلط مي‌باشد.

باكرگي زنان و تغييرات فرهنگي

اهميت باكره بودن زنان در ميان نسل جديد تا حدودي كمرنگ شده است. با اين حال بايد دقت كنيم كه اين تغيير براساس تفكر بوده يا اين فرهنگ جديد بدون تفكر در حال شكل گيري است. در بسياري از موارد مشاهده مي‌شود كه به علت دوگانگي فرهنگي كه بين دو نسل بوجود آمده، فرد درگير يك سردرگمي عقيدتي شده است. در كل نداشتن يك خط فكري مشخص بين اكثر افراد جامعه به سلامت اجتماعي آسيب مي‌زند.

براي دريافت مشاوره در زمينه ازدواج مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني ازدواج با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

_آيا باكرگي زنان به معناي نداشتن هيچگونه رابطه جنسي در آن‌هاست؟ 

خير همانطور كه گفته شد برخي افراد براي حفظ باكرگي و ارضاي نياز جنسي به روش‌هاي ديگري از رابطه جنسي روي مي‌آورند. از طرف ديگر عدم باكرگي نيز به معناي داشتن رابطه جنسي نيست. برخي زنان به طور مادرزادي پرده بكارت ندارند و يا به دلايل ديگري غير از رابطه جنسي آن را از دست داده‌اند.

 

منبع : اهميت باكرگي زنان در ازدواج

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۵۵:۴۹ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سيگار الكترونيكي يا ويپ وسيله‌اي براي شبيه سازي استعمال دخانيات است كه با توليد بخارهاي مصنوعي سعي در اين دارد كه بو، مزه و حس سيگار كشيدن واقعي را به مصرف كننده القا كند. اين نوع سيگار ضررهاي سيگار واقعي را نداشته و به نظر مي‌رسد در مقايسه با سيگار معمولي ضرر كمتري داشته باشد. گرچه تاثيرات بلندمدت اين نوع از سيگار همچنان ناشناخته است و درمورد مضرات احتمالي آن نمي‌توان با قطعيت نظر داد اما با اين حال مصرف سيگار الكترونيكي در سال‌هاي اخير افزايش يافته است. در صورتي كه تمايل داريد ترك موفقي را تجربه كنيد مي‌توانيد با بهره بردن از مشاوره ترك اعتياد با كمترين عوارض و مشكلات مصرف سيگار را كنار بگذاريد. براي اطلاع بيشتر درباره ترك سيگار كليك كنيد.

منبع : سيگار الكترونيكي

 

بيشتر بخوانيد : جايگزين سيگار | به جاي سيگار چه كارها يا عاداتي را انجام دهيم؟

سيگار الكترونيكي

سيگار الكترونيكي، سيگار برقي يا همان ويپ وسيله‌اي براي شبيه سازي استعمال دخانيات است كه براي اولين بار در سال 2003 در چين توليد شد و امروز در سرتاسر جهان مصرف كننده‌هاي زيادي دارد. سيگارهاي الكترونيك دستگاه‌هايي هستند كه توسط توليد بخار مصنوعي با در طعم‌هاي مختلف سعي در القا حس سيگاركشيدن واقعي را به مصرف كننده دارد. اين مدل از سيگار در اصل براي كمك به ترك سيگارهاي معمولي ساخته شد ولي تاثيرات بلندمدت آن همچنان ناشناخته است.

قسمت‌هاي مختلف سيگار الكترونيكي

اكثر سيگارهاي الكترونيكي از چهار بخش تشكيل شده است اين بخش‌ها شامل موارد زير مي‌باشند.

1. كارتريج يا همان مخزن كه داراي مايع حاوي نيكوتين و طعم دهنده‌ها و انواع مواد شيميايي است.

2. يك المنت گرمايشي يا همان تبخيركننده

تماس با مشاور

3. يك منبع نيرو كه اكثرا با باتري قابل شارژ است

4. قطعه دهاني كه براي استنشاق از آن استفاده مي‌شود.

شيوه كار به اين صورت اس كه پك زدن به آن باعث فعال شدن بخش گرمايشي شده كه اين بخش از باتري نيروي خود را دريافت مي‌كند. در نتيجه مايع درون كارتريج به بخار تبديل مي‌شود و فرد بخار حال از آن را استنشاق مي‌كند. همچنين چراغ‌هاي lED روي اين قطعه الكترونيكي، سوختن سيگار را براي فرد تداعي مي‌كند.

معايب و مضرات سيگار الكترونيكي

در مورد معايب و مضرات احتمالي سيگارهاي الكترونيك هنوز قطعيتي وجود ندارد. اگرچه اين سيگارها در مقايسه با سيگارهاي معمولي سالم‌تر هستند ولي تاثيرات بلندمدت اين سيگارها همچنان ناشناخته است. استفاده از اين سيگار مشابه استفاده از محصولات تنباكويي بدون دود است. افراد غير سيگاري در صورت استفاده از اين مدل از سيگار در معرض اعتياد به نيكوتين قرار مي‌گيرند كه عوارضي مانند التهاب، تعوع، سرگيجه و سرفه را در پي خواهد داشت.

گرچه طبق آخرين تحقيقات انجام شده سيگارهاي الكترونيكي عاري از 4000 ماده شيميايي مضر موجود در توتون، كاغذ و فيلتر سيگارهاي معمولي هستند ولي مواد شيميايي مضر ديگري دارند كه به اندازه سيگارهاي معمولي براي سلامتي خطرناك مي‌باشند. با اين حال سيگارهاي الكترونيكي ممكن است ريه‌ها را مسموم كرده و سيستم ايمني بدن را تضعيف كند. همچنين موجب تحريك فعاليت باكتري‌ها مي‌شود. علاوه بر اين استنشاق رايحه‌ها و طعم دهنده‌هاي مختلف سيگارهاي الكترونيكي مي‌تواند انواع بيماري‌هاي تنفسي را در فرد ايجاد كرده و باعث آسيب به ريه‌هاي فرد شود.

آيا سيگار الكترونيكي مي‌تواند به ترك سيگار كمك كند؟

با گذشت نزديك به دو دهه از توليد انواع سيگارهاي الكترونيك در سرتاسر جهان، هنوز شواهد قطعي و علمي در زمينه تاثير سيگار الكترونيكي در ترك سيگار وجود ندارد ولي سيگارهاي الكترونيكي هم اعتياد آور هستند. دسترسي افراد غير سيگاري به اين مدل از سيگار و استنشاق دود آن باعث اعتياد تدريجي شده و هدف اوليه توليد اين سيگار، يعني كمك به ترك اعتياد به سيگار را زير سوال مي‌برد. گاها حتي افراد سيگاري در كنار استفاده از سيگار الكترونيكي همچنان به استعمال سيگار نيز ادامه داده و اين مصرف دوگانه خطر ابتلا به انواع بيماري‌هاي ريوي را به طرز قابل توجهي افزايش مي‌دهد. براي آشنايي با ساير روش‌هاي ترك سيگار كليك كنيد.

نكته پاياني

به دليل دسترسي نسبتا راحت، تبليغات جذاب و گيرا، طعم‌هاي مختلف مايع و باور به ضرر كمتر نسبت به سيگارهاي عادي، مصرف اين نوع از سيگار در بين جوانان و نوجوانان در حال افزايش است ولي همانطور كه پيش تر اشاره شد هنوز اطلاعات كافي در مورد مضرات و معايب اين سيگار انجام نشده و شواهدي مبني بر اين كه براي ترك سيگارهاي عادي مفيد هستند وجود ندارد.

در همين راستا براي آنكه بتوانيد سيگار را ترك كنيد بهتر است كه از روش‌هاي اصولي و قطعي از جمله بهره بردن از مشاوره ترك اعتياد استفاده نماييد. مشاوره با توجه به نيازهاي جسمي و رواني به شما در ترك سيگار كمك خواهد كرد. در همين راستا مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو با داشتن مشاوراني برجسته در زمينه ترك سيگار به شما كمك خواهد كرد تا به راحتي آن را كنار گذاشته و وسوسه مصرف مجدد را نيز تجربه نكنيد. براي آگاهي بيشتر درباره روند دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

بهترين روش ترك سيگار چيست؟

مسئله مهم در ترك سيگار اين است كه افراد بعد از ترك، دوباره وسوسه مجدد پيدا مي‌كنند به همين خاطر بهترين شيوه ترك سيگار بهره بردن از مشاوره ترك اعتياد است. روانشناس كمك مي‌كند تا از نظز ذهني و جسماني بتوانيد سيگار را كنار بگذاريد. 

عوارض سيگار الكترونيكي چيست؟

سيگار الكترونيكي مي‌تواند بر روي ريه‌ها تاثير منفي بگذارد. گاهي موادي كه در اين نوع از سيگار استفاده مي‌شود از كيفيت لازم برخوردار نيستند كه اين مسئله عوارض آن را بيشتر خواهد كرد.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع : سيگار الكترونيكي

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سيگار الكترونيكي،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۵۱:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از خدمات مركز مشاوره تلفني سنندج اطلاع داريد؟ ايجاد شرايط ناگوار در زندگي و قرار گرفتن در وضعيت‌هاي روحي و رواني نامطلوب مانند از دست دادن عزيزان، افسردگي، فوبيا، جدايي و… مساله‌ايست كه براي بسياري از افراد پيش خواهد آمد. در چنين شرايطي فرد نياز دارد كه از طريق مشاوره و كمك گرفتن از افراد متخصص، ناراحتي ناشي از مشكل به وجود آمده را تسكين داده و از طرفي ديگر راه‌حلي كارساز و مفيد براي مشكل خود دريافت كند. در طي چند سال اخير دريافت مشاوره از طريق تلفن و به صورت غيرحضوري بسيار رايج شده و به دليل كاهش هزينه‌ها و همچنين مزيت غيرحضوري بودن، توانسته طرفداران زيادي را به سوي خود جلب كند. مشاوره تلفني سنندج نيز از جمله مشاوره‌هاي تلفني است كه در طي چند سال اخير توانسته با فعاليت‌هاي نتيجه‌بخش و مشاوره‌هاي بسيار مفيد خود، گره از مشكلات بسياري از مردم باز كند.

 

منبع : مشاوره تلفني سنندج

مزاياي دريافت مشاوره به صورت تلفني

دريافت مشاوره به صورت تلفني، مزيت‌ها و فوايد بي شماري دارد كه در ادامه به چند نمونه از مهم‌ترين مزاياي مشاوره تلفني سنندج اشاره خواهد شد:

1. راحت بودن

شما با استفاده از مشاوره تلفني، ديگرنيازي به حضور در محل و روبه رو شدن با مواردي همچون ترافيك، آلودگي هوا، ازدحام و… را نداريد. در واقع تنها با يك تماس مي‌توانيد از مشاوره‌هاي افراد آموزش ديده و مجرب مركز مشاوره تلفني خرم‌آباد بهره‌مند شويد.

2. مشاوره تلفني سنندج | هزينه كمتري دارد

دريافت مشاوره تلفني، چه از لحاظ ويزيت يا حق مشاوره و چه از لحاظ صرف وقت و انرژي، نسبت به مشاوره حضوري از نظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه‌تر مي‌باشد. همچنين با توجه به شرايط كنوني و شيوع ويروس مرگبار كرونا واهميت فاصله گذاري اجتماعي، مشاوره تلفني بهترين گزينه جهت دريافت مشاوره مي‌باشد.

3. دسترسي مناسب از لحاظ مكان جغرافيايي

مشاوره تلفني براي افرادي كه بنا بر دلايل مختلف مانند مهاجرت و يا دور بودن از مكان مركز مشاوره و عدم دسترسي به آن، نمي‌توانند با روانشناس خود ملاقات حضوري داشته باشند، گزينه بسيار خوبي محسوب مي‌شود.

تماس با مشاور

4. مشاوره تلفني سنندج | عدم محدوديت زمان

مشاورين مركز مشاوره تلفني سنندج، هميشه و در هر لحظه فعال هستند و در اين زمينه محدوديتي وجود ندارد. به طور كلي مي‌توان گفت كه مشاوره تلفني در بسياري از موارد نسبت به مشاوره حضوري برتري دارد. مشاوره‌هاي حضوري، معمولا قبل از ملاقات با فرد، نوبت و ساعت مشخصي را جهت دريافت مشاوره تعيين مي‌كنند. در واقع بسياري از مسائل به گونه‌اي هستند كه فرد ممكن است در هر ساعتي از شبانه روز نياز به دريافت مشاوره داشته باشد و عدم بررسي مشكل مورد نظر شايد حوادث و پيامدهاي ناگواري را به همراه داشته باشد. بنابراين مشاوره تلفني در اين زمينه ارجعيت دارد.

5. دريافت مشاوره به صورت ناشناس

همچنين براي دريافت مشاوره تلفني سنندج، نيازي به گرفتن نوبت قبلي نيست و فقط با برقراري ارتباط تلفني مي توان به مشاور مربوطه وصل شد. بسياري از افراد بنا بر دلايل مختلف علاقه‌اي به حضور در محل مشاوره ندارند يا دوست دارند به صورت ناشناس، اين مشاوره‌ها را دريافت نمايند كه مشاوره تلفني از بهترين گزينه‌ها براي اين گونه از افراد مي‌باشد.

روش دريافت مشاوره تلفني

مركز مشاوره تلفني سنندج، جهت ارتباط مراجعين به روانشناسان شرايط خاصي تعيين نكرده است و شما مي‌توانيد از طريق ارتباط تلفني، از خدمات و مشاوره‌هاي آنان بهره‌مند شويد. روش دريافت مشاوره تلفني نيز به اين صورت است كه افراد پس از شماره گيري تلفن مركز مشاوره، به منشي وصل شده و سپس منشي مربوطه با پرسيدن سوالات مرتبط با مشكل شما، نوع مشاوره را تعيين كرده و ثبت مي‌نمايد.

پس از طي اين مراحل شما به سرعت با روانشناس و مشاور مربوطه وصل شده و مي‌توانيد مشكل خود را مطرح كرده و از مشاوره‌ها و راه حل‌هاي آنان بهره‌مند شويد. بنابراين دريافت مشاوره تلفني سنندج، هيچ پيچيدگي خاصي ندارد و شما به همين راحتي مي‌توانيد از تجربه‌ها و مشورت‌هاي يك فرد با تجربه و آموزش ديده بهره‌مند شويد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

زمينه‌هاي مشاوره‌اي مركز مشاوره تلفني سنندج

مركز مشاوره تلفني سنندج، با بهره گيري از افراد باتجربه و مجرب كه در زمينه‌هاي مختلف مشاوره‌ اي اعم از طلاق، ازدواج، اعتياد و… داراي تحصيلات عاليه هستند، توانسته در شهر شهركرد محبوبيت و موفقيت بسيار بالايي كسب كند. در ادامه به چند نمونه از اين مشاوره‌ها مي‌پردازيم.

1. مشاوره خانواده

مشاوره‌هاي خانوادگي جهت بهبود شرايط و وضعيت زندگي ارائه مي‌گردد كه اين مشاوره‌ها شامل مواردي همچون طلاق، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره زوجين، تغيير جنسيت و… مي‌باشد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره خانواده و مشاوره تلفني خانواده كليك كنيد. 

2. مشاوره تلفني سنندج | مشاوره تحصيلي

اين نوع مشاوره مخصوص دانشجويان و دانش آموزان بوده و در اين زمينه مشاوره‎هاي مفيدي به اين قشر از جامعه ارائه مي‌دهد. مشاوره تحصيلي به دانش آموزان كمك مي‌كند در انتخاب رشته تحصيلي دبيرستان، بهترين تصميم را گرفته و در زمينه انتخاب رشته دانشگاهي خود نيز دچار ترديد نشوند. همچنين مشاوران تحصيلي به افراد محصل كمك ميكنند كه مسائل و مشكلات مربوط به تحصيل و همچنين محيط دانشگاه را به راحتي حل نمايند. براي آگاهي بيشتر در زمينه مشاوره تحصيلي و مشاوره تلفني تحصيلي كليك كنيد. 

3. مشاوره روان شناختي

به جرات مي‌توان گفت كه مشاوره روان شناختي مركز مشاوره تلفني سنندج، از جمله موفق‌ترين و نتيجه بخش‌ترين مشاوره‌هاي تلفني شناخته مي‌شود. چرا كه در اين مركز افرادي بسيار دلسوز و مهربان مشغول به فعاليت بوده و مشاوره روان شناختي را به بهترين نحو انجام مي‌دهند. مشاوره‌هاي روانشناختي در زمينه‌هاي گوناگون و با اهداف متعددي انجام مي‌شود كه رسيدگي به وضعيت روحي و رواني از مهم‌ترين آن‌ها مي‌باشد.

4. مشاوره تلفني سنندج | مشاوره تلفني طلاق

در صورتي كه در زندگي مشترك خود، به مشكل مواجه شديد و احساس كرديد نياز به همدلي و مشاوره‌هاي يك فرد متخصص داريد، مركز مشاوره تلفني خرم‌آباد آماده ارائه خدمات در هر ساعت از شبانه روز به شما عزيزان مي‌باشد. مشاوران اين مركز تصميم طلاق شما را بررسي كرده و در صورت لزوم راهكارهاي مناسبي را ارائه مي‌دهند. همچنين مركز مشاوره تلفني سنندج در زمينه آسيب‌هاي پس از طلاق نيز توانسته راه حل‌هاي مفيدي به مراجعه كنندگان پيشنهاد دهد. در بسياري از موارد مشاهده شده افرادي كه در مرز جدايي و طلاق بودند، توانستند با دريافت راهكارهاي مناسب از طريق مشاوره تلفني سنندج و پياده سازي آن در زندگي، به شرايط عادي برگشته و با شريك زندگي خود صلح و سازش برقرار كنند. براي اطلاع بيشتر از مشاوره طلاق كليك كنيد. 

5. مشاوره در زمينه‌هاي ديگر

مشاوره تلفني سنندج علاوه بر موارد ذكر شده در حيطه هر آنچه كه شما فكرش را بكنيد و هر نوع مشكلي كه ممكن است براي فرد يا خانواده پيش بيايد بهترين و تخصصي‌ترين خدمات را ارائه مي‌دهد. ساير زمينه‌هاي خدمات مشاوره عبارتند از:

مشاوره ترك اعتياد و مشاوره ترك اعتياد تلفني
مشاوره ازدواج و مشاوره تلفني ازدواج
مشاوره خيانت همسر تلفني
مشاوره كودك و مشاوره تلفني كودك
مشاوره جنسي و مشاوره تلفني جنسي
مشاوره تلفني با موبايل
مشاوره شغلي و مشاوره شغلي تلفني
مشاوره آنلاين
و…

سوالات متداول

_آيا مشاوره تلفني سنندج نياز به تعيين وقت قبلي دارد؟

خير در هر ساعت از شبانه روز مي‌توانيد با شماره تلفن‌هاي مشخص شده تماس بگيريد و در هر زمينه‌اي كه نياز به مشاوره داريد، با متخصصين حيطه مربوطه ارتباط برقرار نماييد.

براي مشاوره در زمينه هاي مختلف از سنندج مي توانيد با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع : مشاوره تلفني سنندج

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره تلفني سنندج،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۴۹:۲۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

مصرف همزمان ترياك و متادون يكي از انواع چند مصرفي مواد مخدر است كه در بسياري از مواقع براي فرار از نشانه‌هاي ناخوشايند ترك يا خماري ترياك ايجاد مي‌شود. علاوه بر اين درمان با متادون يكي از روش‌هاي رايج براي ترك اعتياد به ترياك است و درصورتي‌كه فرد به هر دليلي موفق به ترك نشود احتمال دارد مصرف متادون نيز به اعتياد وي اضافه شود. با توجه به اينكه مصرف همزمان ترياك و متادون عوارض منفي اعتياد به اين داروها را نيز افزايش مي‌دهد بهتر است هرچه سريع‌تر براي ترك اين شيوه مصرف اقداماتي صورت بگيرد. مي‌بايست به اين موضوع نيز توجه داشت كه مبتلايان به مصرف همزمان مواد مخدر افرادي هستند كه براي ترك نياز به انگيزه بيشتري دارند و به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه براي ترك اعتياد به ترياك و متادون حتماً از يك روانشناس اعتياد كمك بگيريد.

منبع : مصرف همزمان ترياك و متادون

 

 

 

 

آشنايي با ماده مخدر ترياك

ترياك يا اوپيوم قديمي‌ترين ماده مخدر كشف شده است كه از شيره گياه خشخاش به دست مي‌آيد و مصرف آن باعث كند شدن فعاليت دستگاه عصبي و احساس آرامش در فرد خواهد شد. اين دارو در ابتدا براي مصارف پزشكي به‌ويژه كاهش درد مورداستفاده قرار مي‌گرفت اما پس از مدتي و به دليل مشخص شدن خاصيت اعتيادآوري اين ماده استفاده از آن مگر در شرايط خاص ممنوع اعلام شد. مشتقات بسياري از ترياك به دست مي‌آيد كه برخي از آن‌ها مانند مورفين طبيعي هستند و برخي ديگر مانند متادون با الهام از ساختار ترياك و به‌صورت مصنوعي به دست مي‌آيند. ترياك و تمامي مشتقات آن اعتيادآور بوده و به‌طوركلي به آن‌ها اپيوئيد گفته مي‌شود.

براي آگاهي بيشتر درباره اعتياد به مصرف ترياك كليك كنيد.

ساختار و كاربرد متادون چيست؟

متادون دارويي از خانواده اپيوئيدهاست كه به‌صورت نيمه مصنوعي ساخته مي‌شود و با نام تجاري دولوفين نيز در بازار موجود است. اين دارو نخستين بار با هدف كاهش درد استفاده شد اما از دهه 1960 ميلادي براي ترك اعتياد به ترياك و ساير مواد افيوني نيز كاربرد پيدا كرد. متادون كه به‌صورت پودر سفيدرنگ يا شربت مورداستفاده قرار مي‌گيرد، دقيقاً بر همان گيرنده‌هاي مغزي كه ساير اپيوئيدها تأثير مي‌گذارند عمل كرده و باعث كاهش فعاليت دستگاه عصبي، رفع اضطراب، افزايش اعتمادبه‌نفس و بروز يك احساس آرامش كاذب در فرد خواهد شد.

براي آشنايي بيشتر درباره اعتياد به متادون كليك كنيد.

تماس با مشاور

مصرف همزمان ترياك و متادون و دلايل آن

اعتياد به چند ماده يا چند مصرفي به شرايطي گفته مي‌شود كه فرد در يك بازه زماني مشخص بيش از يك ماده مخدر استفاده كند. استفاده از اين مواد مي‌تواند همزمان باهم و يا به‌صورت مجزا از يكديگر نيز صورت بگيرد. مصرف همزمان ترياك و متادون يكي از انواع چند مصرفي مواد مخدر است كه ممكن است با دلايل مختلفي ايجاد شده باشد. برخي از شايع‌ترين دلايل اين چند مصرفي را در ادامه با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

اثرگذاري بيشتر

يكي از اصلي‌ترين دلايل براي مصرف همزمان مواد مخدر اين است كه استفاده همزمان از آن‌ها باعث بروز لذتي مي‌شود كه استفاده مجزاي آن‌ها چنين تجربه‌اي را ايجاد نخواهد كرد. مصرف همزمان ترياك و متادون و كسب لذت بيشتر تبديل به انگيزه‌اي مي‌شود كه فرد را براي تكرار مصرف همزمان اين دو ماده ترغيب خواهد كرد و مي‌تواند تبديل به دليلي براي اعتياد به هر دو ماده شود.

اگر به متخصص براي ترك مراجعه كنيد، احتمال اينكه مدتي متادون را همراه با ترياك مصرف كنيد وجود دارد. در پروسه ترك به روش متادون اين موضوع توسط متخصص مد نظر قرار گرفته و در هر ملاقات به شما كمك مي‌كند تا پس از مدتي تنها از متادون استفاده كنيد (به همين دليل به آن روش جايگزين مي‌گويند). براي آشنايي بيشتر با روش ترك با متادون كليك كنيد.

مصرف همزمان ترياك و متادون | عدم دسترسي به ترياك

با توجه به اينكه متادون دقيقاً برهمان گيرنده‌هاي مغزي كه ترياك بر آن‌ها اثر مي‌گذارد عمل خواهد كرد بسياري از مصرف‌كنندگان ترياك به تجربه متوجه اين موضوع مي‌شوند كه با استفاده از متادون در نبود ترياك مي‌توانند نشانه‌هاي منفي ناشي از خماري را كاهش دهند. با توجه به اينكه متادون نيز خاصيت اعتيادآوري داشته و در صورت مصرف باعث وابستگي جسمي و رواني در فرد مي‌شود اين شيوه استفاده تبديل به دليلي براي اعتياد به متادون در كنار اعتياد به ترياك مي‌شود.

مصرف همزمان ترياك و متادون | كنجكاوي

اعتياد به هر يك از انواع مواد مخدر به‌عنوان دروازه‌اي خواهد بود كه فرد را به سمت مصرف ساير مخدرها نيز سوق مي‌دهد. كنجكاوي نسبت به تجربه ساير مخدرها و تجربه احساسي كه پس از مصرف براي فرد ايجاد مي‌شود يكي از دلايلي است كه در ميان بسياري از مصرف‌كنندگان مواد مخدر باعث مصرف همزمان خواهد شد.

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به چند ماده | خطرات و راه خلاصي از مصرف چند ماده به طور همزمان 

 

ترك اعتياد ناموفق

همان‌طور كه گفته شد متادون تا حد زيادي مي‌تواند نشانه‌هاي منفي عدم دسترسي به ترياك را كاهش دهد. اين موضوع باعث شد تا بسياري از مراكز ترك اعتياد از اين ماده براي ترك ساير مخدرها به‌ويژه ترياك يا هروئين استفاده كنند. درصورتي‌كه فرد به هر دليلي موفق به ترك اعتياد با اين روش نشود وابستگي به متادون نيز در كنار اعتياد به ترياك ايجاد خواهد شد.

ضعف در توانايي كنترل خود

استفاده از ترياك يا متادون فرد را در شرايطي قرار مي‌دهد كه تا حد زيادي توانايي كنترل رفتار خود را ازدست‌داده و بسياري از مهارهاي رفتاري وي كاهش پيدا مي‌كند. اين موضوع باعث خواهد شد تا استفاده از يكي از اين داروها فرد را به سمت مصرف ساير مخدرها نيز تشويق كرده و باعث اعتياد به آن‌ها شود.

پيامدهاي مصرف همزمان ترياك و متادون

مصرف همزمان ترياك و متادون به اين معناست كه فرد جسم و روان خود را در معرض آسيب‌هاي ناشي از هردوي اين مخدرها قرار دهد. ازجمله آسيب‌هايي كه به دنبال استفاده از اين دو ماده براي فرد ايجاد مي‌شود مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

افزايش خطر مسموميت و اوردوز

هنگامي‌كه فرد از بيشتر از يك مخدر استفاده مي‌كند به اين معناست كه ميزان بيشتري از سموم را وارد بدن خود كرده و درنتيجه احتمال مسموميت نيز افزايش پيدا خواهد كرد. علاوه بر اين با توجه به پايين آمدن قدرت كنترل و تصميم‌گيري فرد در حين مصرف اين مخدرها ممكن است فرد مقدار بيشتري از مخدرهاي ديگر را استفاده كند كه مي‌تواند خطر اوردوز يا حتي ايست قلبي را نيز به همراه داشته باشد.

بروز مشكلات جسمي و رواني بيشتر

تمامي مخدرها باعث بروز مشكلاتي در جسم و روان فرد مي‌شوند و درنتيجه استفاده همزمان از چند مخدر باعث افزايش اين آسيب‌ها يا شروع زودتر آن‌ها خواهد شد. براي مثال بروز مشكلات گوارشي و كاهش اشتها يكي از عوارضي است كه هردو ماده ترياك و متادون به همراه خواهند داشت و استفاده همزمان از آن‌ها با تشديد اين مشكلات مي‌تواند خطرات بسياري را براي فرد ايجاد نمايد. بروز تغييرات جدي در ساختار و عملكرد انتقال‌دهنده‌هاي عصبي مغز يكي ديگر از آسيب‌هايي است كه به دنبال استفاده همزمان از ترياك و متادون ايجاد شده و حتي تا مدت‌ها پس از ترك نيز فرد را تحت تأثير قرار مي‌دهد.

دشوار شدن فرايند ترك اعتياد

مصرف همزمان ترياك و متادون باعث خواهد شد تا فرايند ترك اعتياد نيز با مشكلات بسياري مواجه شود. بروز اين مشكلات نياز به تلاشي مضاعف براي موفقيت در ترك اعتياد دارد و اين مي‌تواند عاملي براي از بين رفتن تمايل به ترك اعتياد در ميان مصرف‌كنندگان باشد. به همين خاطر معمولاً توصيه مي‌شود كه در صورت برنامه‌ريزي براي ترك مصرف همزمان ترياك و متادون بهتر است در اين زمينه از متخصصين روانشناسي اعتياد نيز كمك بگيريد. بي‌توجهي به جنبه‌هاي رواني ترك اعتياد مي‌تواند دليلي براي شروع مجدد مصرف و بروز مشكلاتي مانند كاهش اعتمادبه‌نفس فرد و احساس شكست خوردگي باشد. براي اطلاعات بيشتر در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

افزايش احتمال اعتياد به ساير مواد مخدر

همان‌طور كه گفته شد استفاده از يك ماده مخدر باعث تمايل فرد به مصرف ساير مخدرها نيز خواهد شد. به همين ميزان مصرف بيش از يك مخدر مي‌تواند دليلي براي آلودگي بيشتر در اين زمينه باشد و فرد را به سمت مصرف ساير مخدرها نيز سوق دهد.

مصرف همزمان ترياك و متادون | ترك اعتياد

مصرف همزمان ترياك و متادون دشواري‌هايي را براي فرايند ترك اعتياد ايجاد خواهد كرد. اين دشواري‌ها مي‌تواند مشكلاتي نظير طولاني شدن زمان ترك يا تحمل پايين‌تر بدن باشد كه در شرايطي باعث خواهد شد تا متخصصين ترك اعتياد به يكي از مخدرها را به زمان ديگري موكول كنند.

با توجه به تخصصي‌تر شدن اقدامات براي ترك اعتياد در اين شرايط، بهتر است تا جاي ممكن ترك را زير نظر متخصصين انجام دهيد. علاوه بر اين روانشناسان معتقدند افرادي كه دچار سوءمصرف مواد مخدر مي‌شوند به لحاظ توانايي اراده و باور به قدرت كنترل شرايط ضعيف‌تر از ديگران هستند و اين نقاط ضعف در افرادي كه به بيش از يك مخدر اعتياد دارند به‌مراتب بيشتر خواهد بود. به همين خاطر اين افراد نياز بيشتري به دريافت مشاوره‌هاي انگيزشي و رواني براي ادامه دادن تلاش‌هاي خود دارند. در ادامه مهم‌ترين اقدامات روان‌شناختي براي ترك مصرف همزمان ترياك و متادون را با يكديگر بررسي خواهيم كرد.

جلسات مشاوره انگيزشي

دشواري‌هاي ترك اعتياد در زمان مصرف همزمان ترياك و متادون مي‌تواند مشكلات جسمي و روحي بسياري را براي فرد به همراه داشته باشد. براي مثال احتمالاً تجربه‌هاي شكست در ترك براي فرد در اين شرايط افزايش پيدا مي‌كند و اين موضوع باعث شكل‌گيري باور ناتواني در فرد خواهد شد. روانشناسان با استفاده از جلسات انگيزشي به فرد در پيدا كردن هدف و تلاش براي رسيدن به آن كمك خواهند كرد. ايجاد هدف و انگيزه علاوه بر كمك به بالا بردن عزت‌نفس و قدرت كنترل فرد تبديل به دليلي براي تحمل وضعيت دشواري جسمي و رواني نيز خواهد شد.

شناخت محرك‌هاي وسوسه‌آميز و راه‌هاي كنترل آن‌ها

وسوسه به مصرف مجد مواد مخدر اصلي‌ترين دليلي است كه باعث بازگشت فرد به‌سوي مواد مخدر پس از ترك اعتياد خواهد شد. روانشناسان اعتياد معتقدند در شرايطي كه به ترك رواني اعتياد و كاهش وابستگي ذهني به اين ماده به‌اندازه سم‌زدايي‌هاي فيزيولوژيك توجه نشده باشد احتمال مصرف مجدد وجود خواهد داشت. به همين خاطر يكي از اصلي‌ترين اقدامات در جلسات بازپروري رواني اين است كه فرد را با مفهوم وسوسه و شناخت شرايطي كه باعث افزايش تمايل به مصرف مخدر مي‌شود آشنا كند. آگاهي فرد نسبت به اين موضوع تا حد زيادي باعث كنترل وي در مقابل اين وسوسه خواهد شد و سپس راهكارهايي براي مديريت اين ميل به وي آموزش داده مي‌شود.

خانواده‌درماني

نحوه برخورد خانواده با فردي كه دچار اعتياد شده است تأثير بسياري در انگيزه و تمايل فرد براي ادامه فرايند ترك يا شروع مجدد مصرف دارد. به همين خاطر روانشناسان زماني را براي صحبت با خانواده فرد و ارائه آموزش‌هايي به آن‌ها در ارتباط با نحوه برخورد با عضوي از خانواده كه درگير سوءمصرف شده اختصاص خواهند داد. همچنين با توجه به اينكه خانواده افراد درگير سوءمصرف به مواد مخدر نيز مانند خود فرد آسيب‌هاي روحي و فشارهاي بسياري را تحمل مي‌كنند روانشناسان برنامه‌هايي را نيز براي ارزيابي سلامت روان آن‌ها و حل كردن مشكلات درون خانوادگي تهيه خواهند كرد.

بررسي آسيب‌هاي رواني

اعتياد به مواد مخدر باعث بروز آسيب‌هاي رواني مانند ضعف عزت‌نفس، افسردگي يا اضطراب مي‌شود. يكي از اقداماتي كه روانشناسان مي‌بايست براي فرد انجام دهند اين است كه وضعيت سلامت روان فرد را بررسي كرده و درصورتي‌كه چنين مشكلاتي را مشاهده مي‌كنند براي رفع آن‌ها اقدام نمايند.

براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

كمك به فرد براي پيدا كردن هدف در زندگي

ازجمله اقداماتي كه مي‌تواند تأثير بسياري در موفقيت ترك اعتياد و همين‌طور جلوگيري از بازگشت مجدد به مصرف داشته باشد اين است كه درمانگر در طي جلسات بازپروري به فرد كمك كند تا اهداف و برنامه‌هاي مشخصي براي زندگي پس از ترك تهيه كرده و براي دست‌يابي به آن‌ها برنامه‌ريزي كند.

سؤالات متداول درباره مصرف همزمان ترياك و متادون

1. چه دلايلي براي مصرف همزمان ترياك و متادون وجود دارد؟

اثرگذاري بيشتر مخدرها در هنگام مصرف همزمان و همين‌طور جلوگيري از بروز نشانه‌هاي منفي ترك در هنگام عدم دسترسي به يك مخدر از دلايل اصلي مصرف همزمان ترياك و متادون مي‌باشد.

2. مصرف همزمان ترياك و متادون چه خطراتي را براي فرد به همراه دارد؟

افزايش خطر مسموميت، بروز آسيب‌هاي جسمي و روحي و همين‌طور دشوار شدن فرايند ترك از پيامدهاي اين همزماني هستند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع : مصرف همزمان ترياك و متادون


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۳۰:۴۷ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

آيا از خدمات مركز مشاوره تلفني بندرعباس اطلاع داريد؟ ايجاد شرايط ناگوار در زندگي و قرار گرفتن در وضعيت‌هاي روحي و رواني نامطلوب مانند از دست دادن عزيزان، افسردگي، فوبيا، جدايي و… مساله‌ايست كه براي بسياري از افراد پيش خواهد آمد. در چنين شرايطي فرد نياز دارد كه از طريق مشاوره و كمك گرفتن از افراد متخصص، ناراحتي ناشي از مشكل به وجود آمده را تسكين داده و از طرفي ديگر راه‌حلي كارساز و مفيد براي مشكل خود دريافت كند. در طي چند سال اخير دريافت مشاوره از طريق تلفن و به صورت غيرحضوري بسيار رايج شده و به دليل كاهش هزينه‌ها و همچنين مزيت غيرحضوري بودن، توانسته طرفداران زيادي را به سوي خود جلب كند. مشاوره تلفني بندرعباس نيز از جمله مشاوره‌هاي تلفني است كه در طي چند سال اخير توانسته با فعاليت‌هاي نتيجه‌بخش و مشاوره‌هاي بسيار مفيد خود، گره از مشكلات بسياري از مردم باز كند.

 

منبع : مشاوره تلفني بندرعباس

 

 

مزاياي دريافت مشاوره به صورت تلفني

دريافت مشاوره به صورت تلفني، مزيت‌ها و فوايد بي شماري دارد كه در ادامه به چند نمونه از مهم‌ترين مزاياي مشاوره تلفني بندرعباس اشاره خواهد شد:

1. راحت بودن

شما با استفاده از مشاوره تلفني، ديگرنيازي به حضور در محل و روبه رو شدن با مواردي همچون ترافيك، آلودگي هوا، ازدحام و… را نداريد. در واقع تنها با يك تماس مي‌توانيد از مشاوره‌هاي افراد آموزش ديده و مجرب مركز مشاوره تلفني خرم‌آباد بهره‌مند شويد.

2. مشاوره تلفني بندرعباس | هزينه كمتري دارد

دريافت مشاوره تلفني، چه از لحاظ ويزيت يا حق مشاوره و چه از لحاظ صرف وقت و انرژي، نسبت به مشاوره حضوري از نظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه‌تر مي‌باشد. همچنين با توجه به شرايط كنوني و شيوع ويروس مرگبار كرونا واهميت فاصله گذاري اجتماعي، مشاوره تلفني بهترين گزينه جهت دريافت مشاوره مي‌باشد.

3. دسترسي مناسب از لحاظ مكان جغرافيايي

مشاوره تلفني براي افرادي كه بنا بر دلايل مختلف مانند مهاجرت و يا دور بودن از مكان مركز مشاوره و عدم دسترسي به آن، نمي‌توانند با روانشناس خود ملاقات حضوري داشته باشند، گزينه بسيار خوبي محسوب مي‌شود.

تماس با مشاور

4. مشاوره تلفني بندرعباس | عدم محدوديت زمان

مشاورين مركز مشاوره تلفني بندرعباس، هميشه و در هر لحظه فعال هستند و در اين زمينه محدوديتي وجود ندارد. به طور كلي مي‌توان گفت كه مشاوره تلفني در بسياري از موارد نسبت به مشاوره حضوري برتري دارد. مشاوره‌هاي حضوري، معمولا قبل از ملاقات با فرد، نوبت و ساعت مشخصي را جهت دريافت مشاوره تعيين مي‌كنند. در واقع بسياري از مسائل به گونه‌اي هستند كه فرد ممكن است در هر ساعتي از شبانه روز نياز به دريافت مشاوره داشته باشد و عدم بررسي مشكل مورد نظر شايد حوادث و پيامدهاي ناگواري را به همراه داشته باشد. بنابراين مشاوره تلفني در اين زمينه ارجعيت دارد.

5. دريافت مشاوره به صورت ناشناس

همچنين براي دريافت مشاوره تلفني بندرعباس، نيازي به گرفتن نوبت قبلي نيست و فقط با برقراري ارتباط تلفني مي توان به مشاور مربوطه وصل شد. بسياري از افراد بنا بر دلايل مختلف علاقه‌اي به حضور در محل مشاوره ندارند يا دوست دارند به صورت ناشناس، اين مشاوره‌ها را دريافت نمايند كه مشاوره تلفني از بهترين گزينه‌ها براي اين گونه از افراد مي‌باشد.

روش دريافت مشاوره تلفني

مركز مشاوره تلفني بندرعباس، جهت ارتباط مراجعين به روانشناسان شرايط خاصي تعيين نكرده است و شما مي‌توانيد از طريق ارتباط تلفني، از خدمات و مشاوره‌هاي آنان بهره‌مند شويد. روش دريافت مشاوره تلفني نيز به اين صورت است كه افراد پس از شماره گيري تلفن مركز مشاوره، به منشي وصل شده و سپس منشي مربوطه با پرسيدن سوالات مرتبط با مشكل شما، نوع مشاوره را تعيين كرده و ثبت مي‌نمايد.

پس از طي اين مراحل شما به سرعت با روانشناس و مشاور مربوطه وصل شده و مي‌توانيد مشكل خود را مطرح كرده و از مشاوره‌ها و راه حل‌هاي آنان بهره‌مند شويد. بنابراين دريافت مشاوره تلفني بندرعباس، هيچ پيچيدگي خاصي ندارد و شما به همين راحتي مي‌توانيد از تجربه‌ها و مشورت‌هاي يك فرد با تجربه و آموزش ديده بهره‌مند شويد. براي دريافت مشاوره تلفني كليك كنيد.

زمينه‌هاي مشاوره‌اي مركز مشاوره تلفني بندرعباس

مركز مشاوره تلفني بندرعباس، با بهره گيري از افراد باتجربه و مجرب كه در زمينه‌هاي مختلف مشاوره‌ اي اعم از طلاق، ازدواج، اعتياد و… داراي تحصيلات عاليه هستند، توانسته در شهر شهركرد محبوبيت و موفقيت بسيار بالايي كسب كند. در ادامه به چند نمونه از اين مشاوره‌ها مي‌پردازيم.

1. مشاوره خانواده

مشاوره‌هاي خانوادگي جهت بهبود شرايط و وضعيت زندگي ارائه مي‌گردد كه اين مشاوره‌ها شامل مواردي همچون طلاق، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره زوجين، تغيير جنسيت و… مي‌باشد. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره خانواده و مشاوره تلفني خانواده كليك كنيد. 

2. مشاوره تلفني بندرعباس | مشاوره تحصيلي

اين نوع مشاوره مخصوص دانشجويان و دانش آموزان بوده و در اين زمينه مشاوره‎هاي مفيدي به اين قشر از جامعه ارائه مي‌دهد. مشاوره تحصيلي به دانش آموزان كمك مي‌كند در انتخاب رشته تحصيلي دبيرستان، بهترين تصميم را گرفته و در زمينه انتخاب رشته دانشگاهي خود نيز دچار ترديد نشوند. همچنين مشاوران تحصيلي به افراد محصل كمك ميكنند كه مسائل و مشكلات مربوط به تحصيل و همچنين محيط دانشگاه را به راحتي حل نمايند. براي آگاهي بيشتر در زمينه مشاوره تحصيلي و مشاوره تلفني تحصيلي كليك كنيد. 

3. مشاوره روان شناختي

به جرات مي‌توان گفت كه مشاوره روان شناختي مركز مشاوره تلفني بندرعباس، از جمله موفق‌ترين و نتيجه بخش‌ترين مشاوره‌هاي تلفني شناخته مي‌شود. چرا كه در اين مركز افرادي بسيار دلسوز و مهربان مشغول به فعاليت بوده و مشاوره روان شناختي را به بهترين نحو انجام مي‌دهند. مشاوره‌هاي روانشناختي در زمينه‌هاي گوناگون و با اهداف متعددي انجام مي‌شود كه رسيدگي به وضعيت روحي و رواني از مهم‌ترين آن‌ها مي‌باشد.

4. مشاوره تلفني بندرعباس | مشاوره تلفني طلاق

در صورتي كه در زندگي مشترك خود، به مشكل مواجه شديد و احساس كرديد نياز به همدلي و مشاوره‌هاي يك فرد متخصص داريد، مركز مشاوره تلفني خرم‌آباد آماده ارائه خدمات در هر ساعت از شبانه روز به شما عزيزان مي‌باشد. مشاوران اين مركز تصميم طلاق شما را بررسي كرده و در صورت لزوم راهكارهاي مناسبي را ارائه مي‌دهند. همچنين مركز مشاوره تلفني بندرعباس در زمينه آسيب‌هاي پس از طلاق نيز توانسته راه حل‌هاي مفيدي به مراجعه كنندگان پيشنهاد دهد. در بسياري از موارد مشاهده شده افرادي كه در مرز جدايي و طلاق بودند، توانستند با دريافت راهكارهاي مناسب از طريق مشاوره تلفني بندرعباس و پياده سازي آن در زندگي، به شرايط عادي برگشته و با شريك زندگي خود صلح و سازش برقرار كنند. براي اطلاع بيشتر از مشاوره طلاق كليك كنيد. 

5. مشاوره در زمينه‌هاي ديگر

مشاوره تلفني بندرعباس علاوه بر موارد ذكر شده در حيطه هر آنچه كه شما فكرش را بكنيد و هر نوع مشكلي كه ممكن است براي فرد يا خانواده پيش بيايد بهترين و تخصصي‌ترين خدمات را ارائه مي‌دهد. ساير زمينه‌هاي خدمات مشاوره عبارتند از:

مشاوره ترك اعتياد و مشاوره ترك اعتياد تلفني
مشاوره ازدواج و مشاوره تلفني ازدواج
مشاوره خيانت همسر تلفني
مشاوره كودك و مشاوره تلفني كودك
مشاوره جنسي و مشاوره تلفني جنسي
مشاوره تلفني با موبايل
مشاوره شغلي و مشاوره شغلي تلفني
مشاوره آنلاين
و…

سوالات متداول

_آيا مشاوره تلفني بندرعباس نياز به تعيين وقت قبلي دارد؟

خير در هر ساعت از شبانه روز مي‌توانيد با شماره تلفن‌هاي مشخص شده تماس بگيريد و در هر زمينه‌اي كه نياز به مشاوره داريد، با متخصصين حيطه مربوطه ارتباط برقرار نماييد.

براي مشاوره در زمينه هاي مختلف از بندرعباس مي توانيد با متخصصان مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : مشاوره تلفني بندرعباس


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مشاوره تلفني بندرعباس،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۲۸:۰۸ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد چگونه ممكن مي‌شود؟ يكي از بزرگترين مشكلات معتادان و خانواده‌هاي آن‌ها، ديوار بي اعتمادي‌ايست كه بين آن‌ها شكل گرفته است. در ببسياري از مواقع اين بي‌اعتمادي مي‌­تواند باعث بازگشت مجدد فرد ترك كرده به سمت اعتياد شود. اين دغدغه براي فرد معتاد بسيار مهم است و حتي مي­‌تواند باعث شود كه تمايل خود براي ترك را از دست بدهد. او همه چيز را از دست رفته مي‌­بيند و اگر حس كند از طرف خانواده نيز به او توجه نمي‌­شود و قرار نيست روزگار سياه اعتياد فراموش شود، بيشتر در اين مسير غرق خواهد شد. با آگاهي از راهكارهاي جلب اعتماد مي‌توانيد گامي روابط ميان خود را بهبود بخشيد.

منبع : جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد

 

بيشتر بخوانيد : بعد از ترك اعتياد چه رفتارها و اقدامات بايد كرد؟

اعتياد چه آسيب هايي به خانواده مي­‌زند؟

اعتياد با اينكه يك مسئله شخصي است، اما پيامدهاي آن به خانواده، دوستان و تمام جامعه برمي­‌گردد. مهم نيست كه شما چه مواد مخدري مصرف مي­‌كنيد، مهم اين است كه به يك مخدر وابسته شده‌­ايد و اين وضعيت باعث آسيب‌هاي جسمي، روحي، مالي و اجتماعي خود و خانواده‌­تان مي­‌شود. اين آسيب‌ها ممكن است تا جايي ادامه پيدا بكند كه خانواده براي محافظت از خود، ناچار به طرد و فراموش كردن فرد معتاد شده و ديگر براي ترك كردن او تلاشي نكنند. براي كسب اطلاع در زمينه ترك اعتياد كليك كنيد. 

جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد | آيا مشكل فقط اعتياد است؟

پيامدهاي اعتياد براي هر ماده و شرايط خاصي متفاوت است اما در بسياري از موارد تنها آن ماده خاص و اعتياد باعث رنجش نيست، بلكه سبك زندگي يك معتاد است كه تحمل آن براي خانواده سخت مي‌شود. اخلاق فرد معتاد كاملا دوقطبي است؛ اگر مصرف كند خوب اگر و مصرف نكند بد است. اين وضعيت متعارض سبب رنجش ديگران شده و باعث مي‌شود كه ديگر براي فرد معتاد اعتباري قائل نباشند و روي او حساب نكنند. اين بي‌توجهي باعث احساس شرم و كاهش اعتماد به نفس فرد معتاد شده و بيشتر و بيشتر غرق اعتياد مي‌شود. بنابراين مسئله ديگر اعتياد نيست، بلكه خود فرد معتاد است كه بارها تلاش كرده و شكست خورده و اعتماد خانواده را از دست داده است.

چگونه روابط را بازسازي كرده و جلب اعتماد كنيم؟

براي حل اين مسئله هر دوطرف وظايفي دارند. درست است كه همه فرد معتاد را مقصر تمام آسيب‌ها مي‌­دانند اما خانواده‌ها نيزبايد در اين شرايط به ا كمك كنند. آن‌ها بايد بدانند كه شرايط فرد معتاد دشوار بوده و اراده كاملي براي رفتار خود نداشته است.

1. وسوسه و لغزش طبيعي است

خانواده‌ها بايد بدانند كه لغزش در مسير ترك يا وسوسه به مصرف مجدد، معمولي‌ترين و عادي ترين پيامدهاي ترك اعتياد است و نبايد بابت اين مسائل او را سرزنش كنيد. اعتياد يكي از مسائل و مشكلات فرد معتاد است و تمام هويت او نيست. فردي كه به سرطان مبتلاست را با عنوان سرطان نمي­‌شناسيد، بلكه او يك فرد است با هزاران ويژگي كه مبتلا به بيماري سرطان شده است. فرد معتاد نيز يك فرد عادي است كه دچار يك بيماري شده و بايد همانگونه كه با يك بيمار مبتلا به ديابت يا سرطان يا مشكل قلبي رفتار مي‌­شود، با فرد معتاد نيز رفتار نماييد.

تماس با مشاور

2. جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد | بازجويي و سرزنش نكنيد

پس از ترك نبايد با فرد معتاد رفتاري مانند يك بازجو يا پليس داشت. اينكه مدام جيب‌هاي او را چك كنيد، لباس‌هايش را بگرديد، او را بو كرده يا به او اتهام بزنيد نشان دهنده توجه و نگراني نيست، بلكه نشان دهنده بي احترامي به فردي است كه در دوره دشواري به سر مي‌برد و باعث خشم و لجبازي او مي‌­شود. اين كار حتي ممكن است او را تحريك به مصرف مجدد مواد كند. خانواده‌ها بايد بدانند كه افراد ترك كرده دائم به دوران سياه اعتياد فكر مي­‌كنند و شرمنده هستند پس نيازي نيست خانواده‌ها مدام آن روزها را به روي آنان بياورند.

3. شك و بدبيني، يكي از عوامل مهم لغزش

شك داشتن بيش از حد به فردي كه ترك كرده، باعث مي‌­شود كه اعتماد به نفس او تخريب شده و بخاطر محكوم شدن به گناهي نكرده، از اطرافيانش نااميد شود و دوباره به منجلاب اعتياد بازگردد. لازم است كه خانواده‌ها پس از ترك عزيزشان، از او حمايت كرده و تلاش و اراده او براي ترك را باور كنند. اگر اين تغيير اتفاق نيفتد، فرد ترك كرده اينبار نه از روي هوس و وسوسه، بلكه از روي لجبازي و تلافي به مصرف برمي­‌گردد.

بايد بدانيد كه اين بدبيني‌ها و سوءظن‌ها نه تنها نشان دهنده توجه و نگراني خانواده نيست، بلكه نشان دهنده بي‌­توجهي به موفقيت فعلي فرد ترك كرده است و بايد اين موفقيت، هرچند كم ديده شده و به آن احترام گذاشته شود. اگر با هر اشتباه يا رفتاري غيرعادي از سوي فرد ترك كرده، گذشته سياهش را يادآوري كرده و او را سرزنش و شماتت كنيد، ممكن است در مسير بازسازي اعتماد دو طرفه به مشكل بخوريد.

4. جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد | بازسازي اعتماد نياز به زمان دارد

بازسازي اعتياد به زمان نياز دارد. وقتي يك داستان، بارها و بارها تكرار شده و هربار به اعتماد خانواده خيانت شده، بازسازي اين اعتماد تخريب شده به زمان نياز دارد و دو طرف بايد خود را ثابت كنند. فرد معتاد براي تهيه مواد، حاضر است هركاري بكند اما به اين معنا نيست كه خانواده را فراموش كرده يا تعمدا به اعتماد آن‌ها خيانت مي‌كند.

5. يادگيري روش هاي ارتباطي سالم

ارتباط يك خيابان دوطرفه است كه شامل صحبت كردن و شنيدن مي‌باشد. بسياري از افراد وقتي به صحبت‌هاي ديگران گوش مي‌­دهند واقعا آن را نمي­‌شنوند. آن‌ها منتظر وقفه حرف طرف مقابل هستند تا بتوانند حرف بعدي خود را بزنند. به همين دليل يكي از راه‌هاي بازسازي اعتماد، شنيدن حرف‌هاي همديگر به معناي واقعي است. ارتباطات با دوستان گذشته بسيار مهم است و فرد بايد از دوستاني كه يادآور آن ايام بوده‌اند دوري كند. فرد معتاد بايد بداند كه اگر نتواند قيد دوستان و مكان‌هاي قديمي مربوط به اعتياد را بزند، خانواده نمي‌توانند به راحتي به او اعتماد كنند. 

6. جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد | كمك گرفتن از روانشناس

با كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد اعتماد خانواده را دوباره نسبت به خودتان احيا سازيد. خانواده‌ها نيز مي‌توانند با اين روش به عضو خانواده خود كمك كنند تا در اين مسير ثابت قدم باشد و با موفقيت بيشتري پيش رود. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع : جلب اعتماد خانواده پس از ترك اعتياد

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۲۵:۵۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

بسياري از افراد تصور مي‌كنند كه پسران خانواده از روحيه قوي برخوردار بوده و مشكلات بوجود آمده در خانواده مانند طلاق نمي‌تواند بر آنان تاثير آنچناني داشته باشد. اما بايد بگوييم كه اين تصور اشتباه است. در واقع پسران نيز همانند دختران از آسيب‌هاي ناشي از طلاق تاثير پذير بوده و رنج زيادي را متحمل مي‌شوند. با اين حال روحيه مردان و پسران به گونه‌اي است كه احساسات و هيجانات خود را مانند دختران بيان نمي‌كنند و بيشتر با رفتارهاي پرخاشگرانه خشم خود را نشان مي‌دهند. آينده فرزندان پس از طلاق و آسيب‌هاي ناشي از آن، از جمله مهم‌ترين دغدغه‌هاي زوج‌هايي است كه در شرف جدايي هستند. با توجه به اهميت موضوع در ادامه درباره تاثير طلاق بر پسران صحبت خواهيم كرد پس همراه ما باشيد.

منبع : تاثير طلاق بر پسران

 

 

تاثير رواني طلاق بر پسران

معمولا پسران سعي مي‌كنند احساس ناراحتي و غم خود ناشي از متلاشي شدن بنيان خانواده را با رفتارهاي پرخاشگرانه و هنجارهاي اجتماعي تخليه نمايند. در ادامه به تاثيرات روانشناختي جدايي و طلاق بر روي فرزندان پسر پرداخته خواهد شد.

پرخاشگري و عصبانيت

پسران وقتي خبر جدايي والدين خود را مي‌شنوند و احساس مي‌كنند نمي‌توانند شرايط را طبق ميل خود تغيير دهند، شروع به پرخاشگري و عصبانيت كرده و احساسات خود را به اين صورت بروز مي‌دهند. افت تحصيلي پسران پس از جدايي والدين، از جمله تاثيرات روانشناختي معضل طلاق به شمار مي‌رود. در بسياري از مواقع والدين از رفتار فرزند خود درمانده شده و دليل آن را نمي‌فهمند. در حالي كه نمي‌دانند جدايي، باعث شكل گيري اين رفتارهاي پرخاشگرانه در فرزند آن‌ها شده است.

افسردگي و اضطراب

از شايع‌ترين نتايج طلاق بر روي فرزندان پسر، مي‌توان به افسردگي و اضطراب اشاره نمود. همان طور كه مي‌دانيد جدايي و طلاق از جمله معضلاتي است كه تاثيرات آن مي‌تواند افراد نوجوان، جوان و بزرگسال جامعه را را درگير كند اما در واقع قشر كودك، نسبت به ساير قشرها از حساسيت بيشتري برخوردار مي‌باشد. بنابراين نشانه‌هاي افسردگي در كودكان نيز متفاوت است. كودكان افسرده از حضور در جمع فاصله گرفته و بسيار تحريك پذير مي‌شوند.

تاثير رواني طلاق بر پسران | اعتياد

اعتياد از جمله مواردي است كه ممكن است هم فرزند دختر و هم فرزند پسر را درگير كند. اما بر اساس مطالعات صورت گرفته، اين درگيري در فرزندان پسر بسيار بيشتر است. براي جلوگيري از اعتياد فرزندان پسر پس از طلاق، والدين بايد همچون گذشته به يكديگر احترام گذاشته و از فرزند خود حمايت و پشتيباني نمايند.

تماس با مشاور

كاهش اعتماد به نفس

در اغلب موارد مشاهده شده است كه فرزندان پسر در دوستيابي و حفظ دوست خود توانايي لازم را ندارند. در واقع جدايي والدين، مي‌تواند بر روي اعتماد به نفس اين فرزندان تاثير گذار باشد. عدم توانايي در برقراري ارتباط و ضعيف شدن در رياضي، از جمله نتايج كاهش اعتماد به نفس مي‌باشد.

 

بيشتر بخوانيد : فرزندان طلاق | زندگي بچه هاي طلاق دچار چه تحولاتي مي شود؟

 

تاثير جسماني طلاق بر پسران

تاثيرات منفي و آسيب‌هاي جدايي والدين تنها شامل مشكلات روانشناختي نمي‌باشد و ممكن است اين فرزندان از لحاظ سلامت جسمي نيز آسيب ببيند. البته آسيب‌ها و بيماري‌هاي جسمي ناشي از طلاق ممكن است در هر دو گروه دختران و پسران ديده شود. اين آسيب‌ها به شرح زير است.

اختلال در خواب

بر اساس مطالعات صورت گرفته، اغلب پسران پس از جدايي والدين كابوس‌هاي شبانه را تجربه مي‌كنند و روند قلبي سيستم خواب آن‌ها با اختلال مواجه مي‌شود. همچنين بي خوابي‌هاي شبانه و حمله خواب نيز در اين شرايط اتفاق مي‌افتد.

اضافه وزن

يكي ديگر از مشكلات جسمي كه اغلب فرزندان پس از طلاق با آن روبه‌رو مي‌شوند، افزايش وزن است. كودكان معمولاً براي مقابله با استرس و فشارهاي رواني، شيوه‌هاي ناسالمي را انتخاب مي‌كنند كه همين موضوع باعث افزايش وزن آن‌ها مي‌شود. از دلايل اصلي افزايش وزن بزرگسالان نيز مي‌توان عدم نظارت كافي بر تغذيه آن‌ها را عنوان نمود.

تاثير اجتماعي طلاق بر پسران

طلاق و جدايي از جمله موضوعاتي است كه زندگي فردي و اجتماعي شخص را از تمام جوانب تحت تاثير قرار مي‌دهد. فرزندان طلاق، به دليل عدم يادگيري مناسب مهارت‌هاي ارتباطي، ممكن است به سوي روابط ناسالم كشيده شده و آسيب‌هاي زيان باري را تجربه كنند. اگر رفتارهاي اين فرزندان به طور صحيح و مناسب توسط والدين كنترل و مديريت نشود، ممكن است اين فرزندان در معرض نابهنجاري‌هاي اجتماعي قرار بگيرند. بر اساس تحقيقات صورت گرفته، آمار طلاق در فرزندان پسري كه در دوره كودكي جدايي والدين را تجربه كردند، حدود ۳۰ درصد بيشتر از ساير افراد جامعه مي‌باشد چرا كه اين فرزندان هنوز ياد نگرفته‌اند كه چگونه مي‌توان روابط محكمي با ديگران برقرار كرد و به چه طريقي مي‌توان آن را حفظ نمود. براي دريافت مشاوره طلاق كليك كنيد.

راهكارهاي كاهش تاثيرات منفي طلاق بر پسران

ار روش‌هاي كاهش معضلات و مشكلات بوجود آمده بر فرزندان پسر بعد از طلاق والدين، شناخت نحوه رفتار هريك از والدين با فرزند بعد از طلاق و همچنين رابطه والدين با يكديگر است، بهتر است بعد از طلاق نزد فرزند خود مدام مشكلات زندگي قبل از طلاق را بازگو نكنيد و يا هر كدام از والدين نبايد بدگويي والد ديگر را پيش فرزند خود نمايند. همچنين سعي كنيد شرايط را در زمينه‌هاي مختلف براي فرزندتان مهيا كنيد تا بتواند پيشرفت خود را ادامه دهد و زندگي موفقي داشته باشد. با توجه به پيامدهاي طلاق مي‌توانيد فرزند خود را در هر سني كه قرار دارد نزد مشاور برده تا سلامت رواني او افزايش يابد. سعي كنيد زمان بيشتري را به بودن در كنار فرزندتان اختصاص دهيد و با توجه به شرايط سني او به سوالاتش پاسخ دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه طلاق مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مرطلاقكز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

مشكلات روانشناختي طلاق بر روي فرزندان پسر چيست؟

پرخاشگري، بروز نابهنجاري‌هاي اجتماعي، كاهش اعتماد به نفس، اعتياد و… از تاثيرات طلاق بر روي كودكان و نوجوانان مي‌باشد.

آيا فرزندان طلاق ممكن است در بزرگسالي جدايي را تجربه كنند؟

اگر مشكلات و آسيب‌هاي ناشي از طلاق در كودك، به حال خود رها شود و به صورت حل نشده باقي بماند، اين كودكان در بزرگسالي ممكن است در زندگي مشترك خود طلاق را تجربه كنند.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع : تاثير طلاق بر پسران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تاثير طلاق بر پسران،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۲۳:۰۰ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

قرص ريسپريدون از جمله داروهاي اعصاب و روان است كه براي طيف وسيعي از اختلالات از جمله اسكيزوفرني، دوقطبي و اوتيسم در كودكان تجويز مي‌شود كه با ايجاد تعادل شيميايي در مغز اثرات نامطلوب بيماري را كاهش مي‌دهد. ريسپريدون مانند همه داروهاي اعصاب و روان داراي عوارض جدي و خطرناكي بوده كه در صورت مشاهده لازم است هرچه سريع‌تر به پزشك مراجعه كنيد. در كنار اين مسئله از هرگونه تغيير ميزان دوز دارو بايد بپرهيزيد چراكه براي نوع بيماري و شدت آن مي‌تواند اين موضوع متفاوت باشد. همچنين اگر دارويي مصرف مي‌كنيد حتما بايد آن را به پزشك اطلاع دهيد چراكه تداخلات دارويي مي‌تواند مشكلاتي را براي شما به وجود آورد. در ادامه به بررسي هر آنچه كه درباره داروي ريسپريدون بايد بدانيد خواهيم پرداخت.

 

منبع : قرص ريسپريدون 

قرص ريسپريدون چيست

ريسپريدون (Risperidone) كه با نام تجاري ريسپردال (Risperdal) نيز در بازار موجود است يك داروي اعصاب و روان قوي است. اين دارو در گروه داروهاي آنتي سايكوتيك قرار داشته و با تاثيرگذاري بر روي ميزان ترشح مواد شيميايي در مغز، باعث كاهش علائم بيماري مي‌شود. ريسپريدون به صورت قرص خوراكي، محلول و همچنين تزريقي در بازار موجود است. البته تزريق اين دارو صرفا زير نظر متخصصين اعصاب امكان پذير است و نسبت به مصرف خوراكي اثربخشي سريع تري دارد. اگرچه اثربخشي ريسپريدون به طور كلي كمتر از ساير داروهاي آنتي سايكوتيك است، اما به دليل عوارض جانبي كمتري كه ايجاد مي‌كند، مورد استقبال قرار مي‌گيرد.

 

موارد مصرف قرص ريسپريدون

اگرچه ممكن است در وسواس‌هاي فكري شديد و يا اختلالات افسردگي و اضطرابي حاد يا مقاوم به درمان نيز، از ريسپريدون استفاده شود، با اين حال تجويز آن براي سه گروه از افراد شايع‌تر است.

تماس با مشاور

بيماران اسكيزوفرني

اين بيماري باعث بروز تغييراتي در افكار و ادراكات فرد شده و مي‌تواند توهم يا هذيان را به دنبال داشته باشد. نشانه‌هاي منفي اسكيزوفرني، نسبت به توهم و هذيان دوام بيشتري داشته و مشكلات بسياري را براي زندگي روزمره فرد ايجاد مي‌كنند. نشانه‌هاي منفي به معناي فقدان عواطف و انگيزه‌هايي است كه يك فرد سالم مي‌بايست داشته باشد. براي مثال ضعف رسيدگي به بهداشت فردي، نبود علاقه به صحبت كردن و حضور در جمع، لذت نبردن از مسائل، در گروه نشانه‌هاي منفي قرار مي‌گيرند.

بيماران دوقطبي

اختلال دو قطبي به شرايطي گفته مي‌شود كه خلق فرد ميان شادي بيش از حد و احساس انرژي زياد تا افسردگي‌هاي شديد در نوسان است. ريسپريدون ممكن است به تنهايي و يا همراه با قرص ليتيوم براي اين بيماران تجويز شود.

كودكان مبتلا به اوتيسم

اختلال اوتيسم يك بيماري مادرزادي است كه نشانه‌هايي از قبيل بي ميلي به ارتباط برقرار كردن با ديگران، صحبت نكردن، حساسيت به تغيير شرايط را در فرد ايجاد مي‌كند. با توجه به اينكه حملات عصبي در اوتيسم مي‌تواند باعث آسيب رساندن به ديگران يا خود فرد باشد، اين دارو براي كاهش حساسيت و حمله‌هاي عصبي تجويز شده و تاثير بالايي دارد.

 

قرص ريسپريدون روي چه قسمت‌هايي اثر مي‌گذارد

به طور كلي بيماري‌هاي اعصاب و روان، به اين خاطر ايجاد مي‌شوند كه تعادل مواد شيميايي موجود در مغز به هم ريخته است. اين مواد ممكن است بيش از حد يا كمتر از حد مورد نياز براي بدن، ترشح شوند. داروهاي اعصاب سعي مي‌كنند تا با بازگرداندن اين وضعيت به حالت طبيعي، اثرات نامطلوب بيماري را كاهش دهند. ريسپريدون با تاثير بر روي برخي از اين مواد شيميايي مانند سروتونين و دوپامين، باعث كاهش علائم بيماري در فرد مي‌شود.

 

ميزان و نحوه مصرف ريسپريدون

با توجه به نوع بيماري، شدت و شرايط فردي شما، پزشك دستوري متناسب با بيماري براي مصرف اين دارو تجويز خواهد كرد. با اين حال به طور معمول مقدار مصرف اين دارو، به صورت زير است.

بيماران اسكيزوفرني

مصرف ريسپريدون براي بيماران بزرگسال 18 تا 64 سال، مبتلا به اسكيزوفرني با مقدار  يك تا دو ميلي گرم در روز شروع مي‌شود. اين مقدار مي‌تواند به صورت يك جا و يا در دو نوبت صبح و شب مصرف شود. اگر پزشك تصميم داشته باشد كه مصرف روزانه دارو را افزايش دهد، هر 24 ساعت، حدود يك ميلي گرم به ميزان مصرفي داروي شما اضافه خواهد شد تا نهايتا به ميزان مصرفي چهار تا شش ميلي گرم در روز برسيد.

در صورتي كه دارو به صورت تزريقي استفاده مي‌شود، به فواصل 4 هفته‌اي (ماهي يكبار) مقدار 25 ميلي گرم از دارو، براي فرد تزريق مي‌شود. اگر همراه با تزريق عضلاني از قرص ريسپريدون نيز استفاده مي‌شود، تا سه هفته بعد از اولين تزريق، مصرف قرص خوراكي را ادامه داده و سپس قطع كنيد.

براي افراد كمتر از 18 سال، اين دارو به صورت مصرف روزانه 0/5 ميلي گرم شروع شده و مي‌تواند تا مقدار 6 ميلي گرم در روز افزايش پيدا كند.

بيماران مانيك يا اختلال دو قطبي

بزرگسالان بين 18 تا 64 ساله، مي‌بايست به طور ميانگين، 1 تا 2 ميلي گرم از دارو را روزانه مصرف كنند. ممكن است به تشخيص پزشك اين مقدار تا نهايتا 6 ميلي گرم در روز افزايش پيدا كند.

مقدار مصرف براي شروع درمان در كودكان، 0/5 تا 1 ميلي گرم در روز است و ممكن است بسته به نظر پزشك، اين مقدار روزانه 1 ميلي گرم افزايش پيدا كند. حداكثر دوز مصرفي دارو در كودكان مبتلا به اختلال دوقطبي 6 ميلي گرم روزانه است.

بيماري اوتيسم

براي كودكان بالاي 5 سال، بايد با مقدار مصرفي 0/5 ميلي گرم، درمان را شروع كرد. در صورتي كه قصد افزايش دوز مصرفي وجود داشته باشد، بعد از 4 روز، مقدار مصرف به 1 ميلي گرم در روز افزايش پيدا مي‌كند. اگر پزشك تشخيص دهد كه اين مقدار مي‌بايست افزايش پيدا كند، بعد از دو هفته مصرف، مقدار دارو مجددا افزايش پيدا مي‌كند.

 

عوارض جانبي قرص ريسپريدون

ريسپريدون در كنار تاثيرات مثبتي كه بر كاهش علائم بيماري‌ها دارد، مي‌تواند باعث بروز آسيب‌هاي مختلفي نيز بشود. برخي از اين آسيب‌ها معمول تر و كم خطرتر و برخي ديگر جدي‌تر هستند.

عوارض معمول ريسپريدون

  1. گرفتگي بيني، عفونت دستگاه تنفسي فوقاني، التهاب بيني و گلو
  2. خشكي دهان
  3. راش‌هاي پوستي
  4. احساس درد يا ناراحتي در شكم
  5. تاري ديد
  6. سرگيجه
  7. مشكلات مربوط به خواب و احساس خستگي
  8. ايجاد مشكلاتي در حركت غير ارادي اعضاي بدن (مي‌تواند به صورت لرزش، پاركينسون و يا انقباضات عضلاني باشد)

عوارض جدي ناشي از ريسپريدون

1. مرگ به علت عفونت يا سكته در سالمندان مبتلا به دمانس

2. تخريب سلول‌هاي عصبي، با نشانه‌هايي نظير تب بالا، تعريق بيش از حد، سفت شدن عضلات، تغيير در تنفس، ضربان قلب و فشار خون و يا بروز مشكلات كليوي

3. بالا رفتن قند خون، با نشانه‌هايي نظير احساس تشنگي بيش از حد يا گرسنگي مداوم، تكرر ادرار، حالت تهوع، احساس خستگي و يا احساس سردرگمي و گيجي

4. بالارفتن سطح كلسترول و ساير چربي‌هاي مضر خون

5. كاهش تعداد گلبول‌هاي سفيد خون كه با نشانه‌هايي نظير تب يا عفونت مشخص مي‌شود

6. نقص در تفكر، قضاوت و حركت اندام‌هاي بدن

7. افت فشار وضعيتي كه موجب احساس سرگيجه و تاري ديد و يا غش مي‌شود

8. تشنج و مشكل در بلع

براي اطلاع بيشتر در زمينه دارو و درمان كليك كنيد.

 

تداخلات دارويي كه با ريسپريدون ايجاد مي‌شوند

تداخل دارويي به اين معناست كه مصرف دو داروي مختلف، باعث شود يكي از آن‌ها و يا هردو تاثيرگذاري خود را از دست بدهند و يا به ميزاني كه بايد، نتوانند اثرگذار باشند. براي جلوگيري از اين مسئله پزشك بايد در جريان كليه داروها حتي مكمل‌ها و ويتامين‌هايي كه مصرف مي‌كنيد، باشد.

وجود تداخلات دارويي مي‌تواند عوارض جانبي ناشي از ريسپريدون را تشديد كند. گروهي از داروهايي كه اين تداخلات را ايجاد مي‌كنند شامل موارد زير هستند.

  • داروهاي ضد اضطرابي نظير آلپرازولام و يا كلونازپام
  • داروهايي كه براي رفع گرفتگي عضلات مصرف مي‌شوند مانند متاكاربامول و يا باكلوفن
  • مسكن‌هاي قوي مانند ترامادول يا مورفين
  • داروهاي ضد حساسيت مانند هيدروكورتيزون
  • داروهاي خواب آور نظير زولپيدم و زالپلون

مصرف بيش از حد قرص ريسپريدون چه عواقبي دارد

مصرف بيش از حد اين دارو، مانند هر ماده شيمياي ديگر، منجر به مسموميت مي‌شود. علائمي نظير خواب آلودگي، احساس سبكي در سر، احساس ضعف و همچنين بالا رفتن ضربان قلب، از علائم مسموميت با ريسپريدون است.

براي دريافت مشاوره در زمينه داروها مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالات متداول

اگر يك دوز از اين دارو را فراموش كنيم، چه بايد كرد؟

در صورتي كه به ياد آورديد كه يك دوز را فراموش كرده‌ايد اگر زمان مصرف نوبت بعدي دارو نزديك است، دوز فراموش شده را مصرف نكنيد. توجه داشته باشيد كه براي جبران دوز فراموش شده، در دوز بعدي داروي اضافه تري استفاده نشود.

 

شماره تماس ذهن نو

 

منبع : قرص ريسپريدون 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قرص ريسپريدون ،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۲۰:۵۶ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]

سبك هاي فرزندپروري به روش‌هاي تربيت و تعليمي والدين گفته مي‌شود كه بر نحوه تعاملات آن‌ها با فرزندانشان تاثير مي‌گذارد. روانشناسان بر اساس پژوهش‌هاي خود 4 نوع سبك فرزندپروري را شناسايي كرده‌اند كه شامل سبك مستبدانه، سهل گيرانه، طردگرا و مقتدرانه است. هر كدام از اين سبك‌ها مي تواند بر رشد رواني و جسماني فرزندان اثر بگذارد و در دراز مدت پيامدهاي مختلفي را در پي داشته باشد. ما در ادامه اين مقاله در مورد 4 سبك فرزندپروري و تاثيرات آن‌ها اطلاعات بيشتري ارائه كرده‌ايم. براي افزايش آگاهي خود در اين زمينه تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع : سبك فرزند پروري

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

معرفي انواع سبك هاي فرزند پروري

سبك هاي فرزندپروري الگوي كلي تعليم و تربيت هستند كه والدين براي پرورش فرزندان خود از آن ها استفاده مي كنند. روانشناسان با مشاهده و بررسي تعداد زيادي از خانواده‌ها 4 سبك رايج را شناسايي كرده‌اند كه فرزندپروري مستبدانه، سهل گيرانه، طردگرا و مقتدر را در بر مي‌گيرد. در ادامه به توضيح هريك از سبك‌ها پرداخته‌ايم.

1. سبك هاي فرزند پروري | سبك مستبدانه

والدين مستبد كساني هستند كه ارزش كمتري براي احساسات كودكان قائل‌اند. آ‌ها بيش از هرچيزي به قوانيني كه خود در خانع وضع كرده‌اند فكر مي‌كنند و بر اين باورند كه  در هر صورت كودكان بايد رعايت اين قوانين را در اولويت خود قرار دهند. اگر بخواهيم دقيق‌تر بگوييم تمركز والديني كه سبك فرزندپروري مستبدانه‌اي دارند بر اطاعت بي چون و چراي فرزندان است. به همين خاطر آن‌ها عادت دارند زماني كه فرزندشان از آن‌ها سوال مي‌پرسد كه چرا بايد اين كار را انجام دهم، مي‌گويند” چون من مي‌گويم و من تعيين مي‌كنم!”

فرزندان والدين مستبد

فرزندان والدين مستبد معمولا اطاعت كردن را خوب ياد مي‌گيرند اما عزت نفس بسيار پاييني را شكل مي‌دهند. چرا كه آن‌ها هرگز جرات ابراز وجود را نيافته‌اند و در نتيجه وقتي در موقعيتي قرار مي‌گيرند كه مي‌توانند انديشه هاي خود را بيان كنند، دچار سردرگمي و احساس ناتواني مي‌شوند. از جمله ديگر تاثيرات فرزندپروري مستبدانه مي‌توان به پرخاشگر شدن فرزندان و دروغگويي بيشتر در آن‌ها اشاره كرد.

چرا كه اين بچه‌ها همواره در خانه احساس خشم و ناكامي خود را سركوب مي‌كنند و در نتيجه بيشتر احتمال دارد كه در محيط بيرون رفتارهاي ناسازگارنه‌اي از خود نشان دهند. هم چنين از آنجايي كه والدين مستبد بيش از ديگران از مجازات و تنبيه استفاده مي‌كنند، در بسياري از موارد فرزندان آن‌ها براي رهايي از تنبيه به دروغگويي و پنهانكاري روي مي‌آورند.

2.سبك هاي فرزند پروري | سبك سهل گيرانه

والديني كه فرزندپروري سهل گيرانه دارند با وجود اينكه براي فرزندان قوانين وضع مي‌كنند اما به نحوه اجراي آن‌ها توجه چنداني ندارند. آن‌ها اغلب بر اين باورند كه هرچقدر كمتر در كارهاي فرزندانشان دخالت كنند، آن‌ها به شيوه بهتري مي‌توانند كارهاي خود را پيش ببرند. اگر شما والدين سهل گيري باشيد معمولا تنها زماني در كارهاي فرزندتان دخالت مي‌كنيد كه مشكلي جدي بروز كرده باشد. از جمله رفتارهاي اشتباهي كه والدين سهل گير اغلب آن را انجام مي‌دهند، نداشتن مقاومت كافي در اجراي قوانين است. به اين صورت كه اگر براي فرزندشان محدوديت خاصي قائل شوند، كودكان مي‌توانند با كمي گريه يا خواهش قوانين موجود را بشكنند و كارهايي كه خود مي‌خواهند را انجام دهند.

فرزندان والدين سهل‌گير

از آنجايي كه اين بچه ها به درستي قانونمندي را ياد نمي گيرند بيش تر احتمال دارد كه در آينده با مشكلات تحصيلي مواجه شوند. هم چنين نازپروردگي از جانب والدين و در اختيار گذاشتن هرچيزي كه كودك بهانه آن را مي گيرد مي تواند به بروز عوارضي نظير چاقي، تاب آوري پايين و بروز مشكلات ارتباطي بيشتر در تعامل با ديگران شود.

3. سبك هاي فرزند پروري | سبك طردگرايانه

سبك طردگرايانه به الگوي تربيتي والديني گفته مي‌شود كه معمولا درگيري چنداني با فعاليت‌هاي فرزندشان ندارند. براي مثال آن‌ها اغلب نمي‌پرسند كه كودك در مدرسه چه وضعيتي دارد، در مورد اينكه كجا مي‌رود يا چه دوستاني دارد پرس و جوي چنداني نمي‌كنند و به طور كل وقت زيادي را با فرزند خود نمي‌گذرانند. والدين با سبك تربيتي طردگرايانه حتي اهميت چنداني به وضع قوانين در خانه نمي‌دهند و همين مسئله باعث مي‌شود فرزندان آن‌ها از راهنمايي و توجه والدين خود تا حد زيادي بي بهره باشند.

فرزندان والدين طردكننده

اين مسئله در كودكان اين احساس را ايجاد مي‌كند كه براي والدينشان مهم نيستند و همواره از جانب آن‌ها طرد مي‌شوند. اين در حاليست كه غفلت پدر و مادر در بسياري از موارد عمدي نيست. چرا كه برخي از زوجين فكر مي‌كنند بچه‌ها خوشان بايد گليم خود را از آب بيرون بكشند و اين خودشان هستند كه بايد همه مسائل را رفع و رجوع كنند. اگر اين والدين به خاطر مشكلات فرزندان خود به يك روانشناس متخصص در حيطه خانواده درماني مراجعه كنند، مي‌توانند تا حد زيادي چرخه‌هاي معيوب رفتاري موجود در كانون خانواده خود را در هم بشكنند.

4. سبك هاي فرزند پروي | سبك مقتدرانه

سبك فرزندپروري مقتدرانه از نظر روانشناسان سالم‌ترين روش براي پرورش فرزندان است. در اين سبك شما براي تربيت كودكان خود قوانيني وضع مي‌نماييد اما تلاش مي‌كنيد به زباني كه براي كودك قابل فهم باشد اين قواعد را توضيح دهيد. هم چنين شما با وجود اينكه رابطه گرم، مهربانانه و دوستانه‌اي با فرزند خود داريد، سعي خواهيد كرد كه در عين حال قاطعيت خود را نيز حفظ كرده و به اين ترتيب به سادگي تسليم خواسته‌هاي كودك نمي‌شويد.

فرزندان والدين مقتدر

بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه والدين مقتدر اغلب فرزندان مسئوليت پذيري را تربيت مي‌كنند و بچه‌هاي آن‌ها از نظر احساسي با مشكلات كمتري رو به رو مي‌شوند. چراكه آن‌ها علاوه بر يادگيري قواعد زندگي از محبت والدين نيز برخوردار بوده‌اند و احساسات آن‌ها از جانب افراد مهم زندگي‌شان ناديده گرفته نشده است.

سخن آخر

بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه والدين به طور كامل همواره در نقش يكي از سبك هاي فرزندپروري گفته شده قرار نمي‌گيرند. در حقيقت ممكن است شما گاهي مقتدر و گاهي نيز مستبدانه رفتار كنيد. آنچه بيش از هرچيز اهميت دارد اين است كه بتوانيد بينش خود را از رفتارهايتان بالا ببريد و به اين آگاهي دست يابيد كه براي تربيت فرزند خود بيشتر از چه سبكي استفاده مي‌كنيد. مراجعه به يك روانشناس متخصص در حوزه خانواده به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد اطلاعات خود را در اين زمينه بالا ببريد و با انجام تمرين‌هايي كه درمانگر ارائه مي‌كند بيش از پيش در موضع والديني مقتدر قرار بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

– آيا براي اينكه كودك در آينده حسرت نخورد لازم است همه خواسته هاي او را برآورده كنيم؟

شما به عنوان والدين وظيفه داريد قوه واقع گرايي را در فرزندتان تقويت كنيد. در نتيجه همواره تهيه كردن همه چيزهايي كه فرزندتان مي‌خواهد، مي‌تواند كار درستي نباشد و باعث ناپروردگي او شود. در نتيجه بايد با در نظر گرفتن شرايط عمل كنيد. براي كسب راهنمايي‌هاي بيشتر توصيه مي‌كنيم از يك روانشناس كودك كمك بگيريد.

 

منبع : سبك فرزند پروري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سبك فرزند پروري،
موضوع:
[ ۲ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۱۳:۱۳ ] [ ذهن نو ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    [#VoteTitle#]
    [#VTITLE#]
         نتیجه

    لینک های تبادلی
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 9
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب

    سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی